Indisponibil
 • An predare
  Faza 1: 2017
  Faza 2: 2018
 • Camere
  2 şi 3 camere
 • Suprafeţe
  63,00mp - 96,40mp
 • Preţuri
  de la 73000 euro la 450 000 RON + TVA
+52
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 07 Decembrie 2018

Apartamente noi FINALIZATE, începând de la 73.000 euro + TVA, la 1 minut de MEGA MALL.
NUMAI AVANTAJE - avem totul în vecinătate la 1-3 minute: mijloace de transport, parcuri, şcoli, bănci, magazine, spitale.... vezi mai mult

Apartamente noi FINALIZATE, începând de la 73.000 euro + TVA, la 1 minut de MEGA MALL.
NUMAI AVANTAJE - avem totul în vecinătate la 1-3 minute: mijloace de transport, parcuri, şcoli, bănci, magazine, spitale.

Situat în apropierea Pieţei Delfinului, într-o zonă aflată în plină dezvoltare şi bine conectată la oraş, Citta Residential Park este un ansamblu format din 4 blocuri cu 380 de apartamente de 2 şi 3 camere.

Ansamblul rezidenţial Città se va dezvolta în două etape, pe o suprafaţă de aproximativ 2 ha. Va cuprinde 4 clădiri cu subsol + parter + 11 etaje .

Construit după cele mai înalte standarde de calitate şi de siguranţă, cu soluţii moderne pentru eficientizarea costurilor de intreţinere, Città Residential Park beneficiază de spaţii verzi comune, locuri de joacă pentru cei mici, spaţii comerciale şi locuri de parcare. Toate, în incinta securizată şi monitorizată a complexului. Apartamentele decomandate şi complet finisate din Città Residential Park sunt alegerea perfectă pentru Programul Prima Casa.

Situat pe şoseaua Pantelimon nr. 266, sector 2, în apropiere de Piaţa Delfinului, Città Residential Park are două puncte principale de acces: din Şoseaua Pantelimon şi din Bulevardul Chişinău. Zona se află într-o continuă dezvoltare şi este bine conectată cu restul oraşului prin mijloace de transport în comun. În imediata apropiere se află numeroase şcoli şi grădiniţe, precum şi alte puncte de interes.

DETALII PROIECT

Facilităţi

 • Apartamente decomandate şi eficient compartimentate
 • 5 tipuri de apartamente cu 2 camere (aprox. 70 mp construiţi)
 • 4 tipuri de apartamente cu 3 camere (aprox. 92 mp construiţi)
 • Suprafeţe mari vitrate ce asigură o bună luminozitate
 • Apartamentele cu 3 camere au 2 băi complet utilate
 • Toate apartamentele beneficiază de terasă proprie
 • MAI BUNĂ GESTIONARE A SPAŢIULUI.
 • Finisaje şi dotări ultramoderne

STRUCTURĂ

Sistemul de fundare este alcătuit dintr-un radier general cu grosimea de 160 cm. Suprastructura este de tip dual, alcătuită din diafragme, stâlpi şi grinzi din beton armat. Planşeele din beton armat au grosimea de 15 cm. Elementele structurale sunt dispuse în plan într-un sistem capabil să ofere caracterisatici de rezistenţă şi rigiditate suficiente şi echilibrate.

ÎNCHIDERI EXTERIOARE ŞI TERMOSISTEM

Pereţii exteriori sunt alcătuiţi din blocuri de zidărie termoizolantă peste care se va monta un termosistem cu grosime de 10 cm din Polistiren.

TÂMPLARIE EXTERIOARĂ - TRI-PAN - PINUM

Tâmplarie PVC profil Salamander Streamline 76. Cu 5 camere de izolaţie interioară, Uf = 1,3 W/mp*K, cu adâncime constructivă de montaj de 76 mm.

