Casa del Mar

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 29 Iunie 2022

Promo 10 % la ultimele apartamente în Bl A şi E, Casa del Mar Mamaia Nord, De Silva Residences!

Casa del Mar, apartamente cu vedere la mare, pe plaja, în cel mai aerisit ansamblu rezidenţial din Mamaia Nord.... vezi mai mult

Promo 10 % la ultimele apartamente în Bl A şi E, Casa del Mar Mamaia Nord, De Silva Residences!

Casa del Mar, apartamente cu vedere la mare, pe plaja, în cel mai aerisit ansamblu rezidenţial din Mamaia Nord.

Prezentare

Aflat în cea mai dorită zona din Mamaia Nord, chiar lângă plajă, Casa del Mar este visul împlinit al celor care îşi doresc să asculte cântecul valurilor care ajung la ţărm, să privească răsăritul soarelui la orizont şi să simtă briza marii.

Casa del Mar se remarcă atât prin arhitectură şi designul aparte, cât şi prin calitatea execuţiei, materialele folosite fiind în conformitate cu cele mai ridicate standarde.

Cel mai aerisit ansamblu rezidenţial (distanţă între imobile de 40 m) se defineşte prin:

-Terase generoase ondulate cu spaţii vitrate largi şi vedere către mare din fiecare apartament;
-Piscine şi spaţii verzi;
-Sistem smart house;
-Jaluzele electrice;
-Centrală termică pe gaz;
-Apartamente de 2 camere cu 2 băi;
-Parcare subterană şi exterioară.

Ansamblul a fost gândit să ofere o experienţă completă şi să transforme spaţiul din jurul său într-o oază de relaxare şi confort, un loc al tău în care să te simţi fericit având la îndemână tot ce îţi doreşţi. Casa del Mar are o arhitectură modernă, cu linii curbe inspirate de valurile marii, compartimentări interioare ingenios gândite, finisaje de bună calitate, terase cu vederi către mare şi către lac. Cu acces rapid la toate punctele „fierbinţi” din Mamaia Nord: Loft, Crazy Beach, Fratelli Beach&Club, Breeze, complexul este totuşi amplasat optim, fiind ferit de agitaţie şi zgomot, asftel încât să vă bucuraţi de o experienţă cât mai relaxantă la malul mării.

Apartamentele din Casa del Mar sunt variate, astfel vei putea găsi cu uşurinţă cea mai bună opţiune pentru ţine şi familia ta: studiouri, apartamente cu 2 camere şi 3 camere. Cu fiecare zi ce trece, apartamentele din cadrul ansamblului Casa del Mar iau forma celor mai frumoase visuri împlinite. Lasă-ne să-ţi construim şi ţie visul!

Facilități ansamblu

Acces securizat

Interfon

Supermarket

Piscină

Lift

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Zona Nord, Mamaia

Street View
Finalizat

Dezvoltator

DeSilva Residences este un dezvoltator cu o experienţă de peste 25 ani în domeniul imobiliar ce deţine în portofoliu numeroase proprietăţi, pentru mare parte din acestea fiind atât dezvoltator cât şi constructor. Ca şi dezvoltator, imobilele realizate se încadrează în categoria clădirilor de lux, atât în ceea ce priveşte locaţiile exclusiviste cât şi în privinţa calităţii construcţiilor şi finisajelor.

Istoric