Maurer Residence Sighisoara

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 30 Septembrie 2022

Ansamblul Maurer Residence Sighişoara reprezintă cel mai nou concept "ACASĂ" al companiei Maurer Imobiliare, ce prinde contur la doar câteva minute de cetatea Sighişoarei.
Proiectul vizează construcţia a aproximativ 195 apartamente, cu structuri de tip studio, 2 camere, 3 camere, distribuite în imobile prevăzute cu interfon, lift silenţios de ultimă generaţie şi rampă de acces pentru persoanele cu handicap. De pe ... vezi mai mult

Ansamblul Maurer Residence Sighişoara reprezintă cel mai nou concept "ACASĂ" al companiei Maurer Imobiliare, ce prinde contur la doar câteva minute de cetatea Sighişoarei.
Proiectul vizează construcţia a aproximativ 195 apartamente, cu structuri de tip studio, 2 camere, 3 camere, distribuite în imobile prevăzute cu interfon, lift silenţios de ultimă generaţie şi rampă de acces pentru persoanele cu handicap. De pe harta ansamblului nu vor lipsi spaţiile verzi şi locurile de joacă pentru copii.

Locuinţa ta modernă din oraşul cetate

Maurer Residence Sighişoara va însemna, întocmai, materializarea acestor valori care stau la baza oricărui proiect aflat sub semnătura noastră, un drum sigur şi frumos către un "acasă" modern în oraşul cetate.

Număr apartamente: 195.
Structuri de tip: studio, 2 camere, 3 camere, penthouse.
Număr imobile: 5.
Regim de înălţime P+4E+R.
Suprafaţă ansamblu: 2,8 hectare.

Locaţie: cartier 7 Noiembrie, pe locul fostei baze TCM.

Ansamblu rezidenţial modern, cu multiple facilităţi:

-Zonă rezidenţială liniştită la câteva minute de centru
-30% spaţii verzi şi zone de recreere
-Loc de joacă pentru copii
-Imobile dotate cu lift modern, silenţios de ultimă generaţie
-Rampă pentru persoanele cu dizabilităţi
-Interfon la intrarea în imobil
-Cea mai modernă comunitate din Sighişoara
-Sighişoara - patrimoniu UNESCO
-Acces facil la obiective turistice de interes naţional şi internaţional
-Ansamblu securizat prevăzut cu pază, sistem de supraveghere video şi interfon

O gamă variată de apartamente, structuri şi compartimentări diferite. La Maurer Residence Sighişoara, ne concentrăm pe confortul unui spaţiu potrivit pentru fiecare membru din familie. Sentimentul de bucurie de acasă depinde în principal de confort, iar la Maurer Residence Sighişoara vei găsi din plin.

Apartamentele se predau complet finisate, la cheie. Finisaje de calitate - la alegere. Vom fi partenerii tăi de încredere în drumul către acasă. Motiv pentru care îţi punem la dispoziţie variante de finanţare avantajoase, pentru a-ţi face alegerea mai uşoară.

- Plată integrală cu discount - beneficiezi de cel mai mic preţ din ofertă
- 3 tranşe - 30% avans la încheierea contractului, 30% la finalizarea "la roşu" a structurii apartamentului, 40% la recepţia apartamentului.
- Credit bancar - 15% avans, 85% prin accesarea unui credit.
- Rate la dezvoltator - Ratele la dezvoltator trec prin 3 etape, astfel: 30% avans la încheierea contractului, 25% în rate lunare până la recepţia apartamentului, 45% în rate la dezvoltator, achitate timp de 24 de luni.

Oportunitate investiţie

Vrei să dezvolţi o afacere în domeniu imobiliar sau eşti atras de investiţii? Investeşte în Sighişoara alături de noi! Îţi punem la dispoziţie modalităţi flexibile de plată şi suport din partea întregii echipe pentru dezvoltarea ideii tale de business în domeniul imobiliar. Împreună contribuim la dezvoltarea oraşului cetate şi aducem piaţa rezidenţială locală la un alt nivel, prin construcţia a 195 de locuinţe noi într-un ansamblu rezidenţial modern cu multiple facilităţi.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Acces securizat

Interfon

Lift

Supraveghere video

Parcare subterană / supraterană

Locație

Sighisoara, Str. Viilor, zona Central, Sighisoara

Progres Construcție

6 luni până la finalizare

Dezvoltator

Aici Începe visul tău. Acum este momentul În care dorinĹŁele tale caută forma locului pe care să-l numeşti „acasă”.


Lasă-te purtat de experienĹŁa Maurer Imobiliare În lumea constructorilor de visuri.


Îndrăzneşte. Visează. Crede.


În 2006 atunci când primul proiect imobiliar Începea să capete contur În faĹŁa noastră se deschideau două drumuri: cel al excelenĹŁei imobiliare, al posibilităţii de a schimba harta oraşelor cheie din România şi cel al implicării sociale.


Ne-am dorit să fim mai mult decât cei care pun bazele solide ale unei locuinĹŁe şi ne-am Îndreptat atenĹŁia spre a construi un acasă ideal pentru oamenii care au ales să facă parte din familia noastră. Acum, după mai bine de 15 ani, am reuşit Împreună cu miile de oameni care s-au alăturat familiei noastre, să dăm naştere unor adevărate comunităţi. Suntem peste 10.000. Un număr care pentru noi, mai mult decât apartamente vândute Înseamnă: visuri Împlinite, zâmbete, praguri trecute cu dreptul, promisiuni respectate, mâini strânse cu Încredere pentru un viitor sigur, tablouri de familie pictate În culorile noastre şi, mai ales, locuri transformate cu succes, În ACASĂ.


10.000 de visuri transformate În ACASĂ. Sunt visurile celor care ne-au oferit Încrederea lor şi au ales să păşim Împreună spre ACASĂ – acel loc care, mai mult decât cărămidă, beton şi ciment, Înseamnă EMOŢII şi tablouri de familie pictate În culorile proiectelor noastre.


Avantgarden3, Maurer Residence, Maurer Villas, Maurer Panoramic … mai multe decât denumiri ale proiectelor noastre imobiliare, Înseamnă materializarea dorinĹŁelor noastre şi satisfacĹŁia unor obiective atinse cu succes. Braşov, Sibiu, Târgu Mureş, ConstanĹŁa, Sighişoara, Cluj … mai mult decât puncte de pe harta României, Înseamnă locurile În care ne-am pus amprenta şi am contribuit la crearea unor comunităţi tinere şi dinamice.


10.000 de APARTAMENTE VÂNDUTE şi o NOUĂ etapă din evoluĹŁia noastră este pregătită să prindă contur … Povestea noastră merge mai departe!