Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 12 Iulie 2023

Ansamblul Rezidential Bavaria - ansamblu rezidential EXCLUSIV de case pe piaţa de imobiliare Sibiu. Bavaria Residential Park este locul ideal pentru cei care îşi doresc să locuiască în inima naturii, dar totuşi foarte aproape de oraş.
Ansamblul este amplasat într-un cadru deosebit , cu privelişte deosebită spre munţii Făgăraş.
... vezi mai mult

Ansamblul Rezidential Bavaria - ansamblu rezidential EXCLUSIV de case pe piaţa de imobiliare Sibiu. Bavaria Residential Park este locul ideal pentru cei care îşi doresc să locuiască în inima naturii, dar totuşi foarte aproape de oraş.
Ansamblul este amplasat într-un cadru deosebit , cu privelişte deosebită spre munţii Făgăraş.

Prezentare

În acest cadru s-au construit pe aproape 100 de parcele case individuale şi de tip duplex, cu o calitate ridicată a construcţiei. Proiectele au fost gândite astfel încât să ofere siguranţa şi confort locatarilor, compartimentările caselor sunt moderne, iar aleile şi străzile din ansamblu sunt pavate şi iluminate.

Noul tronson de case din cartierul Bavaria reprezintă un concept arhitectural deosebit, cu finisaje în tonuri neutre şi detalii moderne care fac diferenţa. Faţadele caselor vor fi amenajate cu inserţii din lemn de larice siberian. Locuinţele au terase frumoase, proiectate pentru a oferi intimitate şi confort. Duplexurile au o teresă circulabilă pe tot nivelul doi al locuinţei, cu privelişte frumoasă spre Munţii Făgăraş. Preţurile caselor de vânzare din cartierul Bavaria diferă în funcţie de suprafaţa terenului şi finisajele locuinţelor.

Să locuieşti în case cu consum redus de energie, într-un mediu liniştit, cu o privelişte spectaculoasă reprezintă o nouă formă de viaţă modernă. Căile de acces rutiere şi pietonale sunt deja executate, asfaltate şi pavate. Infrastructura completă de gaz, apă, canalizare şi energie electrică este disponibilă, pentru confortul celor care vor locui aici.

Investitorul privat a realizat propriile conducte de apă şi curent electric, iar astfel asigură permanent o alimentare suficientă. Apa reziduală este condusă într-o staţie de epurare, executată în mod special pentru această urbanizaţie şi garantează întregii zone rezidenţiale siguranţa permanentă şi independenţa deplină faţă de sursele publice.

De ce Bavaria Residenţial Park?

- Drumul până acasă este o plăcere: acces 100% pe drum asfaltat
- Locuinţe moderne, cu stil arhitectural deosebit
- Terase mari, carport şi privelişte frumoasă
- Aleile din interiorul ansamblului rezidenţial sunt pavate cu dale de beton
- Întregul cartier este populat de multe spaţii verzi, dar şi de locuri de joacă special amenajate pentru cei mici.
- Spaţiu considerabil între locuinţe, pentru a asigura intimitate şi confort
- Cartierul rezidenţial de case BAVARIA este iluminat mai bine decât orice zonă a Sibiului
- Locaţie premium. Nu numai că nu sunt probleme cu traficul, dar cartierul este amplasat strategic la doar 5 minute de centura ocolitoare a oraşului şi la 7 minute de Sibiu.
- Locuinţele sunt construite cu materiale de calitate şi sunt bine izolate, astfel că se reduc costurile pentru încălzire.
- Locuinţele, deşi sunt în imediată apropiere de Sibiu, intră în clasa imobilelor din zonele rurale, unde taxele şi impozitele locale sunt mult mai mici decât în oraş.

BAVARIA Residential Park este amplasat la doar 3 minute distanţă cu maşina se poate accesa autostrada A1, iar la 5 minute oraşul Sibiu. O linie de autobuz permite o mobilitate independenţa. Astfel, se poate ajunge în doar câteva minute la propria reşedinţa confortabilă, într-un mediu liniştit şi relaxant, departe de tumultul şi de poluarea din oraş.

Bavaria Residential Park este cartierul exclusiv de case a fost dezvoltat cu scopul de a deveni un refugiu în care locatarii se bucură din plin de intimitate şi confort.

Poziţia acestui proiect a fost aleasă pentru a scapă în numai 10 minute de agitaţia oraşului şi pentru a asigura odihnă optimă şi confort viitorilor proprietari. Toate casele vor fi construite de noi, cu forţă de muncă locală, iar materialele şi calitatea construcţiilor vor fi stabilite după criterii germane.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Parc

Locație

Zona Est, Sibiu

Progres Construcție

Finalizat

Dezvoltator

New Concept Living

Alte telefoane

Agenţie Imobiliară  Cu peste 20 de agenţi imobiliari, închidem lunar între 60 şi 100 de tranzacţii, depăşind 2 milioane de euro în vânzări.


Management de proiect imobiliar Ca şi companie de management de proiect imobiliar, a, dezvoltat pentru partenerii noştri peste 800 de apartamente şi 100 de case, acoperind vânzări de peste 30 de milioane de euro.


Companie de construcţii Ca şi companie de construcţii, am construit şi livrat peste 40,000 mp.


Companie de administrare de imobile  Avem un portofoliu considerabil de proprietăţi pe care le administrăm în numele clienţilor noştri.


Având aceste patru departamente mari completându-se reciproc, New Concept Living a devenit cel mai puternic brand imobiliar din Sibiu şi cea mai mare forţă de vânzări din oraş.


Combinaţia unică între expertiză în structura proiectelor şi cea mai bună echipa de vânzări va oferă o desfăşurare bună a dezvoltării imobiliare şi un randament rapid al investiţiilor.


Datorită faptului că deţinem cea mai mare forţă de vânzare din zona (prin intermediul agenţiei imobiliare) investitorii noştri se bucură de siguranţă în procesul de vânzare.

Istoric