Indisponibil
 • An predare
  August 2020
 • Camere
  2 - 3
 • Suprafeţe
  60,61 mp - 88,41 mp
 • Preţuri
  56.694 € - 91.445 €
+9
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 08 Ianuarie 2020

Unul dintre cele mai spectaculoase proiecte imobiliare din Bucureşti îşi deschide porţile şi lansează spre vânzare cele 300 de apartamente ce vor fi finalizare anul viitor.... vezi mai mult

Unul dintre cele mai spectaculoase proiecte imobiliare din Bucureşti îşi deschide porţile şi lansează spre vânzare cele 300 de apartamente ce vor fi finalizare anul viitor.

Prezentare

Un concept premium, care îşi va încanta proprietarii cu piscine interioare şi exterioare, SPA, locuri de joacă impresionante pentru copii şi verdeaţă, un loc al armoniei şi stării de bine. Toate acestea sub emblema calităţii şi siguranţei înglobate în preţuri decente. O comunitate a oamenilor care se respectă şi apreciază bunul gust.

Situat pe Drumul Gării, în apropierea complexului comercial Dragonul Roşu, într-o zonă aflată în continuă expansiune, ansamblul Regnum Residence dispune de un numar de peste 300 de apartamente moderne şi spaţioase, ce se remarcă prin designul unic, prin stilul architectural, dar şi prin calitatea materialelor folosite.

Spaţiu verde întins pe o suprafaţă de 5000mp

Într-o lume perfectă, spaţiul verde ce împanzeste ansamblul rezidenţial în care locuieşti este proaspăt şi mereu îngrijit. Aşa arată lumea perfectă la Regnum Residence. În plus, păstrăm un spaţiu de 16m între blocuri, tocmai pentru că respectăm dreptul la intimitate.

Balcon şi terasă

Bucură-te de cafeaua aromată de dimineaţă pe terasă locuinţei. Este atât de spaţioasă, că sigur vei vrea să se alăture şi cei dragi. Cu o lăţime de 1.90m şi 5m lungime, terasă are ieşire din living şi din bucătărie, dar ansamblul dispune şi de terase cu ieşire din living, bucătărie şi dormitor.

Loc de joacă pentru copii

Un loc de joacă în faţă blocului contribuie nu doar la siguranţa celor mici, dar creează şi o adevărată comunitate, în care familiile celor mici se pot aduna, pentru socializare şi pentru a-i supraveghea.

Piscină privată şi jacuzzi

Apartamentele cochete sunt completate de o piscină generoasă şi jacuzzi, ce se vor transforma într-o oază de relaxare, pentru un final de zi încărcat cu energie bună.

Locuri de parcare

Ştim cât de importanţi sunt prietenii, aşa că îţi punem la dispoziţie locuri de parcare generoase, disponibile nu doar pentru cele 300 de apartamente, dar şi pentru vizitatori.

Sistem de supraveghere

Ansamblul dispune de sistem de supraveghere disponibil 24/24h.

Sală fitness & Spa

Pentru a te menţine în formă, te invităm la sala de fitness dotată cu echipamente şi aparate de ultima generaţie.

Alte facilităţi:

-locuri de parcare pentru biciclete;
-rampă de acces pentru cărucioare copii;
-rampă de acces pentru persoane cu dizabilităţi;
-grădiniţă;
-restaurant;
-piaţă şi supermarket;
-spaţiu pentru socializare şi grătar, alături de prieteni şi famili.

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 8 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieIulie 2019
 • Start vânzareAugust 2019
 • FinalizareAugust 2020

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Parc

Supraveghere video

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Regnum Residence