• An predare
  Finalizat
 • Camere
  2 - 4
 • Suprafeţe
  64,36 mp - 124 mp
 • Preţuri
  71.357 € - 128.834 €
+41
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 24 Iulie 2020

Noi avem AER CURAT! Unde? În Greenfield, în cartierul îmbrăţişat de pădure!
Informaţiile furnizate de staţia de monitorizare a calităţii aerului ne susţin afirmaţia şi arată că aerul, în Greenfield, are caracteristici similare unui oraş de munte.

Vino şi tu în Sectorul 1 al Capitalei şi respiră aerul curat din Greenfield. Plămânii tăi merită aer curat, a&... vezi mai mult

Noi avem AER CURAT! Unde? În Greenfield, în cartierul îmbrăţişat de pădure!
Informaţiile furnizate de staţia de monitorizare a calităţii aerului ne susţin afirmaţia şi arată că aerul, în Greenfield, are caracteristici similare unui oraş de munte.

Vino şi tu în Sectorul 1 al Capitalei şi respiră aerul curat din Greenfield. Plămânii tăi merită aer curat, aşa că spune STOP poluării şi alege cartierul care contribuie la viaţa sănătoasă pe care ţi-o doreşti!

Prezentare

Crezi că ştii ce înseamnă Greenfield? Ne-am schimbat mult!
 
Greenfield nu este doar un ansamblu rezidenţial, Greenfield este un stil de viaţă. Departe de aglomeraţia şi de poluarea Bucureştiului, în mijlocul pădurii Băneasa, se înalţă un cartier demn de a-ţi oferi o viaţă de basm.
 
Ce înseamnă Greenfield cu adevărat?
 
Să ai privilegiul de a respira aer curat şi de a te bucura de clipa ta de linişte într-una dintre cele mai aglomerate capitale europene.
 
Imaginează-ţi dimineţile, pe terasă, cu o cană fierbinte de cafea, mirosul proaspăt al pădurii şi cântecul dulce al păsărilor. Pare de vis, nu-i aşa? Dar în Greenfield toate acestea fac parte din rutina de zi cu zi a locuitorilor.
 
Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, vino şi descoperă lumea Greenfield!
 
Prima fază a proiectului GREENFIELD, dezvoltată în perioada 2007 – 2010 şi vândută în proporţie de 100%, se întinde pe o suprafaţă de 10 ha şi cuprinde 680 de apartamente şi vile. Aici locuiesc deja peste 1.700 de “altfel de bucureşteni”. În martie 2020 am lansat Panoramic Apartments, noile turnuri cu vedere panoramică asupra pădurii şi a întregii zone de nord a oraşului, ce vin să completeze prima fază de dezvoltare.
 
A doua fază a proiectului, Ansamblul Salcâmilor, cu dezvoltare în perioada 2014 – 2016 şi 2020 – 2021 (blocul D40), se întinde pe o suprafaţă de 7 ha şi cuprinde 36 de blocuri cu 965 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere. 96% din totalul locuinţelor disponibile aici au fost deja contractate, iar în prezent Ansamblul Salcâmilor numără peste 2.300 de locuitori.
 
A treia fazăAnsamblul Platanilor, dezvoltată în perioada 2016 – 2019, pe o suprafaţă de 10 ha cuprinde 944 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere, în 39 de blocuri. 87% din totalul locuinţelor disponibile aici au fost deja contractate, iar în prezent Ansamblul Platanilor numără 2.000 de locuitori.
 
A patra fazăAnsamblul Teilor, cu dezvoltare în perioada 2020 – 2024, pe o suprafaţă de 19 ha cuprinde 1.732 de apartamente cu una, două şi trei camere, în 23 blocuri.
 
A cincea fazăAnsamblul Castanilor, cu dezvoltare în perioada 2023 – 2028, pe o suprafaţă de 8 ha cuprinde 1.324 de apartamente cu una, două, trei şi 4 camere în 15 blocuri.
 
