• An predare
  Decembrie 2020
 • Camere
  1 - 3
 • Suprafeţe
  37 mp - 70 mp
 • Preţuri
  57.578 € - 97.000 €

Descriere ansamblu Ultima actualizare a ansamblului: 28 Mai 2019

Trăieşte conectat la viaţa oraşului.
Vivalia Grand, un nou proiect într-o locaţie centrală, care dă valoare viitorului tău apartament. Dezvoltăm aici un concept inovativ, urban, dedicat noii generaţii de tineri şi familii.
Construim nu doar apartamente, ci oferim noi oportunităţi pentru cei dornici de o viaţă activă, dinamică, o viaţă conectată la inima oraşului, un ora... vezi mai mult

Trăieşte conectat la viaţa oraşului.
Vivalia Grand, un nou proiect într-o locaţie centrală, care dă valoare viitorului tău apartament. Dezvoltăm aici un concept inovativ, urban, dedicat noii generaţii de tineri şi familii.
Construim nu doar apartamente, ci oferim noi oportunităţi pentru cei dornici de o viaţă activă, dinamică, o viaţă conectată la inima oraşului, un oraş viu, demn de titlul de Capitală Cultural Europeană.

Apartamente SMART. Finisaje premium.

Apartamentele Vivalia sunt complet finisate, personalizate cu materiale premium, după preferinţele tale şi beneficiază de trei concepte de design interior contemporan, scandinav şi modern.

Mai mult de atât, am ales să punem mai presus de orice confortul tău şi pentru aceasta, fiecare apartament este dotat cu încălzire în pardoseală Rehau şi sistem SMART de protecţie, în caz de incendiu, inundaţie sau furt.

Galerie ansamblu

Stadiu ansamblu

 • Start construcţieOctombrie 2015
 • FinalizareDecembrie 2022

Facilităţi ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Parcare subterană / supraterană

Acces securizat

Interfon

Lift

Parc

Supraveghere video

Proprietăţi în ansamblu

Sumar proprietăţi

Apartamente

TIP cam. SUPRAFAŢĂde la - până la PREŢ (TVA INCLUS)de la - până la
1 37 mp - 44 mp 57.578 - 59.187
2 53 mp - 59 mp 73.775 - 74.801
3 69 mp - 70 mp 87.772 - 97.000

Localizare ansamblu

Dezvoltator ansamblu

Descriere

Vivalia

www.vivalia.ro

Construim şi dezvoltăm proiecte rezidenţiale din 2014, fiind parte a Alber Holding, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din centrul şi vestul ţării.

În aceşti ani am construit şi vândut peste 450 de apartamente şi spaţii comerciale - în Arad şi Timişoara - apartamente bine construite, cu design şi stil contemporan.

Atenţia deosebită la detalii, materialele de ultima generaţie şi grijă faţă de toate proiectele noastre, ne-au condus să livrăm apartamente superioare, finisate premium, reper pentru generaţii la rând.

Contact dezvoltator

Foloseşte formularul

Contactează telefonic

Office

Marina Lei

Adriana Trifu

Andrei Cocarla