Complex rezidential Waldturm

Indisponibil
  • An predare
    August 2018
+19
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 29 Noiembrie 2017

Într-o lume perfectă, locurile de parcare n-ar mai fi o problemă, natura s-ar muta în blocul tău şi relaxarea ai găsi-o câteva etaje mai sus. Lumea asta perfectă există în Sibiu, strada Doamna Stanca, judeţul Sibiu. (vis-a-vis de Dedeman).
Sunt noile locuinţe din proiectul Waldturm, construite din cele mai bune materiale, la cele mai înalte standarde, pentru confortul tău, la cel mai bun raport calitate-preţ... vezi mai mult

Într-o lume perfectă, locurile de parcare n-ar mai fi o problemă, natura s-ar muta în blocul tău şi relaxarea ai găsi-o câteva etaje mai sus. Lumea asta perfectă există în Sibiu, strada Doamna Stanca, judeţul Sibiu. (vis-a-vis de Dedeman).
Sunt noile locuinţe din proiectul Waldturm, construite din cele mai bune materiale, la cele mai înalte standarde, pentru confortul tău, la cel mai bun raport calitate-preţ.

Noul nostru proiect este un imobil cu regim de înălţime S+P+5E+Er.
Concret, vor fi 22 de apartamente, cu termen de predare în luna august 2018.
Cu un design deosebit, balcoane extrem de generoase populate de vegetaţie, lemnul decorativ termotratat aplicat pe faţadă, terase imense, parcare subterană, acces lift şi cu piscină amplasată la ultimul nivel, “Waldturm” este o propunere unică în peisajul rezidenţial din Sibiu.

Menţionăm că, aşa cum am procedat cu toate proiectele noastre de până acum, faţada va fi executată asa cum se vede în randări, vegetaţia fiind furnizată de noi. Menţinerea plantelor în condiţii optime, se va face cu ajutorul unui sistem automat de udare a acestora, gestionat de un programator şi un senzor de ploaie.

Materialele din care va fi ridicată clădirea sunt cele mai bune din categoriile lor (cărămidă Wienderberger Porotherm, betoane Holcim, ferestre Rehau Synego 8 camere şi 3 foi de sticlă, termosistem Sto, centrale termice Bosch etc.).
Accesul la piscină va fi controlat, pe baza unui sistem de carte electronică, disponibil pentru toţi locatarii, într-un număr de două cartele/apartament. Piscina este încălzită de o pompă de căldură.
Blocul este prevăzut cu un lift, care va deservi atât parcarea subterană, cât şi terasă cu piscină. 
Accesul în parcările subterane şi supraterane va fi de asemenea controlat, cu barieră de acces. Locurile de parcare sunt contracost, la pretul de 3000 EUR/loc pentru suprateran şi 4000 EUR/loc la subteran.

Pentru a putea achiziţiona un apartament în cadrul acestui proiect, trebuie să dispuneţi de un avans minim de 30% din valoarea apartamentului, care se achită la semnarea antecontractului.
Pentru mai multe informaţii, sau dacă doriţi să stabiliţi o întalnire cu domnul Kurtmann Daniel, managerul nostru de vânzări, nu ezitaţi să ne contactaţi. 

Galerie ansamblu

+ 17 Imagini

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

GRUENWALD IMMOBILIEN