Family Villas Bragadiru

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 08 Septembrie 2021

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidenţial exclusiv cu regim privat de acces, compus din 123 de unităţi locative mixte, atât individuale cât şi în sistem duplex, şi este desfaşurat pe o suprafaţă de peste 35.000 mp la intrarea în oraşul Bragadiru.... vezi mai mult

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidenţial exclusiv cu regim privat de acces, compus din 123 de unităţi locative mixte, atât individuale cât şi în sistem duplex, şi este desfaşurat pe o suprafaţă de peste 35.000 mp la intrarea în oraşul Bragadiru.

Prezentare

Proiectul a demarat în vara lui 2016 cu prima sa fază, 40 de vile individuale şi duplex fiind deja livrate către noii proprietari.
Cea de-a doua etapă (40 de vile single şi duplex) a demarat în toamna lui 2018, iar primele vile au fost deja finalizate, urmând să finalizăm integral această etapă în iunie 2021.
Cea de-a treia etapă a proiectului prevede 41 de unităţi (vile individuale şi duplex) şi se va demara în luna mai a acestui an, urmând să fie integral finalizată şi predată până la sfârşitul anului 2023. Primele 15 unităţi din a treia etapă vor fi predate până la sfârşitul anului 2021.
Family Villas Bragadiru este amplasat pe Strada Iederei, oraş Bragadiru, lângă arteră principală Şoseaua Alexandriei, la doar 5 minute de Capitală şi beneficiază de acces rapid către căile de acces majore şi către punctele de interes din oraşul Bragadiru.

Poziţionare

Poziţia este una privilegiată, oferind intimitatea şi liniştea, atât de necesare după o zi de muncă încărcată, cât şi accesul facil către Capitală, prin Şoseaua Alexandriei şi Şoseaua de Centură.

Totodată, Family Villas Bragadiru este amplasat la doar 15 minute de mers pe jos de cel mai mare parc din zonă, Parcul Bragadiru, ce se întinde pe o suprafaţă de peste 8 hectare, de lacurile de agrement din complexul Belvedere, răul Ciorogarla sau alte oaze de verdeaţă, ce îţi vor da senzaţia de vacanţă continuă chiar la tine acasă.

Imobilele din cadrul proiectului rezidenţial sunt construite cu o mare atenţie la detalii, din cadre de beton armat, iar inchiderile pereţilor sunt executate din cărămidă Porotherm, izolaţia pereţilor exteriori fiind executată la exterior cu polistiren expandat de 10 cm (EPS 70) şi tencuială decorativă, iar la interior sunt izolate cu vată minerală de 5 cm, ignifugată, marca URSA şi rigips, optimizând astfel coeficientul termic la maxim.

Proiectul beneficiază de toate utilităţile oraşului gaze, curent electric, apă curentă, canalizare, de la principalii furnizori ai Capitalei, Distrigaz/Engie, Enel, iar zona în care este poziţionat dispune de infrastructură completă, străzi asfaltate şi iluminate public, cu acces facil către toate punctele de interes cum sunt şcolile, grădiniţele, unităţile spitaliceti, pieţele şi magazinele.

Regimul de înălţime este P+1E+Pod

Fiecare vilă dispune la parter de living generos, bucătărie închisă, baie, iar la etaj de trei dormitoare spaţioase şi baie. Din hol avem acces către pod pe scară tip chepeng, deci către un spaţiu de depozitare generos, dar şi pe balcon. Placă de beton peste etajul 1, este un avantaj major al acestor vile, aducând beneficii ca: termoizolare mai bună, izolare fonică şi rezistenţă. Suprafaţă totală este de 117.5 mp utili, fiecare vila dispunând de grădina amenajată cu gazon şi fiind împrejmuită cu gard de beton şi fier forjat.

Accesul în complex se face pe drum asfaltat, cu lăţime de 9.5 m, iar infrastructura în zonă este impecabilă.

Vilele se vând complet finisate, beneficiază de centrală proprie Protherm - licenţă Vaillant, în condensatie, cu o putere de 24kw, calorifere din aluminiu de înalta calitate şi obiecte sanitare din ceramică de la Romstal, tâmplărie PVC cu geam termopan de 5 camere Rehau si 70 mm cu geam termopan low-e 4 seasons, glafuri interioare şi exterioare, instalaţii sanitare PPR, instalaţii electrice cupru, prize şi intrerupatoare, iar contorizarile sunt individuale, toate pentru un consum minim şi costuri optimizate.

De asemenea, fiecare vilă poate fi personalizată, astfel ai posibilitatea să îţi pui amprenta încă de la început asupra casei tale, prin alegerea culorilor şi modelelor de finisaje pentru gresie, faianţă, parchet, uşi de interior, etc.

Finisaje

Vilele din Family Villas Bragadiru se vând la cheie si complet finisate, branşate la toate utilităţile oraşului, contorizate separat şi dispun de:
-centrală proprie de apartament Immergas, in condensatie, 24 kw;
-calorifere din aluminiu de la Romstal;
-apometre;
-uşi de interior – Best Imperial;
-usa intrare antiefractie – Best Imperial;
-tamplarie pvc 5 camere – Rehau, 70 mm, wenge;
-geam termopan low-e 4 seasons;
-glafuri interioare;
-glafuri exterioare;
-gresie, faianta si parchet de import;
-obiecte sanitare in baie, din ceramica, de la Romstal.

Vecinătăţi

Soseaua Alexandriei, Lidl, Mega Image, scolă, grădiniţă, poştă, farmacii şi clinică medicală, piaţă, parc, complex agrement Belvedere.

Mijloace de transport în comun

Maxi Taxi, STB 438 la 400 m.

Locație

Zona Central, Bragadiru

Finalizat

Dezvoltator

SUDREZIDENTIAL

Alte telefoane

SudRezidential.ro - Vânzări apartamente noi, direct de la dezvoltator, 0 % comision.