Green Future Snagov by The Lake

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 18 Octombrie 2022

Lacul Snagov este unul dintre puţinele lacuri navigabile atât pentru distracţie cât şi pentru amatorii de pescuit (bărci cu motor, skyjet, caiace, hidrobiciclete). Astfel, fiecare casă cu ieşire la lac sau canal va avea posibilitatea amplasării de pontoane pentru ambarcaţiuni, iar casele din interiorul complexului vor avea Marină cu pontoane dedicate rezidenţilor - 42 locuri.... vezi mai mult

Lacul Snagov este unul dintre puţinele lacuri navigabile atât pentru distracţie cât şi pentru amatorii de pescuit (bărci cu motor, skyjet, caiace, hidrobiciclete). Astfel, fiecare casă cu ieşire la lac sau canal va avea posibilitatea amplasării de pontoane pentru ambarcaţiuni, iar casele din interiorul complexului vor avea Marină cu pontoane dedicate rezidenţilor - 42 locuri.

Terenul era prea frumos ca să-l vindem lotizat ,şi atunci ne-am gândit să construim primul Complex Rezidenţial de case cu deschidere la Lacul Snagov"(Dezvoltător Green Future Residence).

CARACTERISTICI GENERALE

LOCAŢIE: Noul nostru proiect marca Green Future, este localizat pe malul lacului Snagov, în localitatea Tăncăbeşti.

VECINĂTĂŢI: Shop&Go, Farmacie, Cabinet Stomatologic, Şcoala Tâncăbeşti, Mega Image Tăncăbeşti, Magazin de Bricolaj, Snagov PLAZA.

TERMEN FINALIZARE: Decembrie 2023

AVANTAJELE ANSAMBLULUI:

-Piscina;
-Loc de joacă pentru copii;
-Zona de promenadă pe malul lacului;
-Teren pentru tenis de câmp;
-Marină cu pontoane dedicate rezidenţilor

FINISAJE ŞI DOTĂRI:

Casele vor avea branşamente individuale la gaze naturale, energie electrică, alimentare cu apă şi canalizare (staţie de epurare şi gospodărie proprie de apă).
Astfel sunt disponibile 4 tipuri de case cu o arhitectură deosebită, pe structură de lemn, care se integrează în mod armonios în cadrul natural al zonei.
-Casele sunt disponibile în 3 zone:
-cu ieşire directă la lac;
-cu ieşire la canalul lateral şi apoi către lac;
-în interiorul complexului.

Modalitate de plată:

-Standard:-2000 euro rezervare;
-30% avans la semnare Promisiune de Vânzare şi 70% la finalizare.

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Supermarket

Piscină

Locație

Snagov

Finalizat

Dezvoltator

GREEN FUTURE Group este unul dintre producătorii de top din România de articole premium destinate somnului. Compania, fondată în 2004, a fost construită în jurul unui nucleu de oameni tineri şi dinamici.

Având o experienţă de peste 10 ani în domeniu, aducem în faţa consumatorilor numai produse de cea mai înaltă calitate. Suntem prezenţi atât pe piaţa din România, cât şi în Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova şi Suedia.

GREEN FUTURE Residence reprezintă divizia de dezvoltări imobiliare a grupului, înfiinţată în 2011, al cărei scop este livrarea de locuinţe accesibile, respectând toate normele din construcţii şi având un nivel de calitate ridicat.

Ne mândrim cu produsele noastre şi ne dorim să devenim mai buni în fiecare zi, pentru a ne face clienţii fericiţi prin prisma calităţii serviciilor noastre.