• An predare
  Februarie 2022
 • Camere
  1 - 4 camere
 • Suprafeţe
  61,77 mp - 124 mp
 • Preţuri
  69.541 € - 139.000 €
+29
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 20 Aprilie 2021

Îmbrăţişat de 900 hectare din Pădurea Băneasa, în Greenfield te poţi conecta cu natura şi te poţi detaşa de aglomeraţia şi agitaţia oraşului. Greenfield Residence a pornit ca un proiect ambiţios, cu obiectivul de a ajunge cel mai verde cartier din SE Europei. Cele 18ha de spaţii verzi, alături de 900ha de pădure duc proiectul către scopul iniţial.
Dacă iubeşti natura, plimb... vezi mai mult

Îmbrăţişat de 900 hectare din Pădurea Băneasa, în Greenfield te poţi conecta cu natura şi te poţi detaşa de aglomeraţia şi agitaţia oraşului. Greenfield Residence a pornit ca un proiect ambiţios, cu obiectivul de a ajunge cel mai verde cartier din SE Europei. Cele 18ha de spaţii verzi, alături de 900ha de pădure duc proiectul către scopul iniţial.
Dacă iubeşti natura, plimbările târzii, foşnetul frunzelor şi cântecul păsărilor, Comunitatea Greenfield te aşteaptă să i te alături!

Crezi că ştii ce înseamnă Greenfield? Ne-am schimbat mult!

Greenfield nu este doar un ansamblu rezidenţial, Greenfield este un stil de viaţă. Departe de aglomeraţia şi de poluarea Bucureştiului, în mijlocul pădurii Băneasa, se înalţă un cartier demn de a-ţi oferi o viaţă de basm.
GREENFIELD îţi oferă privilegiul de a te bucura de clipa ta de linişte într-una dintre cele mai aglomerate capitale europene.

Imaginează-ţi dimineţile, pe terasă, cu o cană fierbinte de cafea, mirosul proaspăt al pădurii şi cântecul dulce al păsărilor. Pare de vis, nu-i aşa? Dar în Greenfield toate acestea fac parte din rutina de zi cu zi a locuitorilor.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, vino şi descoperă lumea Greenfield!

Prima fază a proiectului GREENFIELD, dezvoltată în perioada 2007 – 2010 şi vândută în proporţie de 100%, se întinde pe o suprafaţă de 10 ha şi cuprinde 680 de apartamente şi vile. Aici locuiesc deja peste 1.700 de “altfel de bucureşteni”. În martie 2020 am lansat Panoramic Apartments, noile turnuri cu vedere panoramică asupra pădurii şi a întregii zone de nord a oraşului, ce vin să completeze prima fază de dezvoltare.

A doua fază a proiectului, Ansamblul Salcâmilor, cu dezvoltare în perioada 2014 – 2016 şi 2020 – 2021 (blocul D40), se întinde pe o suprafaţă de 7 ha şi cuprinde 36 de blocuri cu 965 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere. 99% din totalul locuinţelor disponibile aici au fost deja contractate, iar în prezent Ansamblul Salcâmilor numără peste 2.300 de locuitori

A treia fază, Ansamblul Platanilor, dezvoltată în perioada 2016 – 2019, pe o suprafaţă de 10 ha cuprinde 944 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere, în 39 de blocuri. 99% din totalul locuinţelor disponibile aici au fost deja contractate, iar în prezent Ansamblul Platanilor numără peste 2.000 de locuitori.

A patra fază, Ansamblul Teilor, cu dezvoltare în perioada 2020 – 2024, pe o suprafaţă de 19 ha cuprinde 1.732 de apartamente cu una, două şi trei camere, în 23 blocuri. Apartamentele din Ansamblul Teilor au început deja să fie precontractate.