Armatură metalică din oţel zincat cu grosime de min 1.5 mm culoare GRI. Feronerie ROTO NT, finisaj TITAN MAT, mânere Hoppe secustik, închidere multipunct şi ciupercă de siguranţă;

Geam termoizolant cu grosimea pachetului de 40 mm:

 • 4 Season / Float 4 / Low-e 4 (argon) – Ug = 0.9W/mp*K

Geam termoizolant de siguranţă cu grosimea pachetului de 40 mm:

 • 33.1 Low-e / Float 4 / 33.1 Low-e (argon) – Ug = 1.1 W/mp*K
 • 44.1 Low-e / Float 6 / 44.1 Low-e (argon) – Ug = 1.3 W/mp*K

COMPARTIMENTĂRI INTERIOARE

Compartimentările, fie între două apartamente, fie între un apartament şi spaţiile comune, vor fi realizate din diafragme şi zidărie. Compartimentările din cadrul fiecărui apartament se vor realiza din blocuri de zidărie.

PARDOSELI

Parchet laminat 10 mm clasa abraziune AC 4 (trafic intens), potrivit pentru încălzirea în pardoseală.

În bucătării şi băi se va monta gresie porţelanată (producător ITALIA). 

PLACĂRI

În băi si in grupuri sanitare se va folosi placaj ceramic de înaltă calitate, producător ITALIA.

TÂMPLĂRIE INTERIOARĂ - PINUM

Uşile BLINDATE de intrare în apartament: structură metalică, prag de metal cu izolaţie de cauciuc, izolaţie termică şi fonică (vată minerală), broască safe-type Italia (3+1 chei), vizor 180 de grade, mânere din aluminiu, finisaj argintiu (ITALIA).

Uşă de interior model PINUM SMART, foaia de uşă celulară, cu structură perimetrală de lemn, melaminată, toc drept MDF, melaminat, finisaje de culoare alb ice vertical.

OBIECTE SANITARE

Băile vor fi complet utilate cu obiecte sanitare de înaltă calitate (vas suspendat, lavoarul va fi montat pe un blat din stejar stratificat) inclusiv baterii pentru lavoare şi cadă/duş , producător ITALIA. 

APARATAJ TERMINAL

Prize şi întrerupătoare producător B-TICINO. Aparataj cu un design modern şi calitate superioară, care acoperă în acelaşi timp o varietate mare de nuanţe şi texturi. 

INSTALAŢII TERMICE

 • Încălzire în pardoseală
 • Încălzirea la nivel de apartament se va realiza printr-un sistem ultramodern de încălzire în pardoseală care garantează:
 • Economie de energie (~30%).
 • Confort termic deosebit (ideal pentru copii, podea caldă, temperatură uniformă în toată casa).
 • Mediu interior sănătos (nu se ridică praful în atmosferă, ideal pentru alergici).
 • Oferă condiţii igienice superioare (nu se formează zone umede pe pardoseală, astfel se evită formarea coloniilor de bacterii).
 • Protejează centrala termică (sistemul utilizează agent termic de joasă temperatură la 30 - 40oC).
 • Economie de spaţiu (libertate şi flexibilitate în amenajarea interioară, posibilitatea mobilării încăperilor fără corpuri de încălzit).
 • În baie, încălzire în podea şi radiatoare port prosop. 

CENTRALĂ TERMICĂ

Centrală termică 24kw în condensaţie cu randament ridicat, cu tiraj forţat VIESSMANN, cu panou de control electronic. Centrala asigură un confort sporit în prepararea instantanee a apei calde, prin schimbătorul de căldură în plăci, care permite furnizarea rapidă a apei la temperatură constantă şi debit confortabil.

AER CONDIŢIONAT PREECHIPARE

În living room este prevăzută preechiparea completă a alimentării echipamentelor de aer condiţionat.

ASCENSOARE

Ascensoarele de ultimă generaţie, producător SCHINDLER, silenţioase şi rapide. Fiecare corp de clădire va fi prevăzut cu câte 2 ascensoare cu o capacitate de 8 persoane.

Galerie ansamblu

+ 50 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Nusco Imobiliara

Proiectul Città este dezvoltat de Nusco Imobiliara, unul dintre cei mai mari operatori imobiliari din România. Înfiinţată în 1997, compania a dezvoltat numeroase proiecte importante: ansambluri rezidenţiale, clădiri de birouri şi parcuri comerciale. Printre ele se numără: Nusco Tower, Aleea Alexandru Office, Caramfil Office, Parcul Comercial Pipera 48, Floreasca Office Center, Premio Exclusiv City Center Apartments. Toate aceste proiecte i-au permis să câştige rolul de jucător de referinţă în dezvoltarea imobiliară a oraşului Bucureşti.