• An predare
  Finalizat
 • Camere
  4 camere
 • Suprafeţe
  105 mp - 119 mp
 • Preţuri
  78.000 € - 114.000 €
+15
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 10 Martie 2021

Ansamblul Rezidential Bavaria - ansamblu rezidential EXCLUSIV de case pe piaţa de imobiliare Sibiu. Bavaria Residential Park este locul ideal pentru cei care îşi doresc să locuiască în inima naturii, dar totuşi foarte aproape de oraş.
Ansamblul este amplasat într-un cadru deosebit , cu privelişte deosebită spre munţii Făgăraş.
... vezi mai mult

Ansamblul Rezidential Bavaria - ansamblu rezidential EXCLUSIV de case pe piaţa de imobiliare Sibiu. Bavaria Residential Park este locul ideal pentru cei care îşi doresc să locuiască în inima naturii, dar totuşi foarte aproape de oraş.
Ansamblul este amplasat într-un cadru deosebit , cu privelişte deosebită spre munţii Făgăraş.

Prezentare

În acest cadru se construiesc, pe aproape 100 de parcele, case individuale şi de tip duplex, cu o calitate ridicată a construcţiei. Proiectele au fost gândite astfel încât să ofere siguranţă şi confort locatarilor, compartimentările caselor sunt moderne.

Astfel, atenţia acordată calităţii tranformă cumpărarea unei locuinţe aici într-o investiţie foarte bună.

NOU! La cererea clientului, casele pot fi finisate ''la cheie''.
Există trei variante de finisaje care se pot alege în funcţie de bugetul de care dispune clientul.

Aceste case finisate ''la cheie'' vor fi predate în aproximativ o lună de la alegerea materialelor.

Să locuieşti în case cu consum redus de energie, într-un mediu liniştit, cu o privelişte spectaculoasă reprezintă o nouă formă de viaţă modernă. Căile de acces rutiere şi pietonale sunt deja executate, asfaltate şi pavate. Infrastructura completă de gaz, apă, canalizare şi energie electrică este disponibilă, pentru confortul celor care vor locui aici.
Investitorul privat a realizat propriile conducte de apă şi curent electric, iar astfel asigură permanent o alimentare suficientă. Apa reziduală este condusă într-o staţie de epurare, executată în mod special pentru această urbanizaţie şi garantează întregii zone rezidenţiale siguranţă permanentă şi independenţă deplină faţă de sursele publice.

NOU - Susţinem oamenii capabili care vin şi lucrează în Sibiu!
Lucrezi la CONTINENTAL sau MARQUARD? Ia-ţi o casă nouă prin credit ipotecar sau prin Programul Prima Casa , iar noi îţi oferim o reducere de preţ.
Toţi angajaţii CONTINENTAL şi MARQUARD beneficiază de o reducere de 2000 de euro pentru orice proprietate achiziţionată prin credit în ansamblul rezidenţial Bavaria.

LOCAŢIE
BAVARIA Residential Park este amplasat la doar 3 minute distanţă cu maşina se poate accesa autostrada A1, iar la 5 minute oraşul Sibiu. O linie de autobuz permite o mobilitate independentă. Astfel, se poate ajunge în doar câteva minute la propria reşedinţă confortabilă, într-un mediu liniştit şi relaxant, departe de tumultul şi de poluarea din oraş.

De ce Bavaria Residential Park?
-Drumul până acasă este o plăcere: acces 100% pe drum asfaltat;
-Aleile din interiorul ansamblului rezidenţial sunt pavate cu dale de beton;
-Accesul în ansamblul rezidenţial este securizat;
-Întregul cartier este populat de multe spaţii verzi, dar şi de locuri de joacă special amenajate pentru cei mici;
-Spaţiul considerabil între locuinţe, pentru a asigura intimitate şi confortabil;
-Cartierul rezidential de case BAVARIA este iluminat mai bine decat orice zona a Sibiului;
-Locaţie premium. Nu numai că nu sunt probleme cu traficul, dar cartierul este amplasat strategic la doar 5 minute de centura ocolitoare a oraşului şi la 7 minute de Sibiu;
-Locuinţele sunt construite cu materiale de calitate şi sunt bine izolate, astfel că se reduc costurile pentru încălzire;
-Locuinţele , deşi sunt în imediata apropiere de Sibiu, intră în clasa imobilelor din zonele rurale, unde taxele şi impozitele locale sunt mult mai mici decât în oraş.

Proiectul rezidenţial este unic pe piaţa de imobiliare Sibiu, propunand un concept modern, realizat dupa standarde nemtesti.

RSB INMO Investment S.R.L. este filiala unui grup de investiţii german cu sediul central în München şi s-a specializat pe dezvoltarea de terenuri cât şi pe execuţia şi vânzarea de blocuri de locuit şi case unifamiliale sau de tip duplex.

Similar cu domeniul de activitate RSB în Germania, în anii următori se vor dezvolta şi zone rezidenţiale care sunt aşezate în afara centrelor urbane şi care s-au dovedit a fi zone excelente de recreere şi relaxare, cu o valoare ridicată de agrement.

Parcul rezidenţial “Bavaria Residential Park” a fost dezvoltat în special cu acest scop şi va deveni în următorii ani, pe măsură ce se va construi tot mai mult, una dintre zonele de locuinţe preferate din afara Sibiului.

Poziţia acestui proiect a fost aleasă pentru a scăpa în numai 10 minute de agitaţia oraşului şi pentru a asigura odihnă optimă şi confort viitorilor proprietari. Toate casele vor fi construite de noi, cu forţă de muncă locală iar materialele şi calitatea construcţiilor vor fi stabilite după criterii germane.

Galerie ansamblu

+ 13 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieMai 2017
 • Start vânzareIunie 2017
 • FinalizareMartie 2018
 • FinalizareOctombrie 2019

Facilităţi ansamblu

Acces securizat

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Case

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
4 105 mp - 119 mp 78.000 - 114.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Istoric

Sibiu, Zona Lazaret

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat
Indisponibil

Sibiu, Zona Sud

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • Finalizat

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Cristina Chiciudean