• An predare
  Iunie 2021
 • Camere
  2 - 4
 • Suprafeţe
  49 mp - 100 mp
 • Preţuri
  98.000 € - 165.000 €
+30
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 15 Mai 2019

Maurer Panoramic este proiectul de ultimă oră al unuia dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din tară, Maurer Imobiliare. Proiectul Maurer Panoramic se adresează tinerilor de succes şi investitorilor inspiraţi.... vezi mai mult

Maurer Panoramic este proiectul de ultimă oră al unuia dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din tară, Maurer Imobiliare. Proiectul Maurer Panoramic se adresează tinerilor de succes şi investitorilor inspiraţi.

Prezentare

Clădirea Maurer Panoramic va fi situată foarte aproape de centrul istoric, de zonele de birouri şi de posibilităţile de divertisment sau de shopping. Zona este în proces de reabilitare, aşa că nu te vei plictisi aici. Cu cele 5 niveluri de parcări şi câte două ascensoare pentru fiecare corp de clădire, economiseşti timp şi trăieşti fără griji! Te poţi relaxa privind apusul de pe terasa generoasă şi, ca să personalizezi spaţiul aşa cum îţi doreşti, îţi oferim finisaje la cheie, cu materiale de foarte bună calitate, pentru un design interior excepţional. Îţi putem oferi numeroase variante de suprafeţe şi compartimentari pentru apartamentul tău, deci poţi alege exact ceea ce ţi se potriveşte.

Siguranţa investiţiei şi stabilitate financiară

Cluj-Napoca este un important centru cultural, studenţesc, medical şi de business, aflat în continuă ascensiune şi, de aceea, acest proiect premium, situat într-o zonă centrală a oraşului, oferă stabilitate şi recuperarea rapidă a investiţiei. Mai mult, brandul Maurer Imobiliare şi materialele de cea mai bună calitate, aduc un plus de valoare investiţiei dumneavoastră. Decizia de a achiziţiona un apartament sau un spaţiu de birou în această clădire - indiferent dacă doriţi să investiţi sau să locuiţi aici – este o alegere inspirată, cu beneficii sigure.

De ce să alegeţi Maurer Panoramic?

Localizarea proiectului: aproape de ceea ce contează.

Proiectul Maurer Panoramic este foarte aproape de centrul vechi, într-o zonă în care începe un amplu proces de modernizare. De aici se poate ajunge rapid la sediile marilor companii, la shopping sau la diferite restaurante. Clădirea va fi amplasată la câteva minute de instituţiile publice, iar până la Aeroportul Avram Iancu sunt 15 minute de condus. La finalul procesului de reabilitare a zonei, în imediata vecinătate a proiectului va exista un mall, clădiri de birouri, precum şi zone de relaxare.

Clădire spectaculoasă

Clădirea Maurer Panoramic va avea înălţimea de 80 de metri, 23 de niveluri supraterane şi 5 niveluri de parcări subterane, dintre care 2 niveluri cu sistem de parcare automatizat. Cele două corpuri de clădire vor beneficia, fiecare, de câte două ascensoare de mare viteză. Spaţiul comercial de la parterul clădirii şi birourile de la mezanin completează oferta de 302 apartamente, cu 2, 3 şi 4 camere.

Cu faţadă ventilată, finisaje din sticlă, elemente decorative iluminate, va fi cea mai înaltă şi spectaculoasă clădire din zonă, oferind o panoramă superbă asupra oraşului. Maurer Panoramic va contribui la aspectul zonei centrale, devenind un punct de reper pentru clujeni şi un motiv de mândrie pentru proprietari.

Confortul dumneavoastră: Dotări moderne şi finisaje premium

Proiectul Maurer Panoramic a fost conceput astfel încât să ofere un grad sporit de confort. Apartamentele din clădirea Maurer Panoramic se predau finisate la cheie, cu materiale de înaltă calitate, selectate de dumneavoastră. Veţi beneficia inclusiv de:

Încălzire în pardoseală;
Parchet triplu stratificat;
Obiecte sanitare încastrate;
Placare cu gresie;
Faianţă calitatea I;
Sistem de prevenire şi stingere a incendiilor;
Videofon;
Aer condiţionat;
Sistem de control de tip „Smart Home”.

Toate acestea, alături de intimitatea apartamentelor şi terasele spaţioase, satisfac cele mai exigente cerinţe, în ceea ce priveşte confortul.

Viaţa la înălţime!

Prioritatea noastră este aceea de a vă ajuta să bucuraţi de un stil de viaţă cât mai bun. Confortul de a vă afla în apropierea tuturor punctelor de interes, satisfacţia de a beneficia de dotări moderne şi de finisaje premium în apartamentul dumneavoastră, siguranţa dată de un brand de încredere, mândria de a beneficia de un proiect de lux, relaxarea atunci când admiraţi apusuri superbe, toate acestea vă susţin să trăiţi viaţa la înălţime.

Localizare birouri: Strada Lalelelor, nr. 14, Cluj-Napoca (vis-à-vis de santier).

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

Vezi clip video
+ 29 Imagini

Facilităţi ansamblu

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
2 49 mp - 50 mp 98.000
3 73 mp - 75 mp 146.500
4 90 mp - 100 mp 165.000

Detalii proprietăţi

Apartament de vânzare 2 camere, în Cluj-Napoca, zona Central

99.000

Cluj-Napoca, Zona Central

Oportunitate de investiție

 • 2 camere
 • 53.67 mp
 • Etaj 5/21
Apartament de vânzare 4 camere, în Cluj-Napoca, zona Central

165.000

Cluj-Napoca, Zona Central

Locuinta spatioasa de lux in zona centrala

 • 4 camere
 • 90.5 mp
 • Etaj 15/21
Apartament de vânzare 3 camere, în Cluj-Napoca, zona Central

146.000

Cluj-Napoca, Zona Central

Locuinta spatioasa de lux

 • 3 camere
 • 73.02 mp
 • Etaj 13/21
Apartament de vânzare 2 camere, în Cluj-Napoca, zona Central

103.000

Cluj-Napoca, Zona Central

Oportunitate de investitie

 • 2 camere
 • 54.5 mp
 • Etaj 4/21
Apartament de vânzare 3 camere, în Cluj-Napoca, zona Central

145.000 €+TVA

Cluj-Napoca, Zona Central

Locuinta spatioasa de lux in zona centrala

 • 3 camere
 • 77.08 mp
 • Etaj 5/21
Apartament de vânzare 4 camere, în Cluj-Napoca, zona Central

169.500

Cluj-Napoca, Zona Central

Locuință spațioasă de lux în zona centrală !

 • 4 camere
 • 90 mp
 • Etaj 6/21

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

MAURER IMOBILIARE CLUJ

www.maurerpanoramic.ro/

Dezvoltator de încredere

După 13 ani de activitate, desfăşurată cu profesionalism şi responsabilitate, Maurer Imobiliare are mii de clienţi mulţumiţi, este prezent în 5 oraşe, cu 7 proiecte dezvoltate şi peste 7000 de apartamente vandute.

În 2006, atunci când primul proiect al Maurer Imobiliare începea să capete contur, în faţă i se deschideau două drumuri: cel al excelenţei imobiliare - al posibilităţii de a contribui la dezvoltarea oraşelor din România - şi cel al implicării sociale. Pentru că ne doream un altfel de „acasă”, am reuşit, împreună cu cei s-au alăturat cauzei noastre, să arătăm că şi în Romania există oameni care pot să facă diferenţa şi că dorinţa de a oferi un viitor mai bun trece dincolo de orice greutate sau prejudecată.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office