Il Giardino Bianco Residence

Descriere ansamblu

Ultima actualizare a ansamblului: 05 Decembrie 2022

Il GIARDINO BIANCO - un stil de viață modelat de stil și simplitate. Un complex rezidenţial transformat cu profesionalism de experimentatul dezvoltator într-un impresionant cartier ce a trasat tendința vilelor din Tunari. Un proiect rezidențial care îmbină arhitectura modernă cu atenţia la detalii specifică tradiţiei italieneşti. O comunitate de tineri care au ales libertatea și conexiunea cu locuitori ce au aceleaș... vezi mai mult

Il GIARDINO BIANCO - un stil de viață modelat de stil și simplitate. Un complex rezidenţial transformat cu profesionalism de experimentatul dezvoltator într-un impresionant cartier ce a trasat tendința vilelor din Tunari. Un proiect rezidențial care îmbină arhitectura modernă cu atenţia la detalii specifică tradiţiei italieneşti. O comunitate de tineri care au ales libertatea și conexiunea cu locuitori ce au aceleași preferințe: confortul, siguranță, simplitatea sofisticată, controlul costurilor

Prezentare

Cartierul nostru este amplasat în Tunari, aproape de drumul ce duce spre Otopeni şi se bucură de toate utilităţile, inclusiv iluminat public.

Casele ce compun complexul nostru se disting printr-o arhitectură modernă, conturată prin forme perpendiculare, ferestre late ce asigură luminozitatea completă a locuinţei şi faţade deschise la culoare. Aspectul extern al casei va impresiona prin inserţiile din piatră sau lemn dar şi de curtea pavată cu materiale de calitate ce se îmbină cu gazonul verde crud.

Toate casele sunt racordate în mod individual la reţeaua de gaze, iar încălzirea lor se face cu centrală proprie.
Strada pe care sunt construite casele noastre este una dintre puţinele din Tunari care se bucură de racordarea la nouă reţea de apă curentă şi canalizare. Strada care desparte în două cartierul va fi iluminată folosind stâlpi fără fire la vedere (îngropate).

Cartierul are conexiune dedicată, prin fibră optică, pusă la dispoziţie de furnizorul RCS-RDS. Rămâne doar să legăm fiecare propietate în funcţie de necesităţi.

Zona s-a dezvoltat substanţial în ultimii ani, astfel încât comunitatea numără deja peste o mie de familii ce au achiziţionat case noi în localitatea Tunari. Am început faza a două a proiectului nostru , ce va fi compus din 14 case individuale, primul fiind deja finalizat cu un număr de 18 vile de care se bucură deja familiile ce locuiesc în ansamblul nostru.

Facilități ansamblu

Grădiniță, şcoală, liceu

Acces securizat

Supermarket

Parc

Locație

Tunari

Finalizat

Dezvoltator

Il Giardino Bianco Residence este în continuă dezvoltare, plecând iniţial de la 2 case şi reuşind în prezent construirea unui întreg ansamblu rezidenţial, care este în continuă dezvoltare.

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul construcţiilor, dezvoltatorul ansamblului Il Giardino Bianco a vrut să pună la dispoziţia clienţilor stilul mediteranean, pentru ca ei să se simtă în fiecare zi ca într-o vacanţă pe malul Mării Mediteraneene. Experienţa îndelungată se reflectă şi în contractările avantajoase cu furnizorii de materiale de înaltă clasă, care se reflectă corect atât în calitatea construcţiilor cât şi în menţinerea unui preţ corect.