Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Anton Popa a întrebat

Am o proprietate in Muntele Baisorii.

publicat pe 20 Jul 2018 in categoria Proprietari

As dori sa o vind. Care sint modalitatile cele mai bune de a o valorifica? Cum se stabilesc preturile in Romania? Sint bancile dispuse sa ofere credituri?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la experți
Ciprian Vaida a răspuns:
21 Jul 2018
  • Optim Imobiliare
  • Broker imobiliar
  • Cluj-Napoca

Buna ziua !

Evaluarea proprietatii se poate face folosind informatii oferite de Uniunea Nationala a Notarilor Publici Din Romania, la sectiunea "Studiu de piata fond imobiliar Cluj", prin comparatie cu imobile similare tranzactionate recent, si cel mai important, raportat la cerere si oferta.

In ceea ce priveste valorificarea proprietatii, e putin probabil sa gasiti o Agentie Imobiliara care se ocupa de proprietati in zona Muntele Baisorii, dar pot sa va recomand variantele de promovare in mediul online din toate orasele apropiate si promovare Outdoor (Afise si Bannere in zona).

Pentru teren creditarea este posibila doar daca terenul este intravilan si are acces la utilitati, si doar lao parte din banci.
In situatia unei cladiri este importanta structura acesteia si ce fel de cladire este in CF (pentru casele de vancanta spre exemplu pot fi conditii diferite de cele pentru locuinta). Si in aceasta situaite doar o parte din banci oferta creditare.

  • Rating răspuns 5/5
  • 1 evaluări