Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
30 ian. 2015

Apartamente noi de închiriat: cât cer proprietarii, în funcție de cartier

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare

Locuințele din ansamblurile rezidențiale au de câștigat în ochii clienților prin amenajare și dotări.

Până nu demult, chiriașii din clasa medie și mediu-plus aveau de ales, în mare, doar dintre apartamente în blocuri vechi. În ultima vreme însă, clienții din această categorie sunt tot mai atrași de ofertele competitive apărute în cadrul unor ansambluri rezidențiale nou-construite, observă consultanții imobiliari din Capitală. Chiar dacă, în majoritatea cazurilor, blocurile noi nu pot concura cu cele vechi la capitolul localizare, ele au totuși de câștigat la capitolul amenajare și dotări.

Citește și:
Centrul capitalei, „magnet” pentru tinerii chiriași! Când dă greș localizarea perfectă, cu tot cu prețul atractiv?
Calitatea face diferența! Chiriașii „migrează” spre blocurile noi când oferta pe vechi lasă de dorit

Imobiliare.ro prezintă, potrivit ofertelor de închirieri apartamente listate pe portal, prețurile practicate în cinci cartiere ale Capitalei, pentru garsoniere și apartamente cu două camere:

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-real-estate-agent-holding-keys-to-new-apartment-her-hands-industry-image40258998

Militari:
În acest cartier, prețurile de pornire pentru garsonierele amplasate în blocuri noi se situează peste pragul de 200 de euro pe lună. În zona Dreptății, spre exemplu, o unitate locativă de 43 de metri pătrați utili are un preț cerut de 230 de euro pe lună; aceasta este complet mobilată și utilată și este situată la parterul unui bloc cu opt etaje, finalizat anul trecut.

În apropiere de stația de metrou Păcii, o unitate locativă bicamerală, de 48 de metri pătrați utili, poate fi închiriată cu 250 de euro pe lună. Apartamentul este complet mobilat și utilat și se află amplasat la etajul doi din trei al unei clădiri finalizate în anul 2010.

Aici poți vedea mai multe oferte din această zonă.

Drumul Taberei:
În zona Valea Oltului, o unitate locativă monocamerală, cu o suprafață de 46 de metri pătrați utili, este listată pe Imobiliare.ro la un preț de 220 de euro pe lună. Aceasta este situată la etajul al patrulea al unui bloc construit în 2011 și se închiriază complet mobilată și utilată.

În cartierul ANL Brâncuși, un apartament cu două camere, de 45 de metri pătrați utili, are un preț cerut de 250 de euro pe lună. Locuința a fost finalizată în anul 2010 și se află situată la etajul unu din patru al blocului.

Click pentru a vizualiza mai multe oferte în cartier.

Titan:
În zona Theodor Pallady, o garsonieră de 50 de metri pătrați, situată la parterul unei vile finalizate anul trecut, este listată pe Imobiliare.ro la un preț de 220 de euro pe lună. Locuința are baie și bucătărie proprii și se închiriază mobilată și utilată.

În zona 1 Decembrie 1918, un apartament cu două camere, de 55 de metri pătrați utili, are un preț cerut de 255 de euro pe lună. Acesta este mobilat și utilat și se află la etajul doi din trei al unui bloc finalizat în anul 2011.

Caută și alte opțiuni.

Vitan:
În imediata apropiere a București Mall, o unitate locativă monocamerală, de 47 de metri pătrați utili, poate fi închiriată cu 270 de euro pe lună. Locuința face parte dintr-un bloc construit în anul 2007 (etajul doi din cinci) și este mobilată și utilată.

În aceeași zonă, un apartament cu două camere, de 60 de metri pătrați, este disponibil spre închiriere la un preț de 370 de euro pe lună. Acesta este mobilat și utilat și se află la ltimul etaj al unui bloc cu șapte nivele din 2009.

Vezi mai multe anunțuri la nivel de zonă.

Berceni:
În apropiere de stația de metrou Dimitrie Leonida, o garsonieră de 35 de metri pătrați utili este listată aun preț de 200 de euro pe lună. Locuința este situată la parterul unui bloc cu patru etaje construit în anul 2013.

În aceeași zonă, un apartament bicameral, de 55 de metri pătrați, poate fi închiriată cu 250 de euro pe lună. Acesta se află situat la etajul trei din cinci al unui imobil finalizat în 2010 și este complet mobilat și închiriat.

Click pentru oferte similare.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Discount de 12% în magazinele Mobexpert pentru utilizatorii Imobiliare.ro

Aflată deja în derulare, campania promoțională este programată să se desfășoare până la sfârșitul lunii aprilie. Pentru a veni în sprijinul proprietarilor de locuințe, dar și al chiriașilor, Imobiliare.ro...

citește mai departe
Sfaturi practice, când îți cauți chirie. Cheltuieli pe care nu trebuie să le treci cu vederea

Îți cauți pentru prima oară o chirie? Încearcă să nu subestimezi efortul financiar pe care trebuie să îl faci la început și nu uita să iei în calcul, măcar...

citește mai departe
Investește echilibrat și ține cheltuielile sub control. Recomandări de la CEO-ul unei companii de consultanță imobiliară din București

Nu sta cu toți banii cash pentru că în fiecare zi ei se pot devaloriza, mai bine investește echilibrat și ține costurile sub control. Acestea sunt doar câteva dintre...

citește mai departe
Cum găsești repede un chiriaș? Recomandările specialistului

Detaliile contează, atunci când îți pregătești locuința pentru închiriere, nu doar curățenia. Iar o locuință decorată cu gust poate câștiga detașat într-o competiție cu una care dispune de o amplasare...

citește mai departe
3 factori care te-ar ajuta să-ți renegociezi chiria iarna aceasta

Poți rediscuta termenii acordului încheiat dacă aceștia nu mai corespund realității. Locuiești în chirie de ceva timp și ți se pare că, dintr-un motiv sau altul, suma plătită în...

citește mai departe