Building Stefan Resort

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 25 Ianuarie 2021

Building Stefan Resort este mai mult decât un simplu ansamblu rezidenţial pe malul mării!... vezi mai mult

Building Stefan Resort este mai mult decât un simplu ansamblu rezidenţial pe malul mării!

Prezentare

Building Ştefan Resort este amplasat pe prima linie la plajă. Va conţine peste 500 de garsoniere şi apartamente cu vedere la mare, restaurant, skybar, piscina, pista de alergat, zona de joacă pentru copii, parcări la demisol.

Piscină, restaurante, sky bar, teren de tenis, apartamente ultramoderne şi finisaje de lux, toate formează un complex rezidenţial unic pe litoralul românesc.

Investeşte într-un apartament confortabil în prima linie la plajă şi bucură-te de toate avantajele unui proiect de top în Mamaia Nord!

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Sală de sport

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Supermarket

Piscină

Lift

Parc

Supraveghere video

Locație

Zona Nord, Mamaia

Street View
Finalizat

Dezvoltator

Building Stefan Resort

Building Ştefan este pe piaţa imobiliară de peste 8 ani cu peste 1000 de apartamente făcute şi livrate. Misiunea noastră este aceea de a crea pentru clienţii noştri comunităţi în care se pot bucura de un trai liniştit, confortabil şi sigur. Suntem de părere că identificând, ascultând şi respectând nevoile celor care se află în căutarea unei locuinţe accesibile, vom reuşi să transformăm în cămine fericite toate apartamentele construite cu profesionalism şi responsabilitate sub emblema Building Ştefan.