A cincea fază, Ansamblul Castanilor, cu dezvoltare în perioada 2023 – 2028, pe o suprafaţă de 8 ha cuprinde 1.324 de apartamente cu una, două, trei şi 4 camere în 15 blocuri.
Situat în partea de nord a cartierului, la liziera unui frumos parc natural şi la circa 500 de m de Pădurea Băneasa, GREENFIELD COMMUNITY CENTER se extinde pe o suprafaţă impresionantă de 32,071 mp.
În toamna anului 2020, Greenfield marchează începutul unei noi faze de dezvoltare, prin construirea celui mai mare centru comunitar dintr-un ansamblu rezidenţial. Acest lucru aduce locuitorilor un nou standard de confort, prin includerea tuturor funcţionalităţilor necesare unei mari comunităţi: zona comercială şi de servicii, centrul de fitness şi SPA, şcoală şi grădiniţă de stat, zonele de promenadă şi recreere şi transport public, punct ISU. Greenfield PLAZA va deveni punctul central al unei comunităţi tinere pentru care un stil de viaţă sănătos nu este doar un principiu de bază, ci şi o sursa de încredere, socializare şi relaxare.
La toate acestea, în completarea centrului comunitar vine un terminal STB şi se vor adăuga şcoala şi gradiniţa de stat.
Un important punct de atracţie, al cartierului, îl constituie Parcul Platanilor, care se întinde pe o suprafaţă de 6.000 mp şi cuprinde locuri de joacă, teren de sport multifuncţional, zonă de fitness şi zonă de recreere.

Localizare:
Greenfield este situat în Sectorul 1 al Capitalei, în inima pădurii Băneasa. Cele 900ha de pădure, care înconjoară cartierul, reprezintă scutul de protecţie al locuitorilor, împotriva poluării şi aglomeraţiei din centru.
Situat în Băneasa, la 15 minute de Piaţa Presei Libere, noua zonă de business a Capitalei, şi la doar 7 minute de Băneasa Shopping City, Ansamblul Rezidenţial Greenfield te surprinde cu un cadru natural unic, lângă liziera pădurii Băneasa, în probabil, cea mai frumoasă locaţie din Sectorul 1. Amplasat ideal în Zona de Nord a Capitalei, Greenfield are în proximitate multiple facilităţi, începând de la cele destinate relaxării, cumpărăturilor sau activităţilor sportive, până la unităţi de învăţământ de top.
Staţiile de metrou Tokio, Washington şi Paris din Magistrala 6, care va lega reţeaua existentă din Capitală de Aeroportul Otopeni, vor fi amplasate în apropierea ansamblului rezidenţial Greenfield, în dreptul Băneasa Shopping City, Ambasadei SUA şi, respectiv, Liceului Francez.

Dotări şi servicii, în Greenfield:
Acces securizat, Spaţii de joacă pentru copii, Locuri de parcare, Terasă, Şcoala Avenor Collage, Minimarket, Bancomat, Transport privat, STB, Mega Image Shop & Go, Parcul Platanilor care se întinde pe o suprafaţă de 6000 mp, Centru medical.

Avantaje:
- Finisaje premium
- Compartimentări bine gândite
- Încălzire în pardoseală
- Pereţi interiori şi exteriori din caramidă
- Bucătării inchise pentru majoritatea apartamentelor
- Terase generoase, semi-acoperite
- 900 ha de pădure îmbrăţişează ansamblul rezidenţial Greenfield
- Locuinţele sunt proiectate să reziste la cutremure foarte mari.
În Greenfield e linişte. Aici se înregistrează valori medii ale zgomotului cu până la 55% mai scăzute decât cele înregistrate în centrul Bucureştiului.
În Greenfield te simţi bine indiferent de anotimp. Vara, temperaturile înregistrate în cartierul din inima pădurii sunt simţitor mai scăzute decât cele din centrul capitalei iar iarna, bariera naturală de copaci oferă un confort sporit locuitorilor.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 28 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 61,77 mp - 68,61 mp 69.541 - 78.490
2 75,73 mp - 80,53 mp 84.161 - 98.107
3 97,85 mp - 108,46 mp 109.500 - 134.252
4 124 mp 139.000

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 4 camere, în Bucuresti, zona Baneasa

139.000 €+TVA

Bucuresti, Sector 1, Zona Baneasa

Pentru familia ta, un apartament spatios cu 4 camere in Greenfield.

