PALTIM în Central, Judeţul Timiş

Central, Timisoara - Vezi Hartă

140.400 € - 247.200 €

Descriere

Proprietăți

Locație

Timeline

Dezvoltator

Descriere

Ultima actualizare a ansamblului: 20 mai 2024

Ansamblul mixed-use PALTIM din Timişoara oferă apartamente şi spaţii de birouri pentru un lifestyle urban. Locaţia unică într-o zonă istorică de pe malul râului Bega, designul elegant şi materialele de înaltă calitate conferă acestui cartier un caracter rafinat. PrezentareAnsamblul mixed- use PALTIM este format din două clădiri rezidenţiale şi o clădire de birouri cu numeroase magazine şi facilităţi situate la parter, pentru un confort ridicat. În plus, două dintre clădirile vechi, parte din fosta fabrică, au fost conservate şi sunt în curs de renovare. Prin intermediul PALTIM, SPEEDWELL îşi propune să contribuie la redescoperirea valorii locaţiilor istorice prin reabilitarea acestora şi adăugarea de funcţiuni mixte precu ... Vezi mai mult
Ansamblul mixed-use PALTIM din Timişoara oferă apartamente şi spaţii de birouri pentru un lifestyle urban. Locaţia unică într-o zonă istorică de pe malul râului Bega, designul elegant şi materialele de înaltă calitate conferă acestui cartier un caracter rafinat.

Prezentare

Ansamblul mixed- use PALTIM este format din două clădiri rezidenţiale şi o clădire de birouri cu numeroase magazine şi facilităţi situate la parter, pentru un confort ridicat. În plus, două dintre clădirile vechi, parte din fosta fabrică, au fost conservate şi sunt în curs de renovare.


Prin intermediul PALTIM, SPEEDWELL îşi propune să contribuie la redescoperirea valorii locaţiilor istorice prin reabilitarea acestora şi adăugarea de funcţiuni mixte precum clădiri rezidenţiale, de birouri, spaţii comerciale şi de recreere.


Componenta rezidenţială PALTIM este formată din două clădiri ce oferă un total de 236 de apartamente cu un design deosebit şi o varietate de tipologii, de la studiouri, la unităţi de 2, 3 şi 4 camere.


Apartamentele au fost proiectate pentru a se potrivi diferitelor tipuri de nevoi şi stiluri de viaţă, indiferent dacă eşti singur, faci parte dintr-un cuplu sau o familie tânără. Poţi alege dintr-o varietate de tipuri de apartamente: la parter cu grădină, la etajele superioare, cu vedere spre râul Bega sau centrul vechi, cu una, două, trei sau patru camere. Toate apartamentele au fost concepute cu o atenţie deosebită acordată detaliilor, pentru ca tu să te bucuri de un design modern, durabil şi de lumină naturală din plin. Sunt spaţii inspiraţionale, cu un grad ridicat de confort, realizate din materiale durabile şi de înaltă calitate.


Locaţia proiectului aduce o serie de beneficii. Situat pe malul râului Bega, PALTIM oferă toate elementele de care ai nevoie: un cartier liniştit, cu vedere spre râu, parcuri şi zone verzi, o gamă largă de facilităţi, acces facil către punctele de interes, toate acestea foarte aproape de centrul Timişoarei.

Facilități ansamblu
Spațiu de joacă pentru copii
Acces securizat
Interfon
Lift
Supraveghere video
Parcare
Proprietăți în PALTIM
Sumar proprietăți (7 proprietăți)
2 camere (2 disponibile)
52.7 mp - 58.6 mp /
140.400 € - 148.480 €
140.400 € + TVA
Judeţul timiş, Central
2 cam
52.7 mp
148.480 € + TVA
Judeţul timiş, Central
2 cam
58.6 mp
3 camere (5 disponibile)
73.5 mp - 79.8 mp /
189.800 € - 203.030 €
189.800 € + TVA
Judeţul timiş, Central
3 cam
73.5 mp
191.300 € + TVA
Judeţul timiş, Central
3 cam
73.5 mp
197.100 € + TVA
Judeţul timiş, Central
3 cam
73.5 mp
201.450 € + TVA
Judeţul timiş, Central
3 cam
79.8 mp
203.030 € + TVA
Judeţul timiş, Central
3 cam
79.8 mp

Progres Construcție

Finalizat

Dezvoltator

Prioritatea noastră este confortul tău.

Proiectele SPEEDWELL respectă cele mai înalte standarde europene (BREEAM şi WELL), oferind terase de dimensiuni peste media pieţei, spaţii verzi şi facilităţi situate la o distanţă de mers pe jos de până la 15 minute. Astfel, dezvoltăm proiecte sigure, medii sănătoase şi confortabile în care se poate locui, lucra şi trăi.

Portofoliul SPEEDWELL include ansambluri rezidenţiale mixed-use, precum ... Vezi mai mult