Un important punct de atracţie, al cartierului, îl constituie Parcul Platanilor, care se întinde pe o suprafaţă de 6.000 mp şi cuprinde locuri de joacă, teren de sport multifuncţional, zonă de fitness şi zonă de recreere.
 
Cel mai mare centru comunitar dedicat unui ansamblu rezidenţial, aduce un nou standard de confort şi eficienţă, prin includerea tuturor funcţionalităţilor necesare unei comunităţi cu peste 6000 de rezidenţi. Centrul comunitar cu dezvoltare în perioada 2020 – 2022, se desfăşoară pe o suprafaţă de teren de 32.071 m2
 
La toate acestea, în completarea centrului comunitar, se vor adăuga şcoala şi gradiniţa de stat şi terminal STB. 

În cartier, transportul NU este o problemă. Ansamblul rezidenţial GREENFIELD pune la dispoziţia locuitorilor din complex transport privat zilnic, pe bază de abonament nominal, pe rutele: Greenfield - Mall Băneasa (tur-retur), Greenfield – Metrou Pipera (tur-retur) şi Greenfield – Metrou Aviatorilor (tur-retur).
 
Localizare:
 
Greenfield este situat în Sectorul 1 al Capitalei, în inima pădurii Băneasa. Cele 900ha de pădure, care înconjoară cartierul, reprezintă scutul de protecţie al locuitorilor, împotriva poluării şi aglomeraţiei din centru.
Situat în Băneasa, la 15 minute de Piaţa Presei Libere, noua zonă de business a Capitalei, şi la doar 7 minute de Băneasa Shopping City, Ansamblul Rezidenţial Greenfield te surprinde cu un cadru natural unic, lângă liziera pădurii Băneasa, în probabil, cea mai frumoasă locaţie din Sectorul 1. Amplasat ideal în Zona de Nord a Capitalei, Greenfield are în proximitate multiple facilităţi, începând de la cele destinate relaxării, cumpărăturilor sau activităţilor sportive, până la unităţi de învăţământ de top.
Staţiile de metrou Tokio, Washington şi Paris din Magistrala 6, care va lega reţeaua existentă din Capitală de Aeroportul Otopeni, vor fi amplasate în apropierea ansamblului rezidenţial Greenfield, în dreptul Băneasa Shopping City, Ambasadei SUA şi, respectiv, Liceului Francez.
 
Dotări şi servicii, în Greenfield:
 
Acces securizat, Spaţii de joacă pentru copii, Locuri de parcare, Terasă, Şcoala Avenor Collage, Minimarket, Bancomat, Transport privat, Mega Image Shop & Go, Parcul Platanilor care se întinde pe o suprafaţă de 6000 mp, Loc de joacă pentru căţei, Centru medical.
 
Avantaje:
 
- Finisaje premium
- Compartimentări bine gândite
- Încălzire în pardoseală
- Pereţi interiori şi exteriori din caramidă
- Bucătării inchise pentru majoritatea apartamentelor
- Terase generoase, semi-acoperite
- 900 ha de pădure îmbrăţişează ansamblul rezidenţial Greenfield
- Locuinţele sunt proiectate să reziste la cutremure foarte mari.
- Regimul actual de înălţime al blocurilor este de P+4 şi P+5
 
Obiectele sanitare sunt de ultimă generaţie, la fel şi ferestrele termopan Salamander Streamline cu 5 camere, centrala termică de tip mural în condensaţie VIESSMANN VITODENS 050W, uşile Pinum, gresia şi faianţa Delta Design şi parchetul Egger de 8mm. De asemenea, toate apartamentele sunt prevăzute cu spaţii pentru depozitare. Finisajele spaţiilor comune (scara interioară) sunt realizate din granit natural, iar liftul este elveţian, marca Schindler.
 
În Greenfield e linişte. Aici se înregistrează valori medii ale zgomotului cu până la 55% mai scăzute decât cele înregistrate în centrul Bucureştiului.
 
