• An predare
  Finalizat
 • Camere
  4 - 5
 • Suprafeţe
  143,68 mp - 184,74 mp
 • Preţuri
  178.308 € - 251.261 €
+31
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 25 Ianuarie 2021

Proprietăţi noi, de o calitate impecabilă, situate într-un cartier construit într-o zonă superbă situat la intrarea pe Autostrada A3, la 3,4 km de centrul Ploieştiului şi la 40 km de Bucureşti.
Proprietăţile Garten Residenz sunt vândute direct de către dezvoltator, cu multiple variante flexibile de plată, fără comision sau alte taxe de intermediere.... vezi mai mult

Proprietăţi noi, de o calitate impecabilă, situate într-un cartier construit într-o zonă superbă situat la intrarea pe Autostrada A3, la 3,4 km de centrul Ploieştiului şi la 40 km de Bucureşti.
Proprietăţile Garten Residenz sunt vândute direct de către dezvoltator, cu multiple variante flexibile de plată, fără comision sau alte taxe de intermediere.

Prezentare

Viitoarea dumneavoastră proprietate Garten Residenz face parte dintr-un cartier finisat ireproşabil, fiind considerat imaginea unui grup de companii cu acţionariat german specializat în domeniul construcţiilor şi care este poziţionat pe locul 8 în România în Categoria Antreprenori Generali în Construcţii ediţia 2019, top alcătuit de IBC Focus.

Proprietăţile în număr de 72 (case plus teren) sunt situate într-o zonă păzită. Intrarea în cartier se face printr-un punct de control cu bariera, iar fiecare vilă are o curte de cel puţin 800 mp.

Un alt avantaj al cartierului, pe lângă poziţionarea lui lângă o pădure de peste 100 hectare, este că terenul învecinat aparţine Aeroclubului Gheorghe Bănciulescu care impune restricţii la construire, acest lucru fiind o garanţie că nu va mai putea construi nimeni în zonă clădiri cu regim de înălţime mai mare de P+1.

Există cinci tipuri de proprietăţi, patru fiind complet mobilate şi funcţionale în care orice familie se poate muta în 24 de ore, construite de o echipă tânără de arhitecţi şi designeri care au avut ca principale teme liniştea şi spaţiul intim de care are nevoie o familie, habitatul modern şi calitatea construcţiilor.

Galerie ansamblu

+ 29 Imagini

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
4 143,68 mp - 184,74 mp 178.308 - 251.261
5 178,50 mp 191.950

Detalii proprietăţi

Casa de vânzare 5 camere, în Ploieşti, zona Nord-Vest

191.950 €+TVA

Ploieşti, Zona Nord-Vest

Vila Munchen STANDARD, 5 camere, curte 500 mp, GARTEN RESIDENZ, Strejnicu

 • 5 camere
 • 178 mp
 • P+M
Casa de vânzare 4 camere, în Ploieşti, zona Nord-Vest

223.942 €+TVA

Ploieşti, Zona Nord-Vest

Vila Hamburg PREMIUM , 4 camere, curte 802 mp, GARTEN RESIDENZ, Strejnicu

 • 4 camere
 • 143 mp
 • P+M
Casa de vânzare 4 camere, în Strejnicu

178.308 €+TVA

Strejnicu

Vila Hamburg STANDARD , 4 camere, curte 500 mp, GARTEN RESIDENZ, Strejnicu

 • 4 camere
 • 143 mp
 • P+M
Casa de vânzare 4 camere, în Strejnicu

251.261 €+TVA

Strejnicu

Vila Koln, 4 camere, curte 768 mp, GARTEN RESIDENZ, Ploiesti/Strejnicu

 • 4 camere
 • 184 mp
 • P+M

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Baupartner Construct

www.garten-residenz.ro/

Seriozitatea şi performanţa echipei noastre poartă amprenta germană.Profesionalismul, atenţia la detalii, calitatea construcţiei accentuată prin lista generoasă de materiale folosite şi finisaje de cea mai bună calitate, transformă viitoarea dumneavoastră casă într-o garanţie a succesului.

Baupartner Group a fost fondată în anul 2006 în oraşul Ploieşti, dar activitatea pe plan local datează încă de la jumătatea anilor '90. Baupartner este un grup de firme şi furnizează servicii cu activitate pe piaţa din România în domeniile : proiectare şi design, construcţii civile, elemente beton prefabricate, dezvoltare imobiliară şi energie regenerabilă.

Baupartner Construct, în calitate de antreprenor general, are un portofoliu extins de lucrări precum : depozite, birouri, instalaţii de producţie, centre logistice şi construcţii rezidenţiale.Sinergia echipelor de ingineri specializaţi garantează execuţia şi coordonarea optimă a lucrărilor la termen, indiferent de tipul acestora.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office