Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
12 ian. 2012

Gurul negocierii vine în România

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Legendarul Roger Dawson vine la Bucureşti pentru a vorbi despre cele mai eficiente tehnici de negociere.

“Nu vei produce niciodată bani mai rapid ca atunci când negociezi”, spune Roger Dawson, preşedintele celei mai renumite companii de imobiliare din California şi “cel mai bun negociator al Americii”, după cum l-a denumit Success Magazine.

Seminarul “Secretele negocierii” te învaţă cum să ieşi câştigător la masa negocierilor, astfel încât cealaltă persoană să aibă sentimentul ca el/ea este învingătorul. Negocierea joacă un rol esenţial în afaceri, în fiecare zi, dacă îţi doreşti să te afirmi, fie că soliciţi o mărire de salariu, cumperi un echipament sau contractezi noi parteneri.

Acest program este construit pe experienţa de 25 de ani a lui Roger Dawson, care a scris pe larg despre puterea negocierii, persuasiune şi luarea deciziilor. Sute de mii de manageri şi lideri din Statele Unite, Australia şi Canada i-au cerut sfaturi lui Roger cu privire la tehnicile eficiente de negociere. „Secretele negocierii” este unul dintre cele mai vândute programe audio de vânzări care au fost publicate vreodată, cu vânzări de 38 milioane de dolari.

 

Ofertă exclusivă pentru vizitatorii imobiliare.ro

Reducerea se aplică sumelor afişate în site-ul oficial.

 

 

Vei învăţa despre ceea ce îi influenţează pe oameni şi cum să recunoşti şi să te mulezi pe diferitele stiluri de negociere, astfel încât să poţi obţine ceea ce doreşti, indiferent de situaţie. În cadrul acestui seminar remarcabil, Roger Dawson îţi va arăta strategiile şi tacticile care-ţi vor permite să convingi oamenii în orice situaţie. Vei descoperi de ce credibilitatea, dar, mai presus de toate, coerenţa, reprezintă pietrele de temelie pentru a obţine ceea ce doreşti şi pentru a atinge obiectivele organizaţiei. Vei învăţa cum să devii un negociator puternic şi cum să-ţi îmbunătăţesti, în mod uimitor, profiturile.

Autor al 17 cărţi şi 6 audiobook-uri, Roger Dawson este considerat şi unul din­tre cei mai im­por­tanţi con­fe­ren­ţiari de pro­fe­sie din Statele Unite. Este mem­bru al Aso­ciaţiei Na­ţio­na­le a Con­fe­ren­ţia­ri­lor, că­pă­tând două din­tre cele mai pres­ti­gioa­se ti­tluri, CPAE (Pre­miul de Ex­ce­len­ţă) şi CSP (Ex­pert în Dis­cur­su­ri­le Pro­fe­sio­nis­te). Câteva dintre cărţile sale au fost editate şi în limba română: „Start spre eficienţă”, „Secretele negocierii. Arta de a câştiga în orice situaţie”, „Secretele persuasiunii. Cum să vinzi orice oricui?”, precum şi audiobook-ul „Cadranul personalităţilor”.

Mai multe detalii despre seminarul „Secretele negocierii” (2 Martie 2012, Bucureşti, Crystal Palace Ballrooms, Sala Roma) puteţi găsi pe site-ul dedicat evenimentului.

Printre partenerii evenimentului se numara: Wall-Street.ro, Business24.ro, BestJobs.ro, Bestresource.ro, Imobiliare.ro, Catalogdecursuri.ro, Curtea Veche, Calendarevenimente.ro, Audiosfera.

Pentru înscrieri şi detalii suplimentare: 021.203.47.48, 0766.33.14.08, office@intercontactro.com.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village! Ansamblul...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe
Liberalizarea pieței de energie. Alege un furnizor cu prețuri competitive, dar orientat spre oameni (P)

De la abonamente fixe lunare, până la facturi cu plata de tip post-consum, Restart Energy oferă, în acest moment, unul dintre cele mai bune prețuri la energie electrică și...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe