Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
9 Februarie 2016

În Cosmopolis se deschide un mall! (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 09 Februarie 2016

Investițiile programate pentru 2016 vor viza și partea de facilități aferente proiectului.

Fiind atenți la nevoile locuitorilor noștri, care au devenit din ce în ce mai numeroși, avem plăcerea să anunțăm faptul că în incinta complexului nostru se va construi o zonă de spații comerciale în format strip-mall (magazine în aer liber), prima de acest gen amplasată în cadrul unui ansamblu rezidențial din România. Zona comercială se va întinde pe o suprafață de 3.200 de metri pătrați, iar localizarea sa – pe strada Europa, in zona vilelor N – a fost aleasă pentru a rămâne în mijlocul arealului pe măsură ce Cosmopolis se va dezvolta.

Cosmo strip mall 1

Centrul comercial va avea ca principale ancore un supermarket Carrefour de 1.200 de metri pătrați, un magazin miniPrix și trei restaurante, dar va include un cabinet medical generalist, un petshop, o clinică veterinară, o măcelarie, o curățătorie, o spălătorie auto, o cofetărie, un magazin de amenajări interioare, unul de produse bio, un beauty salon, un bistro ((operat de Grand Moulin)) etc.

Nu în ultimul rând, mallul va dispune de o parcare de 60-70 locuri.

Inaugurarea centrului comercial va avea loc la sfârșitul lunii iunie 2016. Vă așteptăm!

Cosmo strip mall 2
Cosmo strip mall 3
Cosmo strip mall 4

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *