Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 27 Ianuarie 2023

Casele din Aria Residences sunt ridicate într-o zonă frumoasă din Corbeanca, cu vegetaţie, cu pădure şi lacuri. Cu siguranţă reprezintă urmatorul nivel despre ceea ce va însemna în curând şi la noi traiul la ţară.
Da, noi asociem mediul rural cu aerul curat, cu liniştea, cu un stil de viaţă.... vezi mai mult

Casele din Aria Residences sunt ridicate într-o zonă frumoasă din Corbeanca, cu vegetaţie, cu pădure şi lacuri. Cu siguranţă reprezintă urmatorul nivel despre ceea ce va însemna în curând şi la noi traiul la ţară.
Da, noi asociem mediul rural cu aerul curat, cu liniştea, cu un stil de viaţă.

Prezentare

Investeşte inteligent în case noi, cu finisaje de calitate, confort şi siguranţa.

Noul complex rezidenţial din Corbeanca - Ilfov cuprinde 46 de case şi propune noi imobile în faza a treia şi a patra de dezvoltare, începând cu primăvară anului 2018.

Ansamblul rezidenţial de case noi, Aria Residences, se află lângă vestitul cartier Paradisul Verde din Corbeanca, Ilfov.

Complexul rezidenţial Aria Residences este ideal pentru persoanele care-şi doresc un plus de linişte însă au nevoie de un cămin situat în apropierea Bucureştiului.

Pentru familiile cu copii, ansamblul rezidenţial are în apropiere grădiniţe, şcoli private ce oferă transport pentru cei mici din faţă caselor acestora. De asememea, la o distanţă mică de complex se afla Mega Image, săli de fitness, saloane de întreţinere, şosea asfaltată pe lângă pădure de circa 4 km unde te poţi plimba cu bicicleta ori cu rolele, în aer curat, în serile din timpul săptămânii sau în weekend.
Dacă doreşti să te integrezi într-un cartier aparte şi în comunitatea unui ansamblu rezidenţial modern şi curat, proiectul imobiliar Aria Residences va răspunde cerinţelor voastre.

S-a demarat construcţia noului tip de casa, C3, C4 iar tipurile de casa C2 şi C1 sunt deja finisate şi îşi aşteaptă acum noii proprietari. Casele au suprafeţe vitrate generoase de parcă natura încearcă să îmbrăţişeze construcţiile, 3 dormitoare generoase, 2 sau 3 băi, loc de luat masa, camera de zi şi bucătărie. Construcţiile sunt simple, cu forme clare dar care au implicat multă migală la partea de execuţie. Tot ceea ce este curat şi îngrijit, cu detalii la vedere, necesită multă muncă şi mai ales materiale de calitate.

Spaţiul de joacă, cu echipamente moderne, este amenajat exclusiv pentru copiii locatarilor din complex dar şi un parc cu spatii verzi unde te poţi relaxa sau socializa după orele de program. În interiorul complexului evadezi într-o altă lume.

Aria Residences a lansat un nou concept rezidenţial şi anume, casa la cheie, utilată şi finisată interior - exterior, parchet, gresie şi faianţădin import, obiecte sanitare, uşi interioare. Tu aduci mobila şi te muţi.

Timpul nostru se împarte între orele petrecute la birou, drumurile în oraş, la volan sau într-un mijloc de transport, şi viaţa de familie. Cu toata aceasta agitaţie zilnică, avem nevoie de un spaţiu - casa cu curte - pentru a evada din peisajul cotidian, dar care să fie în acelaşi timp şi foarte aproape de centru oraşului.

Momentele în care avem voie să visam şi să renunţăm la constrangeri sunt tot mai rare în agitaţia zilnică, aşa că un living spaţios cu vedere spre terasă, sau o gradină cu flori şi multă verdeaţă, oferă un cadru perfect pentru a ne redescoperi pe noi înţine şi a savura o după amiază placută şi relaxantă.
Cu siguranţă ţi-ai imaginat cândva casa visurilor tale, cu grădină, cu foişor şi piscina, într-o zonă liniştită şi sigură, unde copiii tăi să crească jucându-se fără griji în spaţiile verzi din preajma locuinţei.

Realizate din cărămidă de fabricaţie românească, cu portanţă şi rezistenţă ridicată, casele din Aria au durata de viaţă de câteva sute de ani. Stâlpii şi grinzile, centurile, placile - din beton armat - conferă sistemului o rezistenţă sporită la un preă imbatabil. Cu o grosime a zidăriei de 30/25 cm la exterior şi 30/25/14 cm la pereţii interiori, realizam pentru dumneavoastră "case pe viaţă", cu materiale de cea mai bună calitate. De asemnenea, pereţii din cărămidă izoleaza zgomotele din mediul inconjurator sau din alte încaperi, ceea ce va oferă o viaţă liniştita într-o locuinţă modernă aproape de natură.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Parc

Locație

Strada Scolii 44, Corbeanca

Finalizat

Dezvoltator