MRS Residence Village

 • An predare
  Finalizat
 • Camere
  1 - 3 camere
 • Suprafeţe
  53,60 mp - 98,65 mp
 • Preţuri
  42.703 € - 86.973 €
+36
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 05 Mai 2021

MRS Residence VILLAGE, un ansamblu rezidenţial ce se desfăşoară pe o suprafaţă de teren de 40.000 mp, integrează perfect duplex-urile şi locuinţele de tip apartament prin construcţii cu regim de înălţime redus, 7 blocuri P+4 etaje R. Situat în Cartier Albert, Strada Hortensiei, într-o zonă în plină expansiune şi construcţie, ansamblul rezidenţial poate fi accesat prin Drumul Judeţean... vezi mai mult

MRS Residence VILLAGE, un ansamblu rezidenţial ce se desfăşoară pe o suprafaţă de teren de 40.000 mp, integrează perfect duplex-urile şi locuinţele de tip apartament prin construcţii cu regim de înălţime redus, 7 blocuri P+4 etaje R. Situat în Cartier Albert, Strada Hortensiei, într-o zonă în plină expansiune şi construcţie, ansamblul rezidenţial poate fi accesat prin Drumul Judeţean 102 cât şi Bulevardul Republicii.

Prezentare

Încă un pas în construirea unei comunităţi tinere.
MRS Residence VILLAGE implementează ideea unei convieţuiri plăcute şi îşi propune să ofere comunităţii sale toate elementele necesare pentru ca fiecare locuitor să-şi poate realiza programul zilnic în cadrul ansamblului, în proximitatea locuinţei.

Healthy mind în a healthy body.
Având o suprafaţă desfăşurată generoasă, acest complex împleteşte spaţiile verzi pe care fiecare locuitor şi le doreşte cu zone de angrement diversificate.
Proiectul cuprinde o pisicină cu circuit închis, proprietarii având drept de folosinţă exclusivă şi care va putea fi accesată pe tot parcursul anului.
Asumat prin Planul de Urbanism Zonal, ansamblul va beneficia de un parc generos de aproximativ 2500 mp, pentru o plimbare împreună cu familia sau pentru a alerga în fiecare seară, un spaţiu pentru sport, relaxare şi aer curat.

Facilităţi complex
Pentru siguranţă şi intimitatea comunităţii, noul ansamblu va beneficia de un serviciu eficient de pază 24/24h, 7/7 zile, accesul fiind restricţionat prin intermediul unei bariere şi a unei cartele de acces.

Plan de dezvoltare
Faza I a resortului cuprinde 12 case de tip duplex, a II-a fază presupune dezvoltarea a 2 imobile cu regim de înălţime redus, parter+4 etaje (ultimul etaj retras), în cadrul cărora se regăsesc preponderant studio-uri şi apartamente cu 2 camere. Faza a III-a şi a IV-a implică construcţia următoarelor 5 imobile P+4R.

Locurile de parcare nu mai reprezintă o problemă! Ansamblul residenţial beneficiază de locuri de parcare suficiente, dispuse suprateran, la preţul de 2.000 eur (TVA 19% inclus).
Achiziţionaţi în fază de proiect/construcţie?
Avansul minim este de 20% pentru a rezerva un studio/apartament în cadrul proiectului MRS Residence Village, preţul apartamentului fiind cel de listă.
În cazul unui avans mai mare, în fază de construcţie, se aplică următoarea grilă de discount:

Avans 50%, 60%, 70%, 80%, 90%, 100% -discount 3%, 4%, 5%, 6%, 7%, 8%

MRS Residence VILLAGE, details & finishes

Locuinţa MRS Residence sau a “custom made home”, viitori proprietari având posibilitatea de a personaliza apartamentul şi de a interveni cu modificări pe parcursul etapelor de construcţie. Imobilul este predat complet finisat, materialele selectate fiind de o calitate premium, ceea ce oferă un plus confort pe termen lung.

• Tablou electric Schrack cu echipare Schneider Electric – Franţa;
• Aparataje Legrand;
• Ventilaţii mecanizate în băi, cu senzor de prezenţă;
• Centrală termică Vaillant ecoTec PURE VUW 236/7-2 24 kW;
• Radiatoare aluminiu
• Ferestre Salamander Streamline, cu 5 camere de izolare, culoare antracit pentru un efect de spaţialitate şi luminozitate;
• Parchet triplustratificat Karelia 14 mm destinat traficului intens, asigură durabilitate şi sustenabilitate;
• Ceramică porţelanată Deltă Studio sau Keros Bulgaria (o gamă variată de nuanţe şi dimensiuni);
• Uşi de interior celulare şi de rezistenţă intrare în apartament;
• Compartimentări interioare realizate din cărămidă Porotherm 15 N+F, bloc ceramic cu nut şi feder destinat execuţiei pereţilor nestructurali de compartimentare din zidărie cu protecţie împotriva penetrării apei.
• Obiecte sanitare standard (cadă/cabină duş/rigolă, vas wc încorporat şi chiuvetă);
• Baterii sanitare marcă Grohe, cel mai important furnizor mondial de accesorii sanitare;
• Prize şi întrerupătoare;
• Vopsea acrilică standard;
• Pentru a asigura optimizarea costurilor, fiecare apartament beneficiază de contorizare individuală a apei, energiei electrice şi gazelor naturale.

ASCENSOARE
• 1 lift Schindler pentru fiecare imobil P+4R

Descarcă PDF

Galerie ansamblu

+ 34 Imagini

Facilităţi ansamblu

Acces securizat

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 53,60 mp - 53,90 mp 42.703 - 44.460
2 67,90 mp - 73,35 mp 56.905 - 62.035
3 92,20 mp - 98,65 mp 81.605 - 86.973

Alte detalii preț

*Suprafeţele afişate sunt pe mp construit

*Preţurile includ 5% TVA

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

MRS RESIDENCE

Având o echipă de specialişti, dorim să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, întotdeauna prin servicii ireproşabile, de calitate şi în cel mai scurt timp.

Din 2007 şi până astăzi am devenit o firmă de renume în domeniul construcţiilor civile/rezidenţiale, construcţiilor de autostrăzi, drumuri, poduri, instalaţii electrice, sanitare, alimentare cu apă, canalizare, execuţii linii tramvai, construcţii/consolidare tuneluri, galerii, staţii de metrou, construcţie linii de metrou în execuţie mecanizată, lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane, construcţia de poduri şi tuneluri la căile ferate.

Istoric

Ploiesti, Zona Albert

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie
Indisponibil

Ploiesti, Zona Nord

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Ansambluri similare