• An predare
  Finalizat
 • Camere
  1 - 4
 • Suprafeţe
  56,15 mp - 150 mp
 • Preţuri
  54.014 € - 300.017 €
+23
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 06 Octombrie 2020

La Nord de Constanţa, lăsând în urmă agitaţia şi poluarea oraşului s-a ridicat complexul rezidenţial Boreal unde şi-au început o nouă viaţă 150 de familii. În imediata vecinătate, BOREAL PLUS începe să prindă contur. Fiecare familie are nevoie de un loc în care să se dezvolte, să viseze, să-l numească ACASĂ. Exact ce oferă Boreal Plus: un mediu minunat în ... vezi mai mult

La Nord de Constanţa, lăsând în urmă agitaţia şi poluarea oraşului s-a ridicat complexul rezidenţial Boreal unde şi-au început o nouă viaţă 150 de familii. În imediata vecinătate, BOREAL PLUS începe să prindă contur. Fiecare familie are nevoie de un loc în care să se dezvolte, să viseze, să-l numească ACASĂ. Exact ce oferă Boreal Plus: un mediu minunat în care familiile se dezvoltă, în perfectă armonie cu natura.

Prezentare

Proiectul Boreal Plus va fi realizat pe parcursul a 3 ani de construcţie, dezvoltându-se în 3 faze ce cuprind circa 691 de locuinţe, dintre care 18 vile individuale sau duplex şi 673 de apartamente.

Ansamblul Boreal Plus este dezvoltat într-una dintre cele mai bine cotate zone rezidenţiale ale oraşului Constanţa.

Locaţia este extrem de atractivă pentru o dezvoltare rezidenţială care vizează segmentul de mijloc. Accesul este facil, cu mijloace de transport în comun, la 15 minute de centru, de autostrada A4 sau de plajă. Zona este bine deservită de unităţi comerciale - centre comerciale mari precum Tom şi Vivo, hipermarketuri şi supermarketuri precum Carrefour, Mega Image, Kaufland, Penny Market şi Auchan, dar şi magazine de proximitate, de unitaţi educaţionale şi medicale.

Boreal Plus îşi propune să devină noul standard în materie locuire în Constanţa, folosind materiale atent selectate şi soluţii tehnice eficiente. Planificat în mod responsabil şi sustenabil, cartierul include: sistem de colectare selectivă şi gestionare a deşeurilor, iluminat eficient, recuperarea şi gestionarea apei folosite. Designul inovator pastrează un standard ridicat al calităţii vieţii şi transformă orice spaţiu într-o oază de bunăstare şi confort.

Stilul arhitectural al clădirilor din Boreal Plus, finisajele interioare şi exterioare, materialele, culorile, texturile, toate au fost atent alese astfel încât să se integreze perfect mediului exterior, să creeze o simbioză cu natura atât de generoasă cu noi. Designul şi arhitectura din Boreal Plus sunt expresia minimalismului şi a modernităţii. În acelaşi timp, stilul arhitectural exterior emană rafinament prin liniile drepte, curate, fără ornamente excesive.

Modern şi exclusivist, Boreal Plus oferă un stil de viaţă select şi un cadru de lux prin fiecare detaliu, de la plăcile din granit şi din marmură, până la vitrajele, spaţiile generoase, dotările şi finisajele alese.

Galerie ansamblu

+ 21 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Supermarket

Parc

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 56,15 mp - 61,98 mp 54.014 - 55.593
2 69,32 mp - 88,61 mp 64.266 - 77.976
3 93,68 mp - 101,07 mp 85.641 - 88.941

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
4 148 mp - 150 mp 258.940 - 300.017

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

IMPACT Developer & Contractor SA

case.boreal-plus.ro/

Înfiinţată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. De-a lungul celor 28 de ani de existenţă, compania a fost mai mereu protagonista multor premieri atât pe piaţa imobiliară românească cât şi în întreg ansamblul economic din România.

În anul 1995, Impact lansează în premieră pentru ţara noastră conceptul de complex rezidenţial. La doar un an distanţă, compania devine primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliară cotat la Bursa Română de Valori Bucureşti. Timp de 10 ani, Impact SA dezvoltă proiecte rezidenţiale în Bucureşti, Ploieşti, Oradea şi Constanţa, iar în 2006 acţiunile companiei sunt promovate la categoria I a Bursei.

Anul 2007 este anul lansării celui mai mare proiect rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, Greenfield Băneasa, care în prezent numără peste 4.500 de locuitori. Primele două faze din cele şase planificate sunt finalizate în 2016, acest succes aducând promovarea acţiunilor Impact la categoria Premium a Bursei de Valori Bucureşti, compania devenind astfel singurul jucător de pe piaţa imobiliară care atinge această performanţă.

Impact Contractor & Developer SA a finalizat 9 ansambluri rezidenţiale, iar în prezent are în curs de dezvoltare 2 proiecte în Bucureşti(Greenfield Băneasa şi Luxuria Domenii Residence), unul în Constanţa (Boreal Plus) şi încă 2 în faza de proiectare, în Bucureşti.

Compania este certificată ISO 9001 (demonstrează capabilitatea organizaţiei de a furniza produse care îndeplinesc cerinţele clienţilor în scopul creşterii satisfacţiei acestora), ISO 14001 (demonstrează angajamentul organizaţiei pentru controlul activităţilor cu impact benefic sau nociv asupra mediului şi receptivitatea companiei la situaţia critică a ecosistemului planetei) şi OHSAS 18001 (demonstrează angajamentul şi capacitatea organizaţiei în controlul pericolelor, pentru asigurarea sănătăţii şi securităţii angajaţilor şi a şi a vizitatorilor la punctele de lucru).

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Boreal Plus