Militari-Apusului-Păcii

Descrierea cartierului Militari-Apusului-Păcii

Zona Militari-Apusului-Păcii este localizată în vestul orașului și face parte din Sectorul 6 al Capitalei.

Militari a fost cu circa cinci decenii în urmă un cartier de case. Cele mai multe dintre acestea au fost însă demolate și înlocuite cu blocuri cu regim de înălțime mare, de 10 etaje. Locuințele din aceste blocuri vechi pot fi închiriate sau cumpărate la unele dintre cele mai accesibile prețuri din București.

Deși s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani pe segmentul rezidențial, în special în zona de la periferie situată la capătul Bulevardului Iuliu Maniu, această parte a orașului cuprinde în continuare spații industriale și logistice.

Află mai multe detalii specifice despre acest cartier explorând și taburile: Mijloace de transport | Învățământ | Supermarket/Mall | Medical | Restaurante | Bănci | Recreere | Parcări.

Zona este traversată de Bulevardul Iuliu Maniu, una dintre cele mai importante artere de circulație din vestul Capitalei, cu ieșire directă la Autostrada A1.

Transportul în comun în zona Militari-Apusului-Păcii este realizat printr-o rețea de autobuze, tramvaie și troleibuze. Pentru a evita aglomerația din trafic locuitorii pot călători cu metroul. Dacă te muți în zonă, vei avea la dispoziție stațiile de pe Magistrala M3 care face legătura cu zona de sud-est a orașului și oferă o conexiune cu Magistrala M2 la Piața Unirii.

Consultă harta pentru a afla traseele mijloacelor de transport în comun din zonă.

Principalul centru comercial din zonă, Militari Shopping, se află la ieșirea din oraș. Hipermarketuri de unde îți poți face cumpărăturile există și în zona Valea Cascadelor. Dacă te muți în această parte a orașului vei avea, totodată, în apropiere Complexul Sir, hipermarketul Cora Lujerului și mall-urile Plaza România și AFI Cotroceni.

Găsești pe hartă poziționarea piețelor și centrelor comerciale unde îți poți face cumpărăturile dacă locuiești în zona Militari-Apusului-Păcii.

Parcul Păcii aflat în imediata apropiere a stației de metrou Păcii este cel mai mare spațiu verde de care vei avea parte în zona Militari-Apusului-Păcii. Cu tramvaiul 35 poți ajunge însă în apropierea Parcului Drumul Taberei (fostul Moghioroș). Acesta se întinde pe o suprafață de 30 de hectare și cuprinde și un lac pentru agrement.

La câteva stații de metrou distanță găsim și Parcul Grozăvești și Grădina Botanică din București. Spații de joacă pentru copii sunt disponibile în mall-urile Plaza România și AFI Cotroceni la care poți ajunge ușor cu metroul. Tot aici poți merge și la film sau shopping.

Află, mai jos, ce alte opțiuni de petrecere a timpului liber ai dacă locuiești în această zonă a Capitalei.

În această zonă găsim câteva unități de învățământ. Printre acestea amintim Școala Generală nr. 198, aflată pe Strada Apusului și Școala Gimnazială Sfânta Treime, situată pe Aleea Ghirlandei. În imediata apropiere a stației de metrou Preciziei se află campusul studențesc West Gate Studios și Liceul Tehnologic “Petru Poni”.

Universitatea Politehnică București și Campusul Leu se află la mică distanță. Astfel, o locuință situată în zona Militari-Apusului-Păcii poate fi o alegere potrivită pentru un student care vrea să stea cu chirie aproape de facultate.

Vezi pe hartă care sunt cele mai apropiate unități de învățământ în zona în care îți cauți locuința.

În zona Militari-Apusului-Păcii găsim Policlinica Apusului și mai multe clinici private printre care amintim Clinica Sanador Militari și Spitalul Wellborn Militari.

Găsești pe hartă localizarea spitalelor, a clinicilor private și a farmaciilor din zonă și din apropiere.

În principal, restaurantele la care ai acces, dacă te muți în această zonă, sunt situate de-a lungul Bulevardului Iuliu Maniu și pe Bulevardul Timișoara. Ai, totodată, al dispoziție food court-urile din mall-urile Plaza România și AFI Cotroceni. La parterul clădirilor de birouri AFI există, de asemenea, unele cafenele.

Găsește pe hartă cele mai apropiate restaurante pe care le ai la dispoziție.

Cele mai multe sucursale ale unor bănci precum ING, Banca Transilvania sau BRD pot fi găsite pe Bulevardul Iuliu Maniu, principala arteră de circulație din cartier. Bănci sau ATM-uri pot fi găsite și în mall-urile din zonă. 2

Consultă harta și află care sunt cele mai apropiate de noua ta locuință.

Principala arteră de circulație care traversează zona este Bulevardul Iuliu Maniu. Traficul fiind intens aici, șoferii pot avea unele dificultăți în găsirea unui loc de parcare. Pentru a scăpa de probleme îți recomandăm să nu pierzi din vedere posibilitatea închirierii unui astfel de spațiu. Te poți adresa în acest sens Serviciului Parcaje al Administrației Domeniului Public Sector 6.

Consultă harta pentru a afla poziționarea principalelor parcări din zonă.

