Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
2 mart. 2010

Cordia si Mainrom Invest prezinta la Targul National Imobiliar doua noi concepte de lifestyle

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale

In perioada 13-16 mai la Palatul Parlamentului protagonistii imobiliari vorbesc despre cele mai bune preturi si oportunitati de investitii …dar si despre LIFESTYLE!

Compania imobiliara Cordia, membru Futureal Group, iti propune la inceput de primavara un nou concept de lifestyle …Daca iubesti noptile romantice, ai stil si esti sofisticat, daca intelegi luxul si esti creativ…atunci locul tau este in Ansamblul Parcul Privighetorilor!

Cordia Co. este specializat in dezvoltare imobiliara in domeniul rezidential, avand in portfoliu aproximativ 5000 de apartamente in constructie pe diferite locatii si localitati. Cordia doreste sa opereze ca un partener responasabil care creaza valori adevarate pentru comunitate si mediu.
“Prin proiectele derulate dorim sa creem noi valori arhitecturale, in timp ce folosim tehnologii inovative pentru protejarea mediului inconjurator.Este deosebit de important pentru noi ca acolo unde suntem prezenti sa contribuim la dezvoltarea oraselor si sa aducem un plus acestor comunitati”, a marturisit Irina Albu, Sales Manager Cordia Residence.

Ansamblul Rezidential Parcul Privighetorilor este localizat in Baneasa, pe Aleea Privighetorilor nr 85-85A, in apropierea Soselei Bucuresti-Ploiesti si a Academiei de Politie, in zona cu cea mai dinamica dezvoltare din Romania. Proiectul se desfasoara pe un teren de 4685 mp si cuprinde 118 apartamente de lux.

Dezvoltatorul imobiliar Mainrom a adus lifestyle-ul american mai aproape de noi, chiar in Bucuresti. Ansamblul rezidential American Village iti ofera acel camin „departe de lumea dezlantuita”, unde gasesti linistea necesara deconectarii dupa o zi agitata de servici, intimitatea si confortul spatiului personal unde iti poti “reincarca bateriile”.

In majoritatea filmelor americane se poate observa ca weekendul clasic incepe cu aranjarea gazonului si a gradinii de flori, atmosfera se dinamizeaza cu un joc de basket cu prietenii si se termina la un barbeque intr-o atmosfera cat se poate de familiala.

Toate acestea se pot concretiza in American Village datorita spatiilor verzi generoase, a locului de joaca pentru copii mici si “mari” si a gratarului ce se afla deja montat in fiecare gradina. In plus iti poti asigura ambianta perfecta in casa chiar si de la distanta, prin instalatia de climatizare special conceputa cu acesta functie wireless.

American Village este situat pe soseaua Pipera Tunari, cuprinde 126 de vile si 6 blocuri mici cu 300 locuri de parcare proiectate si executate cu cea mai mare grija, special pentru confortul tau.
“Vei avea propria ta gradina si poti opta intre mai multe modele de case, toate proiectate la standarde americane. Fiecare vila are o suprafata construita cuprinsa intre 235 si 405 metri patrati, iar terenurile aferente constructiilor au suprafete diferite, incepand de la 180 metri patrati, pentru vile de tip insiruit si 302 metri patrati pentru vile tip cuplat”, a declarat Gyuri Iahir- General Manager Mainrom.

Editia de primavara a Targului National Imobiliar poate fi vizitata in perioada 13-16 MAI 2010 la Palatul Parlamentului.

Costul unui bilet de intrare este de 5 RON.

Pentru detalii privind cale de acces la expozitie, lista companiilor expozante sau regulamentele de participare la concursuri, accesati pagina de internet a evenimentului www.targimobiliar.eu

(P)

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și