• An predare
  Septembrie 2019
 • Camere
  2 - 4
 • Suprafeţe
  57,80 mp - 124 mp
 • Preţuri
  71.357 € - 153.312 €
+29
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 02 Decembrie 2019

Nu schimba oraşul, schimbă peisajul, tot într-un Bucureşti, dar diferit!!
Mută-te în Greenfield, cartierul îmbrăţişat de pădure! Apartamente cu 2 camere, 3 camere şi 4 camere, preţuri de la 71.357 euro + TVA.... vezi mai mult

Nu schimba oraşul, schimbă peisajul, tot într-un Bucureşti, dar diferit!!
Mută-te în Greenfield, cartierul îmbrăţişat de pădure! Apartamente cu 2 camere, 3 camere şi 4 camere, preţuri de la 71.357 euro + TVA.

Prezentare

Conectează-te la liniştea şi prospeţimea pădurii şi bucură-te de confortul deplin pe care ţi-l oferă căminul tău din GREENFIELD Băneasa. Prestigiul locaţiei din nordul Capitalei este întregit de calitatea vieţii, dată de vecinătatea pădurii, de facilităţile din cartier şi de eleganţa unei locuinţe moderne.

Gândit special pentru altfel de bucureşteni, GREENFIELD îţi propune echilibrul perfect între o viaţă mai sănătoasă şi una dinamică, urbană, tipică unei capitale europene. Locuitorii din GREENFIELD fac mai multă mişcare, respiră aer mai curat şi se trezesc dimineaţa în foşnet de frunze şi triluri de păsări pe fundal.

PRIMA FAZĂ a proiectului GREENFIELD, dezvoltată în perioada 2007-2010 şi vândută în proporţie de 100%, se întinde pe o suprafaţă de 10 ha. În cele 5 cartiere: Rubin, Topaz, Blue, Onix şi Quartz, locuiesc deja peste 1.500 de "altfel de bucureşteni".

A DOUA FAZĂ a proiectului, Ansamblul Salcâmilor, dezvoltată în perioada 2014-2016, se întinde pe o suprafaţă de 7 ha şi cuprinde 35 de blocuri cu 924 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere. Peste 98% din totalul locuinţelor disponibile aici au fost deja contractate, iar în prezent Ansamblul Salcâmilor numără peste 1.500 de locuitori.

A TREIA FAZĂ, Ansamblul Platanilor, este dezvoltată în perioada 2018 şi are disponibile ultimele apartamente de 2 camere, 3 camere si 4 camere.

În cadrul noii dezvoltări, un important punct de atracţie îl constituie Parcul Platanilor, care se întinde pe o suprafaţă de 6.000 mp şi cuprinde locuri de joacă, teren de sport multifuncţional, zonă de fitness şi zonă de recreere.

În viitorul apropiat este planificată dezvoltarea zonei GREENFIELD PLAZA în suprafaţă de 10.400 mp, care va oferi locuitorilor servicii şi facilităţi recreative complete, incluzând un SPA, piscina acoperită şi descoperită, terenuri de tenis, terenuri de sport, grădiniţă, şcoală, restaurant, supermarket şi bancă.

Ansamblul rezidenţial GREENFIELD pune la dispoziţia locuitorilor din complex transport zilnic, pe bază de abonament nominal, pe rutele: Greenfield - Mall Băneasa (tur-retur), Greenfield – Metrou Pipera (tur-retur) şi Greenfield – Metrou Aviatorilor (tur-retur).  

LOCALIZARE:
Greenfield, cartierul îmbrăţişat de pădure, îţi oferă cea mai spectaculoasă locaţie dintr-un Bucureşti, dar diferit. Aici ai toate avantajele unui stil de viaţă sănătos şi în acelaşi timp eşti în Sectorul 1 al Capitalei, aproape de centrul oraşului.

Ansamblul rezidenţial Greenfield este situat în Băneasa, aproape de centrele comerciale din zonă, unde poţi să mergi la cumpărături sau la un film şi să te distrezi împreună cu familia şi prietenii. Datorită proximităţii faţă de DN1 şi centura bucureşti îţi va fi mai comod să pleci din oraş.
Staţiile de metrou Tokio, Washington şi Paris din Magistrala 6, care va lega reţeaua existentă din Capitală de Aeroportul Otopeni, vor fi amplasate în apropierea ansamblului rezidenţial GREENFIELD, în dreptul Băneasa Shopping City, Ambasadei SUA şi, respectiv, Liceului Francez.
În următorii ani, Grădina Zoologică din apropiere se va extinde şi va deveni Bio Parcul Zoo.
 