În Greenfield aerul este de foarte bună calitate. Respiri aer curat, ca de munte. Concentraţiile de CO2, SO2, No2, CO, sunt mult sub nivelul celor din alte cartiere ale capitalei.
 
În Greenfield te simţi bine indiferent de anotimp. Vara, temperaturile înregistrate în cartierul din inima pădurii sunt simţitor mai scăzute decât cele din centrul capitalei iar iarna, bariera naturală de copaci oferă un confort sporit locuitorilor.
 
Pentru informaţii legate de preturi, verifică secţiunea sumar proprietăţi, unde poţi regăsi mai multe tipuri de apartamente disponibile în Greenfield, la doar un click distanţă.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 40 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 64,36 mp - 71,40 mp 71.357 - 80.686
3 93,89 mp 94.600
4 124 mp 112.455 - 128.834

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Nord

75.500 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Nord

Apartamentul de vis Greenfield - Baneasa

 • 2 camere
 • Etaj 4/4
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Băneasa

75.500 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Băneasa

Apartament in mijlocul naturii - Baneasa

 • 2 camere
 • 47 mp
 • Etaj 4/4
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Nord

75.500 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Nord

Apartamentul visat in mijlocul naturii -Baneasa

 • 2 camere
 • 47 mp
 • Etaj 4/4
Apartament de vânzare 2 camere, în Bucureşti, zona Pipera

75.500 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Pipera

Locuinta ta cu vederela padure - Baneasa

 • 2 camere
 • 47 mp
 • Etaj 4/4
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Băneasa

93.500 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Băneasa

Apartamentul tau in mijlocul naturii -Baneasa

 • 3 camere
 • 71 mp
 • Etaj 5/5
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucureşti, zona Nord

93.500 €+TVA

Bucureşti, Zona Nord

Apartament in inima Padurii Baneasa

 • 3 camere
 • 71 mp
 • Etaj 5/5

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

IMPACT Developer & Contractor SA

www.greenfieldresidence.ro/

Înfiinţată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. De-a lungul celor 28 de ani de existenţă, compania a fost mai mereu protagonista multor premieri atât pe piaţa imobiliară românească cât şi în întreg ansamblul economic din România.

În anul 1995, Impact lansează în premieră pentru ţara noastră conceptul de complex rezidenţial. La doar un an distanţă, compania devine primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliară cotat la Bursa Română de Valori Bucureşti. Timp de 10 ani, Impact SA dezvoltă proiecte rezidenţiale în Bucureşti, Ploieşti, Oradea şi Constanţa, iar în 2006 acţiunile companiei sunt promovate la categoria I a Bursei.

Anul 2007 este anul lansării celui mai mare proiect rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, Greenfield Băneasa, care în prezent numără peste 4.500 de locuitori. Primele două faze din cele şase planificate sunt finalizate în 2016, acest succes aducând promovarea acţiunilor Impact la categoria Premium a Bursei de Valori Bucureşti, compania devenind astfel singurul jucător de pe piaţa imobiliară care atinge această performanţă.

Impact Contractor & Developer SA a finalizat 9 ansambluri rezidenţiale, iar în prezent are în curs de dezvoltare 2 proiecte în Bucureşti(Greenfield Băneasa şi Luxuria Domenii Residence), unul în Constanţa (Boreal Plus) şi încă 2 în faza de proiectare, în Bucureşti.

Compania este certificată ISO 9001 (demonstrează capabilitatea organizaţiei de a furniza produse care îndeplinesc cerinţele clienţilor în scopul creşterii satisfacţiei acestora), ISO 14001 (demonstrează angajamentul organizaţiei pentru controlul activităţilor cu impact benefic sau nociv asupra mediului şi receptivitatea companiei la situaţia critică a ecosistemului planetei) şi OHSAS 18001 (demonstrează angajamentul şi capacitatea organizaţiei în controlul pericolelor, pentru asigurarea sănătăţii şi securităţii angajaţilor şi a şi a vizitatorilor la punctele de lucru).

Istoric

Constanta, Zona Boreal

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Greenfield info

Ansambluri similare