Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Sorin a întrebat

Bucuresti sau Bacau?? Locuiesc in strainatate si ma gindesc sa cumpar…

publicat pe 17 iul. 2013 in categoria Cumpărători

Bucuresti sau Bacau??
Locuiesc in strainatate si ma gindesc sa cumpar un apartament ca investitie.Posed deja un apartament in Bacau si as vrea sa obtin opinii daca e mai avantajos (din punct de vedere a aprecierei valoarei in viitor) de a cumpara un apartament in Bucuresti sau in Bacau.
Bugetul e pina la e60,000.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
9 răspunsuri de la cititori
Dani a răspuns:
6 ian. 2015

Depinde ce cauti....daca vrei un oras mai linistit, fara agitatie, da, merge Bacaul. Dar per total , Bucurestiul e o alegere mult mai buna. Si din punct de vedere al investitiei pe termen lung, piata imobiliara in bucuresti e in continua crestere...pe cand la bacau nu prea se mai misca lucrurile. Eu cand m-am mutat in bucuresti, am vrut sa stam intr-un loc departe de aglomeratie, linistit cu familia, asa ca de 2 ani locuim in complexul cosmpolis si suntem foarte multumiti. Chiar ne place ca e mai departe de oras, nu e asa poluarea si zgomotul infernal care e in oras, iar cu transportul n-ai probleme, faci 20 minute pana-n zona Universitate. Mi se pare ca impaca si dorinta de a avea liniste, dar nici nu esti in pustietate pentru ca ai magazine si scoli foarte aproape.

Narcis Cazacu a răspuns:
8 mart. 2014

Clar Bucurestiul ! Mai multe detalii pe mail [email protected] . Gratis consultanta :)

Marius a răspuns:
8 mart. 2014

vad ca multi spun Bucuresti...Eu iti spun asa: am vandut un apart in centrul Bucurestiului cu 103000 eur in bloc din 2008 (3cam=80mp), mobilat si utilat. L-am avut la vanzare un an si 7 luni. Ar trebui sa stii ca Bucurestiul nu mai atrage ca inainte: tinerii nu mai vin la facultati pt ca prefera sa mearga sa studieze in strainatate (sunt multe tari unde pot face asta gratuit), locuri de munca muuult mai putine ca acum 5-6 ani si platite cam ca in provincie...Eu as face altceva cu banii aia...ceva in strainatate..

Gabriela a răspuns:
7 mart. 2014

Buna ziua, o investitie buna este la Constanta, aici gasesti tot timpul chiriasi, daca va intereseaza putem tine legatura.(sunt originara din Constanta dar locuiesc in Bucuresti din 1983.

BUDAU LACRAMIOARA a răspuns:
6 mart. 2014

parerea mea este ca investitia facuta tb sa aiba in vedere si un mijloc de control,indiferent unde este. Adica,daca este cineva un prieten,o ruda sa verifice platile utilitatiolr si starea imobilului.Eu stau in Bacau iar fiica mea este studenta in Bucuresti ,si ,cu alte cuvinte avem niste povesti triste cu chiria si intretinerea in Bucuresti.Pe termen lung investitia in Bucuresti este nesigura si destul de riscanta.Pe cand in Bacau,oamenii parca nu si-au pierdut caracterul pe drum

Iovirom a răspuns:
29 ian. 2014

Bucuresti categoric.
blocuri noi

iulian a răspuns:
21 iul. 2013

Bucuresti clar.
ce perspective are bacaul?
doru sechelariu a murit, corneliu iacubov e la rahova.

evident a răspuns:
20 iul. 2013

Cred ca este evident : Bucuresti
Cu cat orasul este mai mare cu atat cautarea caselor e mai mare , Buucresti este centru universitar national deci poti inchiria apartamentul si in plus cand o sa vrei sa l vinzi vei putea sa o faci repede .

Sa fim serios Bacau este .. provincie ..
Cum poti sa pui o asemnea intrebare ?!

Vatafu a răspuns:
20 iul. 2013

Apartamentele din restul tarii vor scadea la pret in anii ce urmeaza, insa in Bucuresti si Ilfov nu vor scadea. Te sfatuiesc sa cumperi unul in Bucuresti/Ilfov.