Case Paradisul Verde

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 07 Septembrie 2021

La doar 30 de minute distanţă de centrul Bucureştiului, vă invităm să întâlniţi casa pe care o veţi putea numi acasă, în cadrul celui mai mare şi mai cunoscut proiect rezidenţial construit lângă Bucureşti.... vezi mai mult

La doar 30 de minute distanţă de centrul Bucureştiului, vă invităm să întâlniţi casa pe care o veţi putea numi acasă, în cadrul celui mai mare şi mai cunoscut proiect rezidenţial construit lângă Bucureşti.

Prezentare

Paradisul Verde reprezintă o comunitate în adevăratul sens al cuvântului şi o alternativă pentru oricine doreşte să locuiască aproape de Bucureşti şi să beneficieze, în acelaşi timp, de avantajele vieţii în mijlocul naturii, de linişte şi aer curat. Noul proiect include în total 15 vile, împărţite în 4 tipuri diferite, putând astfel satisface nevoile dumneavoastră!

Paradisul Verde nu este doar cel mai mare, dar şi cel mai cunoscut proiect rezidenţial construit lângă Bucureşti, în comuna Corbeanca. Mai mult decât atât,

Paradisul Verde resprezintă o comunitate în adevăratul sens al cuvântului şi o alternativă pentru oricine doreşte să locuiască la un pas de capitală şi să beneficieze, în acelaşi timp, de avantajele vieţii în mijlocul naturii, de linişte şi aer curat.

Noul proiect include în total 15 vile, împărţite în 4 tipuri diferite, putând astfel satisface nevoile dumneavoastră!
Aveţi la dispoziţie o grădiniţă cu program prelungit, o şcoală primară şi un Centru de Dezvoltare pentru copiii cu vârstele între 3-15 ani. În timpul liber, aceştia se pot bucura de cele 3 locuri de joacă amenajate pentru copii şi cele 2 terenuri de tenis de zgură şi tartan cele 2 terenuri de tenis de zgură şi tartan.

Pază complex 24h şi videomonitorizare; acces cu barieră, exclusiv pentru rezidenţi.
Clubul multifuncţional de sport şi relaxare dispune de facilităţi precum: piscină interioară semiolimpică, piscină exterioară, sală de fitness, aerobic, spa sau cursuri de înot.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Supermarket

Piscină

Parc

Supraveghere video

Locație

Corbeanca

Street View
4 luni până la finalizare

Dezvoltator

MY SIP REAL ESTATE