Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
11 mai 2012

Dilema vanzatorului de locuinte: sa vand acum si apoi sa cumpar sau sa gasesc o noua locuinta si apoi sa vand?

scris de Leonard M. in categoria Proprietari, Cumpărători

Aceasta este, probabil, cea mai veche dilema din lumea imobiliara. Poti primi diverse argumente pro si contra, unele chiar impotriva intereselor tale sau stilului tau de viata. Totul se invarte in jurul sigurantei!

Vanzatorul vrea sa fie sigur ca nu face o miscare gresita si incepe sa caute o locuinta noua si sa inceapa demersurile pentru achizitionarea ei. “Daca vand si nu gasesc ceva mai bun? Nimeni nu vrea sa ramana in strada, nu? Atunci, mai bine nu vand!” Acesta este scenariul din mintea oricarui vanzator.

Noi iti oferim mai jos cateva argumente pentru care trebuie sa vinzi. Apoi vei avea timp sa cauti, sa alegi si sa cumperi in deplina siguranta, fara a fi stresat de timp. Ne vei intreba: de ce este rau sa ne interesam inainte de o noua locuinta? Iti raspundem: pentru ca este o piata grea, vei avea nevoie de toate energiile pentru a vinde si orice deviere de la acest drum este gresita!

1. Daca vinzi si apoi cumperi, ai timp pentru promovare. Locuinta ta va iesi pe piata la un standard de prezentare ridicat si vei putea astfel sa inlaturi orice concurenta.

2. Daca vinzi si apoi cumperi vei putea obtine un pret mai ridicat decat in situatia inversa. Vei putea sa negociezi conditii avantajoase, vei fi mai sigur, mai stapan pe situatie.

3.Ai posibilitatea eliberarii locuintei intr-un anumit timp(de exemplu o luna de zile), suficient pentru a gasi o locuinta mai spatioasa, pozitionata in zona preferata, pentru tine si familia ta.

4. In caz extrem, o chirie pe o perioada scurta, de 1-3 luni, iti ofera timp in plus si astfel cautarile tale vor fi incununate de succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Niveluri-record de locuințe finalizate în mai multe piețe rezidențiale transilvănene. Unde sunt „suburbiile” cele mai atractive

Într-unul dintre cazurile analizate, numărul unităților locative finalizate s-a dublat comparativ cu anul anterior. În ciuda provocărilor ridicate de situația din domeniul sanitar, reprezentanții SVN Romania sunt de părere...

citește mai departe
Maurer Imobiliare: „Continuăm să lucrăm asiduu la proiectul nostru de peste 300 de unități din centrul orașului Cluj-Napoca” (P)

Apartamentele din cadrul ansamblului Maurer Panoramic vor beneficia, printre altele, de sistem smart home și încălzire prin pardoseală. Te afli în căutarea unui apartament nou, construit cu simțul răspunderii,...

citește mai departe
Oaza ta de relaxare: vilă în stil rustic, cu teren de aproape 5.000 de metri pătrați, la 20 de minute de Cluj-Napoca (P)

Visezi la o oază de relaxare în afara Clujului – orașul cu cea mai rapidă dezvoltare, după Capitală? Această vilă spațioasă, ce combină confortul modern cu stilul tradițional, poate...

citește mai departe
Cluj, București și Timișoara: Prețurile apartamentelor, pe cartiere, la finele lui 2018

Cele mai mari diferențe între prețurile apartamentelor pe cartiere, ajungând și la peste 1.500 de euro pe metru pătrat util, pot fi observate în București; la polul opus se...

citește mai departe
O piață rezidențială mai matură: marii dezvoltatori iau în vizor și orașele mai mici!

Un semn că avem de-a face cu o piață rezidențială mai matură ar fi ca dezvoltatorii de prestigiu să se orienteze nu doar către Capitală și marile centre regionale,...

citește mai departe