DOTĂRI ŞI SERVICII ÎN  Greenfield:

Acces securizat, Spaţii de joacă pentru copii, Locuri de parcare, Terasă, Şcoala Avenor Collage, Minimarket, Bancomat, Transport, Mega Image Shop & Go
 

Avantaje:

- Finisaje premium - Italia, Germania, Elveţia, Belgia
- Compartimentări bine gândite
- Încălzire în pardoseală
- Pereţi din caramidă
- Bucătării inchise
- Terase semi-acoperite
- 900 ha de pădure îmbrăţişează ansamblul rezidenţial Greenfield
- Indicatori urbanistici de excepţie: CUT 0.85 si POT 15%
- Locuinţele sunt proiectate să reziste la cutremure foarte mari.
- Regimul de înălţime al blocurilor este de P+4 şi P+5

Obiectele sanitare sunt de ultimă generaţie, la fel ca şi ferestrele termopan Salamander Streamline cu 5 camere, centrală termică de tip mural în condensaţie VIESSMANN VITODENS 050W, uşile Pinum, gresia şi faianţa Delta Design şi parchetul Egger de 8mm. De asemenea, toate apartamentele sunt prevăzute cu spaţii pentru depozitare. Finisajele spaţiilor comune (scara interioară) sunt realizate din granit natural, iar liftul este elveţian, marca Schindler.

În Greenfield e linişte. Aici se înregistrează valori medii ale zgomotului cu până la 55% mai scăzute decât cele înregistrate în centrul Bucureştiului.

În Greenfield aerul este de foarte bună calitate. Respiri aer curat, de munte. Concentraţiile de CO2, SO2, No2, CO, Cd sunt mult sub nivelul celor din cartierele capitalei.

În Greenfield te simţi bine indiferent de anotimp. Vara, temperaturile înregistrate în cartierul din inima pădurii sunt simţitor mai scăzute decât cele din centrul capitalei iar iarna, bariera naturală de copaci oferă un confort sporit locuitorilor din Greenfield.

Pentru informaţii legate de preturi, verifică secţiunea sumar proprietăţi, unde poţi regăsi mai multe tipuri de apartamente disponibile în Greenfield, la doar un click distanţă.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 28 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 57,80 mp - 60,80 mp 71.357 - 80.686
3 87,10 mp - 93,89 mp 94.600 - 105.000
4 110,68 mp - 124 mp 112.455 - 153.312

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 4 camere, în Bucuresti, zona Baneasa

133.821

Bucuresti, Sector 1, Zona Baneasa

Apartament 4 camere

 • 4 camere
 • 90.39 mp
 • Etaj 4/5
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucuresti, zona Pipera

95.083

Bucuresti, Sector 1, Zona Pipera

Ultimele apartamente in Greenfield

 • 3 camere
 • 71.1 mp
 • Etaj 2/5
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucuresti, zona Baneasa

94.600 €+TVA

Bucuresti, Sector 1, Zona Baneasa

Ultimele apartamente langa Padurea Baneasa

 • 3 camere
 • 71 mp
 • Etaj 2/6
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucuresti, zona Nord

95.083

Bucuresti, Sector 1, Zona Nord

Apartamentul tau langa padure

 • 3 camere
 • 71 mp
 • Etaj 2/5
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucuresti, zona Baneasa

104.386

Bucuresti, Sector 1, Zona Baneasa

Apartamentul tau in Nordul Capitalei

 • 3 camere
 • 71.7 mp
 • Etaj 3/5
Apartament de vânzare 3 camere, în Bucuresti, zona Baneasa

96.268

Bucuresti, Sector 1, Zona Baneasa

Apartamentul de langa padure

 • 3 camere
 • 71 mp
 • Etaj 5/5

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

IMPACT Developer & Contractor SA

www.greenfieldresidence.ro/

Înfiinţată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. De-a lungul celor 28 de ani de existenţă, compania a fost mai mereu protagonista multor premiere atât pe piaţa imobiliară românească cât şi în întreg ansamblul economic din România.

În anul 1995, Impact lansează în premieră pentru ţara noastră conceptul de complex rezidenţial. La doar un an distanţă, compania devine primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliară cotat la Bursa Română de Valori Bucureşti. Timp de 10 ani, Impact SA dezvoltă proiecte rezidenţiale în Bucureşti, Ploieşti, Oradea şi Constanţa, iar în 2006 acţiunile companiei sunt promovate la categoria I a Bursei.

Anul 2007 este anul lansării celui mai mare proiect rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, Greenfield Băneasa, care în prezent numără peste 4.500 de locuitori. Primele două faze din cele şase planificate sunt finalizate în 2016, acest succes aducând promovarea acţiunilor Impact la categoria Premium a Bursei de Valori Bucureşti, compania devenind astfel singurul jucător de pe piaţa imobiliară care atinge această performanţă.

Impact Contractor & Developer SA a finalizat 9 ansambluri rezidenţiale, iar în prezent are în curs de dezvoltare 2 proiecte (Greenfield Băneasa şi Luxuria Domenii Residence) şi încă 3 în faza de proiectare (2 în Bucureşti şi unul în Constanţa).

Compania este certificată ISO 9001 (demonstrează capabilitatea organizaţiei de a furniza produse care îndeplinesc cerinţele clienţilor în scopul creşterii satisfacţiei acestora), ISO 14001 (demonstrează angajamentul organizaţiei pentru controlul activităţilor cu impact benefic sau nociv asupra mediului şi receptivitatea companiei la situaţia critică a ecosistemului planetei) şi OHSAS 18001 (demonstrează angajamentul şi capacitatea organizaţiei în controlul pericolelor, pentru asigurarea sănătăţii şi securităţii angajaţilor şi a şi a vizitatorilor la punctele de lucru).

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Greenfield info

Ansambluri similare