Noua Residence în Noua, Judeţul Braşov

Noua, Brasov - Vezi Hartă

61.000 € - 70.000 €

Descriere

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 20 mai 2024

Noua Residence este un nou proiect imobiliar dezvoltat cu pricepere şi atenţie la detalii, aproape de oameni şi de esenţa vieţii, fiecare familie creându-şi astfel propriul colţ de natură. Cele 3 blocuri noi vor fi situate în Braşov, în cartierul Noua pe Strada Nucului, fiind astfel pozitionat într-o zonă cu multe spaţii verzi, ce oferă nenumărate modalităţi de petrecere a timpului liber în natură, departe de agitaţia urbană, dar în acelaşi timp aproape de punctele de interes din oraş. PrezentareNoua Residence este situat la doar 5 km distanţă de centrul oraşului, fiind conectat de oraş prin mijloacele de transport în comun sau prin centura Braşovului cu ajutorul căreia ajungi la timp oriunde ai nevoie. Proiectul prevede constru ... Vezi mai mult
Noua Residence este un nou proiect imobiliar dezvoltat cu pricepere şi atenţie la detalii, aproape de oameni şi de esenţa vieţii, fiecare familie creându-şi astfel propriul colţ de natură. Cele 3 blocuri noi vor fi situate în Braşov, în cartierul Noua pe Strada Nucului, fiind astfel pozitionat într-o zonă cu multe spaţii verzi, ce oferă nenumărate modalităţi de petrecere a timpului liber în natură, departe de agitaţia urbană, dar în acelaşi timp aproape de punctele de interes din oraş.

Prezentare

Noua Residence este situat la doar 5 km distanţă de centrul oraşului, fiind conectat de oraş prin mijloacele de transport în comun sau prin centura Braşovului cu ajutorul căreia ajungi la timp oriunde ai nevoie.


Proiectul prevede construcţia a 3 blocuri cu o arhitectură contemporană, situate într-o zonă ce oferă o perspectivă inedită asupra Masivului Piatră Mare. Finisajele apartamentelor, cât şi a spaţiilor comune, vor fi de cea mai bună calitate, iar scările fiecărui bloc vor avea un design complet diferit, toate însă respectând tema contemporană a proiectului.


La parterul blocurilor vor fi amenajate mai multe spaţii comerciale, pentru ca acestea să poată acoperi toate necesităţile viitorilor locatari.


De asemenea, blocurile vor beneficia de un număr de 174 de locuri de parcare, atât subterane, cât şi supraterane. Mai mult, întreagă zona va fi împânzită de spaţii verzi, ce vor veni în completarea peisajului oferit de natură.

Facilități ansamblu
Spațiu de joacă pentru copii
Grădiniță, școală, liceu
Sală de sport
Acces securizat
Interfon
Lift
Parc
Supraveghere video
Parcare

Progres Construcție

Finalizat

Dezvoltator

Proiectul Noua Residence este dezvoltat de catre Compania Kronbau Euro Development, care are o experienţă vastă în domeniul construcţiilor, fiind in fapt o afiliata a companiei germane Profil Stahlbau GMBH, fondată în 2007. Profil Stahlbau GMBH a dus la bun sfarsit, de-a lungul anilor, numeroase proiecte în Europa de Est, dintre care putem enumera următoarele:

1) Uzina “WILO”, producatoare de echipamente de pompare, în suprafaţă totală de 22.000 mp;2)Fabrica “JCB” ,producato ... Vezi mai mult

CONTACT

Urmăreşte-ne:

Instalează aplicația

© Realmedia Network 1999-2024. Toate drepturile rezervate.

www.imobiliare.ro şi sigla www.imobiliare.ro sunt mărci înregistrate.

Politica de confidenţialitate | Termeni și condiții | | Raportează conținut ilegal | Contact DSA | Gestionați recomandările personalizate | ANPC