Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
22 mart. 2013

Ce oferte te aşteaptă la târgul imobiliar din acest weekend (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Primul eveniment imobiliar al anului 2013, Târgul Imobiliar Project Expo, care se va desfăşura în perioada 22-24 martie, vine cu şapte lansări de proiecte imobiliare şi zeci de oferte şi discounturi.

“Campioana” ofertelor la această ediţie este Sudrezidential.ro. Având preţuri care pleacă de la 18.000 de euro (garsonieră în bloc nou în zona Olteniţei) şi oferte în absolut toate ansamblurile rezidenţiale din Popeşti Leordeni, dar şi din sectorul 4 al Bucureştiului, compania îşi menţine motto-ul de „principal promoter imobiliar al zonei de sud a Capitalei”.

Mai mult de atât, Sudrezidential.ro prezintă în cadrul târgului imobiliar Project Expo topul celor mai ieftine locuinţe din zona de Sud. În plus, compania lansează în cadrul Project Expo vânzările pentru proiectul Grand Arena Residence 2: singurul proiect în care viitorii proprietarii îşi pot recompartimenta apartamentul aşa cum doresc. Din dorinţa de a satisface toate necesităţile şi pretenţiile clienţilor, dezvoltatorii conceptului Studio Plus pun la dispoziţia cumpărătorilor inginerii şi arhitecţii proiectului pentru a răspunde cerinţelor de personalizare a spaţiului locativ. De exemplu, o garsonieră formată dintr-o cameră, baie şi bucătărie, aşa cum a fost gândită iniţial, cu o suprafaţă de 46 de metri pătraţi utili, la preţul de 41.000 de euro, cu TVA de 5% inclusă, la cerere, se poate recompartimenta astfel încât să obţinem un apartament de două camere, fără alte costuri suplimentare. Preţurile locuinţelor pornesc de la 19.000 de euro.

Un alt ansamblu rezidenţial care va fi lansat în cadrul Project Expo este Viva Residence 3. Amplasat în imediata apropiere a staţiei de metrou Dimitrie Leonida, noul Viva Residence 3 este compus din 70 de garsoniere duble şi apartamente cu două camere.

Confort Urban Residence – Rahova lansează vânzările pentru încă trei blocuri compuse din garsoniere şi apartamente cu preţuri cu adevărat accesibile. În plus, în cadrul târgului imobiliar Project Expo, clienţii care fac o rezervare primesc mobilier cadou.

Şi pentru că Sudrezidential.ro îşi propune să le ofere cumpărătorilor de locuinţe exact ceea ce îşi doresc, în cadrul târgului imobiliar, reprezentanţii companiei vor realiza un studiu de piaţă pe care îşi vor baza proiectul unui ansamblu rezidenţial pe care urmează să îl construiască în cartierul Pantelimon.

Şi, dacă vorbim de locuinţa ideală, nu putem uita de ansamblul rezidenţial SIX, care va fi şi el lansat în cadrul Project Expo, de către compania Premier Service, şi care a fost gândit în aşa fel încât să ofere apartamentul perfect. Vorbim despre 100 de apartamente perfecte, care, pe lângă faptul că au un preţ accesibil – de exemplu, 63 de metri pătraţi cu 49.600 de euro – sunt şi compartimentate în aşa fel încât să respecte cele mai mari exigenţe, având inclusiv debarale şi cămări.

Nu în ultimul rând, Premier Service va aniversa majoratul companiei prin 18 oferte speciale valabile doar pe perioada Târgului Imobiliar Project Expo.

