Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
trex.krokodil a întrebat

Achizitie apartament de 3 camere Bucuresti

publicat pe 6 aug. 2020 in categoria Cumpărători

Dispun de 85 000 euro si as dori ca apartamentul sa fie la o distanta rezonabila fata de metrou (pana in 15 min de mers pe jos) si bloc construit dupa 1982 sau bloc nou. Ma poate ajuta cineva?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
7 aug. 2020
  • imobiliare.ro

Am identificat pe site-ul nostru 750 de anunturi vanzare apartamente cu 3 camere, in Bucuresti, pret maxim 85.000E, constructie 1982 - prezent, care contin cuvantul cheie ‘metrou’: http://www.imobiliare.ro/feedback_203760 Pentru a restrange cautarea, puteti aplica filtre suplimentare sau utiliza selectia pe harta.
Sfatul nostru este sa va consultati cu un broker imobiliar cu experienta; acesta cunoaste foarte bine piata, va poate sfatui si poate identifica proprietati adecvate nevoilor si asteptarilor dumneavoastra. Puteti identifica agentiile active in piata consultand anunturile din cautarea de mai sus sau accesand lista noastra actualizata : http://www.imobiliare.ro/feedback_102114 – puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina lor de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.