 • 4 camere
 • 91 mp
 • Etaj 1/4
Apartament de vânzare 4 camere, în Bucuresti, zona Baneasa

139.000 €+TVA

Bucuresti, Sector 1, Zona Baneasa

Apartament de vânzare 4 camere

 • 4 camere
 • 100 mp
 • Etaj 2/4
Apartament de vânzare 4 camere, în Bucuresti, zona Baneasa

139.000 €+TVA

Bucuresti, Sector 1, Zona Baneasa

Apartament de vânzare 4 camere

 • 4 camere
 • 100 mp
 • Etaj 2/4
Apartament de vânzare 4 camere, în Bucureşti, zona Pipera

139.000 €+TVA

Bucureşti, Sector 1, Zona Pipera

Apartament de vânzare 4 camere

 • 4 camere
 • 91 mp
 • Etaj 1/5
Apartament de vânzare 4 camere, în Bucuresti, zona Nord

139.000

Bucuresti, Sector 1, Zona Nord

Apartament de vânzare 4 camere

 • 4 camere
 • 91 mp
 • Etaj 1/5
Apartament de vânzare 4 camere, în Bucuresti, zona Baneasa

139.000 €+TVA

Bucuresti, Sector 1, Zona Baneasa

Apartament de vânzare 4 camere

 • 4 camere
 • 91 mp
 • Etaj 4/4

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

IMPACT Developer & Contractor SA

Înfiinţată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. De-a lungul celor 30 de ani de existenţă, compania a fost mai mereu protagonista multor premieri atât pe piaţa imobiliară românească cât şi în întreg ansamblul economic din România.

În anul 1995, Impact lansează în premieră pentru ţara noastră conceptul de complex rezidenţial. La doar un an distanţă, compania devine primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliară cotat la Bursa Română de Valori Bucureşti. Timp de 10 ani, Impact SA dezvoltă proiecte rezidenţiale în Bucureşti, Ploieşti, Oradea şi Constanţa, iar în 2006 acţiunile companiei sunt promovate la categoria I a Bursei.

Anul 2007 este anul lansării celui mai mare proiect rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, Greenfield Băneasa, care numără peste 4.500 de locuitori. Primele două faze din cele şase planificate sunt finalizate în 2016, acest succes aducând promovarea acţiunilor Impact la categoria Premium a Bursei de Valori Bucureşti, compania devenind astfel singurul jucător de pe piaţa imobiliară care atinge această performanţă.

Impact Contractor & Developer SA a finalizat 9 ansambluri rezidenţiale, iar în prezent are în curs de dezvoltare 2 proiecte în Bucureşti(Greenfield Băneasa şi Luxuria Domenii Residence), unul în Constanţa (Boreal Plus), unul în Iaşi (Greenfield Copou) şi încă 2 în faza de proiectare, în Bucureşti.

Compania este certificată ISO 9001 (demonstrează capabilitatea organizaţiei de a furniza produse care îndeplinesc cerinţele clienţilor în scopul creşterii satisfacţiei acestora), ISO 14001 (demonstrează angajamentul organizaţiei pentru controlul activităţilor cu impact benefic sau nociv asupra mediului şi receptivitatea companiei la situaţia critică a ecosistemului planetei) şi OHSAS 18001 (demonstrează angajamentul şi capacitatea organizaţiei în controlul pericolelor, pentru asigurarea sănătăţii şi securităţii angajaţilor şi a şi a vizitatorilor la punctele de lucru).

Istoric

Constanta, Zona Boreal

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Greenfield info