Vile Cosmopolis

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 23 Martie 2022

Îţi doreşti o VILĂ P+1 cu Gradină la un preţ de apartament? Doar în Cosmopolis găseşti cele mai bune oferte din zona de Nord - Pipera, începând cu 123.000 Euro! Te poţi muta imediat alături de cei peste 14.000 de locatari mulţumiţi.
Oferim gratuit consiliere financiară în vederea creditării!... vezi mai mult

Îţi doreşti o VILĂ P+1 cu Gradină la un preţ de apartament? Doar în Cosmopolis găseşti cele mai bune oferte din zona de Nord - Pipera, începând cu 123.000 Euro! Te poţi muta imediat alături de cei peste 14.000 de locatari mulţumiţi.
Oferim gratuit consiliere financiară în vederea creditării!

Descriere

Vilele au revenit în oferta Cosmopolis, iar acum cei în căutare de vile noi, la preţuri avantajoase au la dispoziţie 3 tipuri de vile cu 3 sau 4 camere, amplasate în mijlocul naturii, toate cu terasă şi gradină!

Cei ce îşi achiziţionează o vilă în Cosmopolis au acces la multiple facilităţi care fac din alegerea complexului nostru o oportunitate:

Sport şi timp liber:
44 piscine exterioare, terenuri de tenis şi fotbal, sală de fitness, aparate de fitness în aer liber, locuri de joacă, saloane de înfrumuseţare, cafenele şi restaurante.

Facilităţi:
Avem la îndemana tot ce îi trebuie unui minioraş: grădiniţe, supermarket, farmacie, bancomate, curăţătorie, croitorie şi transport asigurat către centru.

Finanţare:
Cumpărătorii vilelor au ca variante de creditare atât creditul ipotecar cât şi programul "Prima Casa".

Avantaje locuire:

Ansamblul rezidenţial Cosmopolis a pornit de la un vis ce a luat naştere în anul 2007: de a crea în Bucureşti un proiect rezidenţial care să cuprindă toate caracteristicile unui oraş european. Totul pentru a oferi locuitorilor săi spaţiul ideal pe care îl pot numi cu adevărat "Acasă".

Emblematic pentru acoperişurile sale turcoaz şi cu un design urban integrat, proiectul oferă la pachet cu miile de locuinţe inteligent compartimentate şi un mix de facilităţi unice în Bucureşti iar locuitorii se bucură de toate avantajele vieţii într-o mare capitală, dar în maximum de siguranţă, confort şi linişte, fiind înconjuraţi de spaţii verzi.

Cosmopolis pune la dispoziţia locuitorilor săi o serie de facilităţi într-un mix unic în Bucureşti: parcuri şi locuri de joacă, plaja privată pe lacul natural din apropiere, 44 piscine exterioare, perfecte pentru zilele şi serile toride de vară, facilităţi pentru sport şi recreere în aer liber precum terenuri de fotbal şi de tenis, aparate de fitness şi alei special amenajate pentru jogging şi cycling.

Tot in Cosmopolis s-a deschis pentru prima oară în România, un strip mall - Cosmopolis Plaza ce include un supermarket, ATM-uri, farmacie, cafenele şi restaurante, magazine de delicatese tradiţionale şi internaţionale, brutărie, cramă, cabinet veterinar, saloane de înfrumuseţare, curăţătorie şi croitorie, barber shops, cofetarii dar şi o sală de sport s.m.a.

Cosmopolis dispune şi de 2 grădiniţe private, şcoala primară şi centru de arte pentru copii, şi în curând va beneficia şi de o şcoală publică.

Transportul public spre oraş este asigurat prin intermediul autobuzelor dedicate, care circulă regulat spre staţiile de metrou Aurel Vlaicu şi Pipera şi în weekend către Băneasa Mall, iar paza este asigurată de BGS 24/24h.

Cu acces rapid către centrele de afaceri din nordul capitalei dar şi aproape de Aeroportul Henri Coandă sau ieşirea către A3, Cosmopolis este localizat în partea de NE a Bucureştiului, pe Şoseaua de Centură, la 800m de Autostrada Bucureşti - Ploieşti şi între cele două poduri Pipera - Tunari şi Andronache - Ştefăneştii de Jos.

În momentul de faţă Cosmopolis este considerat cel mai prolific şi apreciat proiect imobiliar românesc, cu peste 4.800 de apartamente şi vile finalizate, locuite integral de peste 14.000 de parsoane care formează una din cele mai mari comunităţi rezidenţiale din România.

Acasă este acum mai aproape de tine!

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Nord, Bucuresti

  Şcoli
  Distanță
 • Scoala Americana
  aprox. 1.93 km
 • American International School of Bucharest (en)
  aprox. 1.93 km
  Distanță
  Universităţi
  Distanță
 • School American Bucharest-Voluntari
  aprox. 1.92 km
  Teren sportiv
  Distanță
 • Teren sportiv
  aprox. 140 m
 • Teren sportiv
  aprox. 150 m
 • Teren sportiv
  aprox. 1.86 km
 • Teren sportiv
  aprox. 1.87 km
  Parcări
  Distanță
 • Parcare
  aprox. 170 m
 • Parcare
  aprox. 190 m
 • Parcare
  aprox. 240 m
 • Parcare
  aprox. 310 m
 • Parcare
  aprox. 310 m
 • Mai multe...
 • Parcare
  aprox. 330 m
 • Parcare
  aprox. 330 m
 • Parcare
  aprox. 360 m
 • Parcare
  aprox. 370 m
 • Parcare
  aprox. 390 m
 • Parcare
  aprox. 450 m
 • Parcare
  aprox. 520 m
 • Parcare pentru clienti
  aprox. 1.62 km
Se afișează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km față de proprietate.
112 luni până la finalizare

Dezvoltator

Ansamblul rezidenţial Cosmopolis a pornit de la viziunea dezvoltatorului Opus Land Development, de a crea în Bucureşti, un ansamblu rezidenţial care să cuprindă toate caracteristicile unui oraş European vestic.

Astfel, în anul 2007, a început să prindă contur ansamblul rezidenţial de azi, emblematic pentru designul sau unic cu acoperişuri albastru-turcoaz, ai cărui peste 14000 de locuitori se bucură de toate avantajele vieţii într-o mare capitală, dar în maximum de siguranţă, confort şi linişte, şi înconjuraţi de spaţii verzi.

Istoric