Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Remus a întrebat

Buget 80k realist pentru 3 camere modern?

publicat pe 23 iun. 2014 in categoria Cumpărători

Sunt in cautare de o locatie de aproape 2 luni. Bugetul este de aproape 80k EUR, prin credit si nu prea gasesc nimic care sa se potriveasca cu ce caut.

Am in vedere asa: ori casa relativ apropiata de Bucuresti individuala (ca exemplu Corbeanca este mult prea departe) ori un apartament (as zice modern) mai mare (de exemplu 70 mp nu e deloc mare) cu o terasa spatioasa unde poti pune macar o masa si niste scaune dar care sa fie in Bucuresti si preferabil in zone ok (metrou, ratb, poate chiar semi-central, etc.).

Ieri am primit o oferta de la un complex nou cu zona ok (Mihai Bravu), nu avea tot ce cautam dar macar avea cateva criterii dar cu preturi >110k. Oamenii aia au innebunit? Sunt eu cumva nerealist la ce caut la bugetul ala?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
6 răspunsuri de la cititori
Adrian I a răspuns:
4 ian. 2015

1st @ Cristi: cartierul german e la 15 minute de Victoriei la fel cum de la Bucuresti la Oradea faci 6 ore (teoretic), practic faci cam 25 minute. Poti face si 15 dar mergi 90-100 pe Chitilei, idem Jiului, Kiseleff ori ceva manevre periculoase pe Ion Mihalache pe liniile de tramvai.
2nd @ Remus: stau in Dragomiresti-Vale, Ilfov, fac 35 minute pana la Victoriei, 25 pana la Plaza, 15 pana la Carrefour Militari si tot cam atat pana la Militari Shopping Center. Zona de nord, Baneasa/Pipera cam 30, respectiv 40 minute. Exista transport in comun pana la Gorjului din 15 in 15 minute. La bugetul tau, teren + casa gasesti in zona foarte ok, toate utilitatile posibile.
Gandeste-te bine, e o diferenta mare intre a sta la casa si a sta la bloc. Personal, am preferat sa stau la casa. Bafta! Pentru mai multe informatii despre zona, ne auzim.

George a răspuns:
2 ian. 2015

Daca mergeti prin agentii imobiliare, este clar un buget foarte mic. Exemplul meu: Caut garsoniera in zona Unirii, chiar pe bulevard cu max 52000 cash.Pe piata pe care o urmaresc de aproximativ 8 luni sunt aceleasi proprietati in jurul sumei de 70000(in urma cu 1,5 ani am gasit o proprietate conform cerintelor la 46000). M-am decis sa apelez la o agentie.Primul mesaj : Sub nici o forma nu se gasesc in zona respectiva in bugetul meu si apoi povesti pescaresti din punctul meu de vedere. Este prima proprietate pe care vreau sa o iau in scop investitional.

Cristi a răspuns:
26 dec. 2014

Buna, bugetul tau se incadreaza pentru cartierul german, la 15 min de piata Victoriei
Nu sunt afiliat dar l-am vazut recent si daca as avea asemenea buget mi-ar placea ceva de genul. Are si terasa cu vedere la zona verde. Cereti oferta pe site. Eu asa am primit detalii suplimentare.

Matei a răspuns:
20 dec. 2014

Buna ziua,
Va intereseaz zona de sud a capitalei ?

Stefan a răspuns:
18 dec. 2014

Buna, preturile pe care le-ai primit sunt foarte mari, ti-o spun din proprie experienta. Eu mi-am luat acum 3 luni un apartament de 3 camere in bucuresti in alt complex...si am dat pana-n 60.000 euro, deci trebuie neaparat sa mai cauti. Nu stiu ce te intereseaza, dar mai ales la locuintele din complexe trebuie sa fie totul pus la punct. Oferta pe care am prins-o eu a fost clar sub pretul pietei, nu mai zic ca la asta intra piscina, terenuri de sport, sala si tot ce mai are complexul. Noi l-am luat cu banii jos si doar ne-am mutat, n-a trebuit sa mai facem ceva la apartament. Bugetul tau e foarte ok, ei sunt super nerealisti cu propunerile astea.

mihaela a răspuns:
24 iun. 2014

Buna ziua,
avem apartament de 2 camere(91.73mp) situat la parter inalt la pretul de 82.560euro.Daca doriti puteti veni la o vizionare.