Garant Professional Invest AG - agenţie imobiliară din Pitesti PRO

Cele mai noi proprietăţi adăugate de noi

Despre noi

Garant Professional are o experienta de peste zece ani in intermedierea vanzarilor, cumpararilor si inchirierilor diferitelor tipuri de propietati imobiliare (locuinte, terenuri, cartiere rezidentiale, birouri, spatii comerciale, hale).
In aceasta perioada am creat oportunitati de afaceri pentru clientii nostri care s-au dovedit a fi unice, de succes, lucru ce a facilitat patrunderea noastra pe pietele emergente din judetul Arges si din tara si obtinerea de exclusivitati pe diferite proiecte imobiliare cu firme de renume.
Activitatea de baza a companiei noastre este completata de intermedierea asocierilor tip joint-venture intre developeri si finantatori romani si stramai mult...ini.
Dezvoltarea pietei bancare a determinat o noua strategie de extindere astfel incat bancile au inceput un plan de expansiune a retelelor de agentii, a deschiderii de noi sedii de sucursale sau a relocarii celor deja existente in zone de retail banking deja formate, compania noastra participand cu succes la proiectele de extindere si relocare ale mai multor banci printre care amintim : Alpha Bank, Banca Romaneasca, Procredit Bank, Emporiki Bank, Libra Bank, Domenia Credit, OTP Bank.
Un alt domeniu complementar de activitate pe care l-am acoperit cu succes este procesul de site preparation.
De asemenea, realizam la cerere studii de piata in domeniul imobiliar prin analizarea completa a pietei imobiliare argesene ( cerere ďż˝ oferta, oferte competitive, previziuni, pretul etc).
Combinand o abordare la standarde inalte, pentru fiecare proiect in parte, impreuna cu o profunda cunoastere a pietei Real Estate, GARANT are capacitatea de a oferi servicii profesioniste

Agenţii noştri

Agent Imobiliar

agent imobiliar

Vezi telefon