Printre dezvoltatorii care, la fel ca întotdeauna, vin la Project Expo cu oferte speciale se numără:
ansamblul Cartierul Verde, care oferă apartamente mobilate, dar şi discounturi;
Avangarde Group, care prezintă trei ansambluri rezidenţiale, cu preţuri care pleacă de la 50.000 de euro;
Omnix Residence din Voluntari, care, în perioada Târgului Imobiliar Project Expo oferă un preţ special de 850 de euro pe metru pătrat;
Alamco, firmă specializată în construcţia de locuinţe, în special a caselor pe structură de lemn, care oferă apartamente la 45.000 de euro, cu TVA inclusă. Mai mult de atât, compania construieşte case de 73 de metri pătraţi la un preţ de 37.500 de euro sau de 110 metri pătraţi, cu un etaj, la un cost de 52.000 de euro.
Avangarde Forrest Pipera, pentru 95.000 de euro, ofera case cu două dormitoare şi două livinguri, la doi paşi de Capitală, într-o zonă plină de linişte şi verdeaţă.
Euro Construct Mansarde, ca de fiecare dată, vine cu o ofertă ieşită din tipare, atât din punctul de vedere al preţurilor, cât şi al soluţiei de construire. Vorbim de apartamente cu trei camere, tip duplex, care pot fi cumpărate prin programul Prima Casa. Mai mult de atât, în perioada 22-24 martie, în cadrul Târgului Imobiliar Project Expo dezvoltatorul promite discounturi semnificative de preţ.
– Nordul Capitalei are un nou reprezentant în cadrul Târgului Imobiliar Project Expo. Dezvoltatorii ansamblului rezidenţial Diamond Residence vor fi prezenţi pentru prima oară la evenimentul care se va desfăşura la Sala Palatului, în perioada 22-24 martie. Situat în zona de nord a Capitalei, în Pipera, proiectul cuprinde 148 de apartamente spaţioase, ultramoderne, cu preţuri care pleacă de la 29.000 de euro.
Sudinvest Residence 3 Leonida oferă spre vânzare apartamente cu două camere excelent compartimentate, spaţioase şi foarte bine gândite ca funcţionalitate, atent finisate şi dotate cu echipamente de calitate superioară. Preţul apartamentelor începe de la 22.000 de euro, iar pentru credite ipotecare sau Prima Casă clienţilor li se oferă îndrumare competentă.
Metropolitan Residence. Pe un teren de 13.000 de metri pătraţi se vor înălţa încă şapte blocuri cu cinci etaje, compuse din apartamente cu două şi trei camere. Cele 343 de locuinţe vor avea preţuri cuprinse între 35.000 de euro, în cazul apartamentelor cu două camere, şi 76.000 de euro, preţul maxim al apartamentelor cu trei camere.
North Lane Residence este situat în partea de nord a Capitalei, în zona Băneasa. Preţurile pornesc de la 41.000 euro plus TVA (o garsonieră de 51,46 de metri pătraţi construiţi) şi ajung până la 325.000 de euro plus TVA în cazul unui penthouse de 478,73 de metri pătraţi construiţi. Dezvoltatorul vine şi cu o ofertă specială la apartamentele cu două camere, de 115,11 metri pătraţi construiţi, al căror preţ este de 87.000 de euro plus TVA.
NewTown Residence redefineşte noile standarde locative din România. Construit integral cu materiale şi finisaje moderne, în conformitate cu standardele UE, ansamblul oferă, în afara spaţiilor de locuit, diferite facilităţi moderne menite să completeze confortul rezidenţilor: spaţii comerciale, sală de fitness şi grădiniţă. Preţurile pleacă de la 63.000 de euro, cât costă o garsonieră de 40 de metri pătraţi utili, căreia i se adaugă un balcon de 11 metri pătraţi. Bucătăriile sunt complet finisate, echipate cu produse electrocasnice cu mărci recunoscute (maşină de spălat vase, maşină de spălat rufe, combină frigorifică) şi dotate cu dulapuri, blat de lucru şi corpuri suspendate. De asemenea, băile sunt complet finisate şi utilate, iar livingul şi dormitoarele sunt dotate cu aer condiţionat.
– În City Office Residence, pentru 119.000 de euro, oricine poate fi proprietarul unui apartament de 105 metri pătraţi construiţi, utilat şi mobilat. Preţul de închiriere este de 650 de euro pe lună. Un apartament cu adevărat de lux este cel de 143 de metri pătraţi, căruia i se adaugă o terasă de 20 de metri pătraţi pentru un preţ de 139.000 de euro. Ceea ce face special acest apartament, pe lângă finisajele de lux, este sistemul de climatizare DUCT, care consumă cât un aparat de aer condiţionat de 12.000 BTU, dar care poate aerisi şi păstra temperatura constantă pentru o suprafaţă de peste 100 de metri pătraţi.

Bineînţeles, acestea sunt doar o parte dintre ofertele care vă aşteaptă la Târgul Imobiliar Project Expo, în perioada 22-24 martie, la Sala Palatului. Intrarea la eveniment este liberă.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe
Quantum Real Estate Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Real Estate Group,...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe