Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
19 apr. 2016

Premieră pentru România: primul mall în incinta unui complex rezidențial! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

În fiecare an, Cosmopolis devine „acasă” pentru aproximativ 1.000 de noi locuitori.

30 iulie 2016. Sâmbătă. Weekend, relaxare și bună-dispoziție cât cuprinde. Albastrul deschis al cerului e umbrit doar de soare și de câțiva nori albi inofensivi. Abia a trecut de ora 10 și temperatura din termometre a ajuns la 20 de grade. Se anunță o zi toridă. Exact genul de zi în care ai dori să te „teleportezi” la piscină, la mall, la terasă sau la o cină lejeră la un restaurant libanez cu prietenii, poate chiar la un grătar la tine în grădină.

Pentru cei mai mulți bucureșteni va fi o zi plină, în care moleșeala îi va cuprinde încet-încet, de aproape că nu vor mai dori să iasă din casă. Pentru cei peste 4.000 de locuitori ai Cosmopolis va fi însă o zi în care pot face toate lucrurile menționate mai sus.

cosmopolis strip mall 3

Cu fiecare an care trece, complexul Cosmopolis devine „acasă” pentru aproximativ 1.000 de noi locuitori. Ne bucură nespus alegerea lor, iar asta ne obligă pe noi, dezvoltatorii proiectului, să venim mereu cu facilități noi.

Facilități și avantaje pe care locuitorii complexului să le găsească exclusiv la noi și de care să se bucure în fiecare zi. Încă din faza conturării proiectului Cosmopolis pe hârtie, ne-am propus să fim altfel, să fim mai buni, să ridicăm standardele și să venim în întâmpinarea nevoilor reale ale locuitorilor complexului. Ne place să credem că am reușit, iar cele două premii obținute în 2014 și 2015 pentru „Cel Mai Bun Complex Rezidențial” ne susțin în acest demers.

În 2016, cea mai importantă facilitate pe care o vom oferi locuitorilor va fi o premieră pentru România: primul mall aflat în incinta unui complex rezidențial. Strip mall-ul din interiorul ansamblului va fi poziționat central, astfel încât, pe măsură ce zona se va dezvolta și noi locuințe vor fi construite, centrul comercial să rămână în centrul Cosmopolis. Acesta va dispune de parcare proprie de circa 60-70 de locuri, iar spațiul total alocat construcției este de 3.200 de metri. Mall-ul va fi localizat pe strada Europa, în zona vilelor N, iar deschiderea sa va avea loc la finalul lunii iunie 2016.

cosmopolis strip mall 2

Ce vei putea găsi aici? Pe lângă clasicele magazine cu haine și accesorii, locuitorii ansamblului vor avea la dispoziție și zone de relaxare, un restaurant cu specific internațional, restaurant libanez, bistro, două cofetării, pub, cafenea și ceainărie, salon de înfrumusețare, solar, studio foto, birou asigurări, Inmedio, florărie, magazin Bio, farmacie, spălătorie auto, curățătorie, croitorie, magazin de produse tradiționale românești, măcelarie, brutărie, magazin de lactate, cramă/vinărie, loc de joacă pentru copii, talent-school, librărie, magazin de design interior, pet-shop.

cosmopolis strip mall 1

Pe lângă toate acestea, locuitorii Cosmopolis au deja la dispoziție salon de înfrumusețare, locuri de joacă pentru copii, pizzerie, spălătorie auto și supermarket. Însa, pe timp de vară, cele mai apreciate facilități rămân cele șapte piscine dedicate locuitorilor, alături de plaja amenajată la lac.

În Cosmopolis găsești, la 5-10 minute depărtare de casă, orice ți-ai putea dori într-o zi călduroasă de vară. Încă nu am inventat „teleportarea”, dar putem să-ți oferim facilitățile dorite cât mai aproape de casă.

Acum, cititorule, tu în ce complex rezidențial ai vrea să locuiești?

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.