Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
rosetta a întrebat

Am un teren in Otopeni scos la vanzare de la inceputul anului. Nu am…

publicat pe 31 Jul 2013 in categoria Proprietari

Am un teren in Otopeni scos la vanzare de la inceputul anului. Nu am reusit inca sa il vand pentru mi s-a oferit mult sub pretul cerut de mine (desi nu am cerut decat pretul pietei!). Ce ma sfatuiti sa fac? Sa il dau la un pret nesatisfacator sau sa mai astept pana la anul, in speranta ca piata se va mai reabilita? Care sunt tendintele la terenuri? Stagnare/ scadere/ creste? Multumesc!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la cititori
viorica a răspuns:
12 Nov 2013

Buna Ma numesc Viorica vreau sa cumpar un apartament cu 2 camere cum as putea sa cumpar o parcare ?ca apartamrentul care vreau sal cumpar nu are parcare.si cam nasol daca nu are parcare nu stiti se vinde parcarile separat va rog datimi un raspuns.

0

Brindusa Mutoiu a răspuns:
12 Aug 2013

Buna ziua,

Va recomand sa solicitati o evaluare autorizata, pentru a identifica pretul real al terenului dumneavoastra si in functie de acest lucru sa hotarati daca il vindeti.
Pretul este stabilit mai mult de caracteristicile terenului dumneavoastra, nu prin comparatie cu anunturile proprietarilor de terenuri din zona respectiva. In general, terenurile au avut scaderi de preturi, in functie de zona, acces, utilitati si planurile de dezvoltare zonala. Foarte putine zone au cunoscut cresteri de preturi dupa prabusirea pietei imobiliare, in perioada 2008-2011.
Daca zona in care se afla a beneficiat de schimbari legate de utilitati, drumuri, noi facilitati, poate merita sa mai asteptati, daca va permiteti acest lucru. Daca nu se intrevede nimic nou in ceea ce priveste dezvoltarea, nu va puteti astepta la cresteri de preturi. Succes!

0

Marius Ene a răspuns:
10 Aug 2013

Daca inca nu l-ati vandut, e clar ca nu puteti spune: "... desi nu am cerut decat pretul pietei". Piata se cheama atunci cand se vinde si se cumpara, or dvs. nu ati vandut si nimeni nu a cumparat.
Variantele sunt intotdeauna cele doua clasice: fie lasati din pret, fie ramaneti cu terenul mult si bine.

0