• An predare
  Mai 2022
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  35,20 mp - 89,41 mp
 • Preţuri
  40.500 € - 103.000 €
+10
Imagini

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 15 Ianuarie 2020

În multitudinea de proiecte imobiliare prezente pe piaţa imobiliară din Tîrgu Mureş, vă supunem atenţiei ansamblul rezidenţial Stonehill Towers. Poziţionat într-o zonă în continuă dezvoltare a oraşului, acest proiect va satisface cerinţele clienţilor doritori de a locui într-o zonă selectă, în apropierea noului Mol Nepi, a centrelor comerciale din proximitate, universităţi, şc... vezi mai mult

În multitudinea de proiecte imobiliare prezente pe piaţa imobiliară din Tîrgu Mureş, vă supunem atenţiei ansamblul rezidenţial Stonehill Towers. Poziţionat într-o zonă în continuă dezvoltare a oraşului, acest proiect va satisface cerinţele clienţilor doritori de a locui într-o zonă selectă, în apropierea noului Mol Nepi, a centrelor comerciale din proximitate, universităţi, şcoli, parc cu alei ( Weekend 2 ) şi acces la viitoarea centură ocolitoare a oraşului .

Prezentare

Prima etapă aduce la vânzare un imobil dispus pe 11 nivele P+10E, nivelurile superioare având vedere spre centrul oraşului şi pădure, însumând un total de 128 de apartamente de 1 , 2 şi 3 camere, design-ul modern şi practic fiind ales tocmai pentru a satisface multitudinea de cerinţe a viitorilor proprietari.

Imobilul va avea următoarele caracteristici:

1. Structura de rezistenţă stâlpi de beton armat;
2. Regim de înălţime P + 10 E;
3. Pereţi exteriori din cărămidă 25 cm;
4. Pereţi interiori din cărămidă 25 / 15 cm;
5. Termosistem exterior de 15 cm;
6. Pereţi interiori se vor preda cu tencuiala automatizată, 1 strat de vopsea lavabilă
7. Centrală termică în stare de funcţionare
8. Sistem de încălzire pe bază de calorifere
9. Instalaţii de curent electric şi curenţi slabi trase
10. Interfon
11. Acces securizat în bloc şi în parcare
12. Parcări exterioare
13. Începere proiect 01.03.2020
14. Termen de finalizare 01.05.2022

Modalităţi de plată:

1. La un avans de 10%, preţul este de 1150 euro +TVA / mp;
2. La un avans mai mare preţul este negociabil de la caz la caz
3. Taxa de rezervare: 3000 euro

Galerie ansamblu

+ 8 Imagini

Stadiu ansamblu

 • Start vânzareDecembrie 2019
 • FinalizareMai 2022

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Lift

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (+TVA)de la - până la
1 35,20 mp - 43,53 mp 40.500 - 50.500
2 37,30 mp - 64,45 mp 40.500 - 74.200
3 83,25 mp - 89,41 mp 95.750 - 103.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

IMOBILSTAR CONSULTING

www.imobilstar.eu/

MATURITATE

Preconizând din 2003 potenţialul şi nevoile domeniului, am venit în întâmpinarea pieţei de servicii de intermediere imobiliară luând în calcul că în afaceri un volum mare de informaţii nefiltrate devine un zgomot care poate distrage atenţia de la ce este important, îngreunând procesul decizional. Traversarea perioadei de criză ne-a conferit experienţa şi certitudinea că piaţa va aduce clienţi noi, vor apărea idei, oameni, evoluţii rapide. Cu toate astea principiile noastre: abordarea personală şi  responsabilitatea - rămân neschimbate. În  schimb, structura  clasică a echipei  pe departamente,  a comportat o transformare într-un mod de lucru mult mai organic şi suplu totodată, oferind servicii de intermediere îmbunătăţite în vederea vânzării, cumpărării, închirierii de proprietăţi şi consultanţă imobiliară. Gradul de "Maturitate" obţinut astfel ne-a făcut mai hotărâţi să aplicăm experienţă şi cunoştinţele noastre pentru a va putea ajută să obţineţi într-un timp util  cu  costuri minime imobilul pe care vi-l doriţi, sau pentru a lua cea mai bună decizie investiţională.

PROFESIONALISM

Criza ne-a învăţat că „less is more”, de aceea abordarea unei serviciu într-o manieră echitabilă în care clientul să simtă avantajul reciprocităţii (win-win), echipa Imobilstar întâmpină piaţa printr-o politică bazată pe proptitudine, respectarea angajamentelor şi nu în ultimul rând, focalizarea pe rezultatele venite cu timpul. De aceea nu percepem comision de la chiriaşi sau cumpărători oferindu-şi serviciile în avans, sperând că profesionalismul să aibă câştig de cauza.

ECHILIBRU

Considerăm că într-o societate în care dinamica este atât de mare şi informaţiile se schimă vertiginos diferenţa între o reuşită echilibrată şi un succes dăunător este făcută de setul de valori pe care o echipa şi-l poate însuşi cu consecvenţă.

Valorile Imobilstar: orientarea spre client, respectul pentru individ, deschiderea faţă de schimbare, munca în echipa, spiritul competitiv, viteză de reacţie, învăţarea continuă, integritatea, sinceritatea, asumarea răspunderii personale.

Istoric

Targu Mures, Zona Central

Ansamblu Rezidenţial

 • Apartamente
 • În construcţie

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Toth Sandor

Druga Laura