Cartierul Francez

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 29 Noiembrie 2021

Ţi-ai dorit vreodată să trăieşţi "ca afară" ? Să ai confortul,siguranţa şi stilul pe care l-ai văzut când te plimbai prin satucele franceze, parcă desprinse din poveşti?
La fel am visat şi noi! După ani de studiu în care am căutat locaţia perfectă, iată că am reuşit să-ţi oferim o variantă în care să poţi avea avantajele de acasă,la c... vezi mai mult

Ţi-ai dorit vreodată să trăieşţi "ca afară" ? Să ai confortul,siguranţa şi stilul pe care l-ai văzut când te plimbai prin satucele franceze, parcă desprinse din poveşti?
La fel am visat şi noi! După ani de studiu în care am căutat locaţia perfectă, iată că am reuşit să-ţi oferim o variantă în care să poţi avea avantajele de acasă,la care să se adauge rafinamentul "de acolo".

Prezentare

Vrem să îţi oferim nu doar o casă, ci un stil de viaţă, cât mai aproape de standardele occidentale, dar adaptat nevoilor şi stilului tău de viaţă.

Într-un peisaj pastoral, vilele din Cartierul Francez sunt înălţate chiar acum în spiritul unei viziuni unice, specifice stilului francez astfel încât tu să fii mândru că locuieşti aici.

PROIECT UNIC! Cartierul nostru este primul proiect de tip "green" din Iaşi, fiind situat pe o suprafaţă de aproximativ 4 hectare, din care aprox. 3 hectare reprezintă zona verde, acoperită de arbori, arbuşti, iarbă de câmp, plante ornamentale şi pomi fructiferi. O parte din această zonă verde, va fi chiar în curtea casei tale dacă devii rezidentul cartierului nostru.

Avem disponibile 3 tipuri de vile individuale cu următoarele suprafeţe construite: vila Charlotte cu 115 mp, vila Charlotte II cu 133 mp şi vila Sophie cu 166 mp.

Proiectul a fost împărţit în 2 zone mari. În prezent zona 1 care cuprinde 20 de vile este aproape finalizată şi mare parte din locatari sunt deja mutaţi.

Iată câteva din avantajele Cartierului Francez: aproape de zonele importante din oraş (Copou, Păcurari), drum de acces asfaltat recent, străzi interioare largi, cu două benzi, pavate, locuri de parcare în interiorul curţii, toate utilităţile bine calibrate, case individuale cu design mediteranean, construite astfel încât să ofere intimitate faţă de vecini, curte împrejmuită şi amenajată cu arbori/arbuşti deja plantaţi.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Interfon

Parc

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Nord, Iasi

Street View
  Grădiniţe
  Distanță
 • GRĂDINIŢA VESELĂ, Iaşi
  aprox. 200 m
  Distanță
  Şcoli
  Distanță
 • Scoala Rediu
  aprox. 640 m
  Staţii autobuz
  Distanță
 • Breazu
  aprox. 1.20 km
  Parcuri
  Distanță
 • Parc
  aprox. 1.03 km
  Parcări
  Distanță
 • Parcare
  aprox. 1.05 km
  Farmacie
  Distanță
 • Mira
  aprox. 440 m
Se afișează doar primele 15 puncte de interes situate pe o rază de 2 km față de proprietate.
Finalizat

Dezvoltator

Cartierul Francez este un loc unde te poti relaxa, pentru a lua o pauză de la stresul vieţii de zi cu zi, unde iti poti crea amintiri de-o viaţă şi deveni totodată parte a unei comunităţi de încredere.