Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
3 aug. 2015

Canicula imobiliara! S-au inrosit preturile apartamentelor in luna lui cuptor

scris de Blitz Imobiliare

Indicele Blitz a inregistrat in luna iulie cea mai mare valoare din acest an. Preturile medii publice ale apartamentelor de vanzare din Cluj au atins nivelul de 1.061 euro/mp, in crestere fata de luna iunie cu 1,24%. Raportat la situatia de la inceputul anului, apartamentele de vanzare din Cluj au castigat 4,12% iar fata de aceeasi luna a anului trecut, 7,38%.

indice-blitz-iulie

988 euro/mp era pretul mediu public al apartamentelor de vanzare din Cluj-Napoca in iulie 2014

Si pretul mediu al apartamentelor din Cluj si imprejurimi a crescut, de la 869 euro/mp, la 892 euro/mp, semn ca proprietarii locuintelor din comunele invecinate Clujului(Floresti, Baciu, Apahida)au urmat exemplul proprietarilor din municipiu. Indicele Blitz este singurul indice imobiliar care ofera informatii specifice pietei imobiliare Clujene, facand o delimitare clara intre apartamentele de vanzare din Cluj-Napoca si cele din localitatile din jur.

597 euro/mp a fost in luna iulie pretul mediu public al apartamentelor de vanzare din exteriorul Clujului

Apartamentele cu 1, 2 si 3 camere din Cluj-Napoca sunt cele mai scumpe, atunci cand pretul este exprimat in euro/mp.

indice-iulie-2015-2

Topul Clujului este dominat de apartamentele de vanzare din Centru, Gheorgheni si Grigorescu. Dupa ce o perioada indelungata a ocupat pozitia a doua a topului lunar Blitz, Grigorescu revine in frunte, depasind Zorilor, singurul cartier clujean unde apartamentele de vanzare au pierdut teren in luna iulie fata de luna anterioara.

Pentru a doua luna la rand, privirile ne sunt atrase de Manastur, cartierul care se apropie in forta de pragul de 1.000 eur/mp, prag pe care anticipam ca-l va depasi luna viitoare.

indice-iulie-2015

Indicele Blitz prezinta media preturilor publice ale apartamentelor de vanzare din Cluj, exprimata in euro/mp.

Studiul a fost realizat in luna iunie pe un esantion reprezentativ de peste 1.900 de oferte imobiliare publice din baza de date Blitz.

Indicele Blitz este un produs gratuit care completeaza oferta de materiale, aplicatii si instrumente pe care Blitz le ofera clientilor si partenerilor sai pentru ca acestia sa se familiarizeze cu termenii si tehnicile cu care opereaza piata imobiliara.

Echipa Blitz

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

The post Canicula imobiliara! S-au inrosit preturile apartamentelor in luna lui cuptor appeared first on Blog Blitz Imobiliare.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
3 motive pentru a locui in Manastur- Imobiliare la minut

Urmeaza: “Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: 3 motive pentru a locui in Manastur. Manasturul este cel mai mare cartier al...

citește mai departe
Care a fost cartierul cu cele mai ieftine apartamente in luna aprilie?(Imobiliare la minut)

“Imobiliare la minut”- rubrica oferita in parteneriat cu Napoca FM. Tema emisiunii de astazi: Care a fost cartierul cu cele mai ieftine apartamente in luna aprilie? Conform datelor oferite...

citește mai departe