Ansambluri Rezidenţiale din cartierul Militari-Apusului-Păcii

13 rezultate

Cartierul Militari este unul dintre cele mai accesibile din București pentru cei care își caută o locuință.Dacă te gândești să te muți în această zonă, trebuie să știi că cele mai multe apartamente disponibile pe piață sunt situate în blocuri vechi.

În cazul în care ai prefera, mai degrabă, un apartament într-un bloc nou, atunci atenția ta ar trebui să se îndrepte spre zona situată la capătul Bulevardului Iuliu Maniu spre ieșirea din oraș, unde s-au construit cele mai multe proiecte noi în ultimii ani.

Printre cele mai noi ansambluri rezidenţiale care se dezvoltă în această zonă se numără New World Militari, Novum Pacii, Rezervelor 87, Panorama City, La Cittadella Garden, Rezervelor 60 View Residence, Envogue Residence, Eurocasa Residence, Envogue Residence Iuliu Maniu, Astra Residence Militari, Weiner 12, Viscolului Residence 2, Plaza Residence. Consultă harta pentru a afla care sunt ansamblurile rezidenţiale din cartierul Militari-Apusului-Păcii şi din apropiere.

Preţurile apartamentelor din cartierul Militari-Apusului-Păcii

În acest cartier poți găsi apartamente la prețuri foarte bune, printre cele mai ieftine din oraș. Iată mai jos prețurile medii pe metru pătrat util în funcție de numărul de camere ale apartamentelor:

Indicele imobiliare.ro

IMO Bucuresti vezi mai multe detalii

1.761 €/mp

01.06.22 - 30.06.22

+0,8%  (14 €/mp) faţă de luna 5/2022

+15,5%  (236 €/mp) faţă de luna 6/2021

Vezi detalii despre preţuri

Chiriile apartamentelor din cartierul Militari-Apusului-Păcii

Dacă te gândeşti să iei în considerare acest cartier pentru a te muta în chirie într-un apartament, iată mai jos nivelul preţurilor în funcţie de numărul de camere:

Apartamente cu o cameră

În acest cartier vei găsi printre cele mai ieftine chirii din București. Chiria medie practicată pentru apartamentele cu o cameră este de:
250 Euro.

Vezi ofertele

Apartamente cu 2 camere

Apartamentele bicamerale se numără printre cele mai accesibile din Capitală. Chiria medie practicată pentru astfel de apartamente este de:
350 Euro.

Vezi ofertele

Apartamente cu 3 camere

Chiriile pentru apartamentele tricamerale sunt printre cele mai accesibile din oraș. Chiria medie practicată pentru astfel de apartamente este de:
370 Euro.

Vezi ofertele

preţExpert

Fie că vrei să vinzi sau să cumperi un apartament, cu aplicaţia preţExpert poţi face o evaluare rapidă a proprietăţii, astfel încât tu să iei cea mai bună decizie, în interesul tău.

Vrei să cumperi?

înainte de a face marele pas, verifică preţul cu aplicaţia preţExpert. Vezi dacă nu cumva ar mai fi loc de negociere.

Verifică preţul proprietăţii

Vrei să vinzi?

Află care este cel mai bun preţ de vânzare pentru proprietatea ta şi în cât timp poți să o vinzi!

Află preţul de vânzare

Ultimele anunţuri imobiliare adăugate în Militari-Apusului-Păcii

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Militari, 2 camere, 41 mp, Etaj 1 / 8

Vanzare apartament doua camere situat in ansamblul Pollux Residence, Chiajna, complet mobilat si utilat, suprafata utila 41 m.p, etaj 1, bloc 1, sc. B. Contact 0732696566

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Militari, 2 camere, 48 mp, Etaj 8 / 8

Va propunem spre vanzare apartament cu 2 camere, 1 dormitor, 1 living, 1 bucatarie openspace, 1 hol unde este amenajat dublu dressing,1 baie cu geam + centrala proprie. Blocul este din anul 2018...

Vânzare apartament în Bucureşti

zona Militari, 2 camere, 66 mp, Parter / 5

Compania Imobiliara Eugene Estate va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in apropierea statiei de metrou Pacii. Imobilul se afla intr-un bloc de apartamente,...

Închiriere garsoniera în Bucureşti

zona Militari, o cameră, 38 mp, Etaj 1 / 1

KING IMOBILIARE va propune spre INCHIRIERE o Garsoniera, complet mobilat si utilat in zona Militari langa AfiPalace Cotroceni. Gaarsoniera are o suprafata de 38mp si se afla la ETAJUL 1 intr-o...

Închiriere apartament în Bucureşti

zona Militari, 3 camere, 130 mp, Etaj 4 / 6

cod anunt :Ai0402646 AbC Real Imob va propune spre Inchiriere un apartament superb, absolut nou, cu 3 camere, si o locatie excelenta, in zona Militari , arie verde si foarte linistita....

Închiriere apartament în Bucureşti

zona Militari, 3 camere, 63 mp, Etaj 2 / 4

KING IMOBILIARE va propune spre INCHIRIERE un APARTAMENT 3 CAMERE , complet mobilat si utilat in zona Militari . Apartamentul are o suprafata de 63 mp si se afla la ETAJUL 2 intr-un bloc cu...

Închiriere garsoniera în Bucureşti

zona Militari, o cameră, 39 mp, Etaj 3 / 8

Agentia Imob Consulting va propune spre inchiriere un studio modern, complet mobilat si utilat cu finisaje premium situat in Militari Reisdence . Se poate trimite si un video in privat pe whatsapp...