Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
1 oct. 2012

Promotions 360 – singurul eveniment local dedicat promoţiilor revine cu cea de-a doua ediţie! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Pe 11 – 12 octombrie 2012 se va desfăşura, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cea de-a doua ediţie Promotions 360, singura conferinţă locală de marketing dedicată promoţiilor.

Evenimentul va oferi informaţii despre cele mai noi tactici şi aplicaţii din domeniu, precum şi studii de caz relevante pentru a înţelege eficienţa şi rezultatele promoţiilor şi modul în care pot fi implementate în avantajul produsului şi companiei.
Organizat de Evensys, evenimentul va reuni specialişti ce vor discuta despre cele mai noi tendinţe din domeniu şi despre strategiile folosite pentru integrarea cu succes a promoţiilor în planul de marketing. Promotions 360 este dedicat comunităţii de profesionişti din marketing, FMCG şi retail şi îşi propune să le ofere acestora multiple oportunităţi de învăţare şi networking.

Pe lângă interacţiunea cu expertiza locală, participanţii vor avea ocazia să discute despre strategii promoţionale cu dr. Ana Cruz (Strategic Brand Management Module Leader, Execmba Programme, University of Sheffield, Essaylamba). Ana Cruz este profesor la Universitatea din Sheffield, predând un curs de Brand Management, precum şi consultant în strategie de marketing. A obţinut o diplomă de doctorat în brand management şi are peste 10 ani de experienţă în marketing, campaniile sale câştigând o serie de premii.

Prima zi a evenimentului, 11 octombrie, va include conferinţe despre cele mai noi tactici şi aplicaţii din domeniu, precum şi studii de caz, pentru a întelege modul în care promoţiile pot fi implementate în avantajul produsului sau al companiei. Pe 12 octombrie profesionişti cu experienţă vor susţine două workshop-uri intensive: „Marketing integrat în social media pentru companii de Retail şi FMCG” şi „Un plan de succes pentru strategia promoţională”.

Printre invitaţii la conferinţă se numără nume importante, precum: Maia Novolan (Director General, Syscom Digital), Marian Şeitan (Director General, Mediapost Hit Mail), Adrian Alexandrescu (Managing Partner, Interactions), Elena Apostol (Marketing & Communication Manager SEAT, Porsche Romania), Lorand Balint (Partner Platypus Group, Associate Professor MBA Romano – Canadian), Sorin Dinuţă (Marketing Planning Manager, AVON Romania), Bogdana Baltaşiu (Business Development Director, Wave Division), Camelia Popescu (Advertising Manager, Cora Romania), Alexandra Cojocaru (Senior Client Service, Unlock Research), Ioana Bobe (Senior Qualitative Researcher, Unlock Research).

Promotions 360 este organizat de Evensys, în parteneriat cu Mediapost Hit Mail şi Syscom Digital.

Detalii complete despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.promotions360.ro.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village! Ansamblul...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe
Liberalizarea pieței de energie. Alege un furnizor cu prețuri competitive, dar orientat spre oameni (P)

De la abonamente fixe lunare, până la facturi cu plata de tip post-consum, Restart Energy oferă, în acest moment, unul dintre cele mai bune prețuri la energie electrică și...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe