Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Luana a întrebat

apartament in complex rezidential

publicat pe 10 dec. 2014 in categoria Cumpărători

Buna, sunt interesata de un apartament de 2 camere tip1, in bucuresti, intr-un complex rezidential. Momentan as vrea sa ma invart in jurul pretului de 52000 euro, iar din ce-am gasit pe site-uri, cei de la cosmopolis au oferte ft bune, mai ales ca apartamentele vin la pachet si cu beneficiile complexului. Imi cam face cu ochiul piscina si terenul de tenis 😀 Ma intereseaza totusi cum e cu transportul acolo si daca sunt de calitate materialele folosite la constructie. Ma poate ajuta cineva?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
Raluca a răspuns:
11 dec. 2014

Salutare! As vrea sa contrazic parerea de mai sus, eu chiar stau in complexul de care esti tu interesata si pot sa –ti zic asa: apartamentele sunt foarte ok si ma refer atat la aspect cat si la calitate. Noi am luat apartamentul complet finisat si de-atunci tot am schimbat lucrurile prin camera si a rezistat la toate mutarile noastre. Peretii sunt forte bine izolati, nici vara nici iarna nu am avut probleme, chiar in iarna acum am dat destul de putin drumul la caldura pentru ce frig e afara, pentru ca temperatura ramanea destul de constanta pe parcursul zilei. Chiar inchidem centrala pe timpul zilei cand suntem plecati. Iar cu transportul nu pot sa zic ca avem altfel de probleme decat aceleasi pe care le-ai avea si daca ai sta in oras. Spre exemplu, eu am stat in militari si ca sa ajung la job faceam chiar mai mult decat fac acum cand stau in complex, asa ca asta cu transportul cred ca a ramas o preconceptie de cand au aparut complexele imobiliare si intr-adevar era mai greu.

Daniela a răspuns:
10 dec. 2014

Buna, sa stii ca e dubioasa treaba cu complexele, am auzit persoane care se plangeau ca fac destul de mult pe drum, mai ales daca nu ai masina e si mai problematic. Si in sensul asta e mult mai avantajos un apartament in oras. Despre materiale nu stiu, dar nici aici n-am sperante prea mari