Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
9 Iulie 2014

Apartamentele cu 2 camere, cele mai căutate la închirieri. Prețuri minime vs. maxime în marile orașe

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei
Ultima actualizare: 11 Iulie 2014

De multe ori, bugetul necesar pentru o locuință bicamerală este foarte apropiat de cel pentru o garsonieră.

Pe segmentul închirierilor de apartamente, cele mai căutate sunt locuințele cu două camere. Cel mai important avantaj este că acestea oferă confortul unei suprafețe locative mai mari, la un preț nu cu mult mai ridicat decât cel al unei garsoniere. Totodată, comparativ cu o locuință cu trei sau patru camere, una bicamerală presupune costuri de întreținere mai mici (pentru o familie) și este mai ușor de ocupat, în cazul celor care optează pentru varianta închirierii la comun.

Imobiliare.ro prezintă, potrivit ofertelor listate pe portal, care sunt prețurile practicate pe acest segment în marile orașe:

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-living-room-big-lcd-tv-shelf-contemporary-apartment-image40201059

București:
În Capitală, cele mai ieftine locuințe cu două camere pot fi închiriate cu mai puțin de 200 de euro pe lună. În zona Rahova-Mărgeanului, spre exemplu, o locuință de 48 de metri pătrați utili are un preț cerut de 180 de euro pe lună. La polul opus, cel mai scump apartament scos la închiriere pe Imobiliare.ro poate fi închiriat cu 2.300 de euro pe lună – este vorba despre un penthouse de 70 de metri pătrați, situat într-un bloc finalizat anul trecut, în zona Floreasca.

Click pentru mai multe oferte de închiriere în București

Timișoara:
În orașul din vestul țării, proprietarul unui apartament de 50 de metri pătrați, situat la mansarda unei vile din zona Bălcescu, solicită un preț de 140 de euro pe lună. În zona Piața Unirii însă, o locuință de 106 metri pătrați utili, amenajată modern și amplasată tot la mansarda unei vile, poate fi închiriată cu 1.000 de euro pe lună.

Vezi anunțuri similare

Brașov:
În zona Florilor, un apartament cu două camere confort doi, cu o suprafață utilă de 36 de metri pătrați, are un preț cerut de 150 de euro pe lună. Pe de altă parte, în zona Centrul Istoric, un apartament într-un ansamblu rezidențial nou (construcție 2011) poate fi ocupat în schimbul a 1.200 de euro pe lună – sumă ce include toate utilitățile, plus servicii de curățenie de două ori pe săptămână; locuința are o suprafață utilă de 78 de metri pătrați și este complet mobilată și utilată.

Aici găsești mai multe apartamente de închiriat în oraș

Constanța:
În zona Tomis Nord, un apartament cu două camere în bloc vechi, cu o suprafață de 52 de metri pătrați utili, are un preț cerut de 800 de lei pe lună (echivalentul a circa 180 de euro). În zona Satul de Vacanță, un apartament de 90 de metri pătrați, amplasat într-un bloc nou (finalizat în anul 2010), poate fi închiriat cu 1.000 de euro pe lună.

Click pentru a vedea mai multe anunțuri

Cluj-Napoca:
În orașul din vestul țării, chiriile la două camere pornesc de la 200 de euro pe lună – aceasta este valoarea de listare pentru un apartament de aproape 40 de metri pătrați utili din zona Gheorgheni; în comuna Florești însă, ce s-a dezvoltat în ultimii ani ca un cartier rezidențial al Clujului, un apartament de 52 de metri pătrați, în bloc nou, poate fi închiriat cu 170 de euro pe lună. În zona ultracentrală a orașului, un apartament în vilă, amenajat modern, cu o suprafață de 110 metri pătrați, are un preț cerut de 800 de euro pe lună.

Vezi și alte oferte

Iași:
În zona Podu Roș, proprietarul unui apartament cu două camere – mobilat și situat la etajul doi din patru – solicită 160 de euro pe lună. În zona Copou însă, în cadrul ansamblului rezidențial Exclusive Residence, un apartament de 58 de metri pătrați, complet amenajat, poate fi închiriat cu 550 de euro pe lună.

Aici găsești mai multe apartamente de închiriat

Citește și: De la low-cost la lux: cu cât poți închiria o garsonieră în marile orașe

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Ce trebuie să știi despre viza de flotant. Acte necesare și alte informații utile

Te-ai mutat într-o locuință închiriată, în gazdă sau la cămin, iar acum ai nevoie de o viză de flotant? Iată cum o poți obține.  Viza de flotant este un...

citește mai departe
Ce verifici la vizionare? Recomandările expertului când vrei să închiriezi o locuință

Ai căutat o locuință online, ai găsit câteva opțiuni care par să ofere toate lucrurile pe care ți le dorești și acum te pregătești de vizionare. Am discutat cu...

citește mai departe
Cum cerni anunțurile de închiriere pentru a-ți găsi locuința perfectă? Sfatul expertului în imobiliare

Ai pornit în goana după chirie și acum ai ajuns în etapa în care cauți printre numeroasele anunțuri publicate online cu proprietăți de închiriat în speranța că vei găsi...

citește mai departe
Tot ce trebuie să știi când intri în goana după chirie în Timișoara

Poate nu este momentul potrivit pentru tine să cumperi o locuință, așa că ai intrat în goana după chirie. Stai fără griji. Îți punem la dispoziție cele mai noi oferte...

citește mai departe
Tot ce trebuie să știi când intri în goana după chirie în București

Ai intrat deja în goana după chirie sau îți aduni acum forțele să intri în cursa care te va aduce față în față cu locuința perfectă pentru tine? Secretul...

citește mai departe