• An predare
  Mai 2019
 • Camere
  4
 • Suprafeţe
  117,50 mp
 • Preţuri
  81.900 € - 91.900 €
+13
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 15 Februarie 2019

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidential exclusiv cu regim privat de acces, compus din 80 de unitati locative mixte, atat individuale cat si in sistem duplex, si este desfasurat pe o suprafata de peste 22.000 mp la intrarea in Orasul Bragadiru.... vezi mai mult

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidential exclusiv cu regim privat de acces, compus din 80 de unitati locative mixte, atat individuale cat si in sistem duplex, si este desfasurat pe o suprafata de peste 22.000 mp la intrarea in Orasul Bragadiru.

Prezentare

Proiectul a demarat în vara lui 2016 cu prima sa fază, 40 de vile individuale şi duplex fiind deja livrate către noii proprietari.

Cea de-a doua etapă (40 de vile single şi duplex) a demarat în toamna lui 2018, primele urmând să fie livrate la sfârşitul primăverii.

Family Villas Bragadiru este amplasat pe Strada Iederei, oras Bragadiru, langa artera principala – Soseaua Alexandriei, la doar 5 minute de Capitala si beneficiaza de acces rapid catre caile de acces majore si catre punctele de interes din orasul Bragadiru.

Pozitia este una privilegiata, oferind intimitatea si linistea, atat de necesare dupa o zi de munca incarcata, cat si accesul facil catre Capitala, prin Soseaua Alexandriei si Soseaua de Centura.

Totodata, Family Villas Bragadiru este amplasat la doar 15 minute de mers pe jos de cel mai mare parc din zona, Parcul Bragadiru, ce se intinde pe o suprafata de peste 8 hectare, de lacurile de agrement din complexul Belvedere, raul Ciorogarla sau alte oaze de verdeata, ce iti vor da senzatia de vacanta continua chiar la tine acasa.

Imobilele din cadrul proiectului rezidential sunt construite cu o mare atentie la detalii, din cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind executata la exterior cu polistiren expandat de 10 cm (EPS 70) si tencuiala decorativa, iar la interior sunt izolate cu vata minerala de 5 cm, ignifugata, marca URSA si rigips, optimizand astfel coeficientul termic la maxim.

Proiectul beneficiaza de toate utilitatile orasului – gaze, curent electric, apa curenta, canalizare, de la principalii furnizori ai Capitalei – Distrigaz/Engie, Enel, GAD – iar zona in care este pozitionat dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate si iluminate public, cu acces facil catre toate punctele de interes cum sunt scolile, gradinitele, unitatile spitaliceti, pietele si magazinele.

Regimul de inaltime este P+1E+Pod, iar fiecare vila dispune la parter de living generos, bucatarie inchisa, baie, iar la etaj de trei dormitoare spatioase si baie. Din hol avem acces catre pod (h – 1,9 m) pe scara tip chepeng, deci catre un spatiu de depozitare generos, dar si pe balcon. Placa de beton peste etajul 1, este un avantaj major al acestor vile, aducand beneficii ca:  termoizolare mai buna, izolare fonica si rezistenta. Suprafata totala este de 117.5 mp utili, fiecare vila dispunand de gradina amenajata cu gazon si fiind imprejmuita cu gard de beton si lemn(sau fier forjat).

Accesul in complex se face pe drum asfaltat, cu latime de 9 m, iar infrastructura in zona este impecabila.

Vilele se vand complet finisate, beneficiaza de centrala proprie Protherm – licenta Vaillant, in condensatie, cu o putere de 24kw, calorifere din aluminiu de inalta calitate si obiecte sanitare din ceramica de la Romstal, tamplarie PVC cu geam termopan de 5 camere Rehau – 70 mm cu geam termopan low-e 4 seasons, glafuri interioare si exterioare, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru, prize si intrerupatoare, iar contorizarile sunt individuale, toate pentru un consum minim si costuri optimizate.

De asemenea, fiecare vila poate fi personalizata, astfel ai posibilitatea sa iti pui amprenta inca de la inceput asupra casei tale, prin alegerea culorilor si modelelor de finisaje pentru gresie, faianta, parchet, usi de interior, etc.

Preturi

Vilă individuală - suprafaţă utilă 117.5 mp, cu gradina de 190 mp – pret 91.900 euro (TVA 5% inclus)

Vilă duplex - suprafaţă utilă 117.5 mp, cu gradina de 140 mp - pret 81.900 euro(TVA 5% inclus)

Finisaje

Vilele din Family Villas Bragadiru se vand “la cheie” – complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat si dispun de:

-centrala proprie de apartament Protherm – licenta Vaillant, in condensatie, 24 kw;
-calorifere din aluminiu de la Romstal;
-apometre;
-usi de interior – Best Imperial;
-usa intrare antiefractie – Best Imperial;
-tamplarie pvc 5 camere – Rehau, 70 mm, wenge;
-geam termopan low-e 4 seasons;
-glafuri interioare;
-glafuri exterioare;
-gresie, faianta si parchet de import;
-obiecte sanitare in baie, din ceramica, de la Romstal.

Vecinatati

Sos. Alexandriei, Lidl, Mega Image, scola, gradinita, posta, farmacii si clinica medicala, piata, parc, complex agrement Belvedere.

Mijloace de transport in comun

Maxi Taxi, RATB – 438 la 400 m.

Galerie ansamblu

+ 11 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieIunie 2016
 • FinalizareNoiembrie 2016
 • Start construcţieSeptembrie 2018
 • FinalizareMai 2019

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
4 117,50 mp 81.900 - 91.900

Detalii proprietăţi

Casa de vânzare 4 camere, în Bragadiru, zona Central

91.900

Bragadiru, Zona Central

Vila individuala - Family Villas Bragadiru

 • 4 camere
 • 117 mp
 • P+1E
Casa de vânzare 4 camere, în Bragadiru, zona Central

91.900

Bragadiru, Zona Central

Vila individuala la cheie /Family Villas Bragadiru!

 • 4 camere
 • 117 mp
 • P+2E
Casa de vânzare 4 camere, în Bragadiru, zona Central

81.900

Bragadiru, Zona Central

Casa duplex,4 camere P+1+Pod,Bragadiru

 • 4 camere
 • 117 mp
 • P+2E

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

SudRezidential

www.sudrezidential.ro

SudRezidential.ro - Vânzări apartamente noi, direct de la dezvoltator, 0 % comision.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Iulian

Nelu

Adrian Craciun

Adrian Ganea