Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Remus a întrebat

Buget 80k realist pentru 3 camere modern?

publicat pe 23 iun. 2014 in categoria Cumpărători

Sunt in cautare de o locatie de aproape 2 luni. Bugetul este de aproape 80k EUR, prin credit si nu prea gasesc nimic care sa se potriveasca cu ce caut.

Am in vedere asa: ori casa relativ apropiata de Bucuresti individuala (ca exemplu Corbeanca este mult prea departe) ori un apartament (as zice modern) mai mare (de exemplu 70 mp nu e deloc mare) cu o terasa spatioasa unde poti pune macar o masa si niste scaune dar care sa fie in Bucuresti si preferabil in zone ok (metrou, ratb, poate chiar semi-central, etc.).

Ieri am primit o oferta de la un complex nou cu zona ok (Mihai Bravu), nu avea tot ce cautam dar macar avea cateva criterii dar cu preturi >110k. Oamenii aia au innebunit? Sunt eu cumva nerealist la ce caut la bugetul ala?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
6 răspunsuri de la cititori
Adrian I a răspuns:
4 ian. 2015

1st @ Cristi: cartierul german e la 15 minute de Victoriei la fel cum de la Bucuresti la Oradea faci 6 ore (teoretic), practic faci cam 25 minute. Poti face si 15 dar mergi 90-100 pe Chitilei, idem Jiului, Kiseleff ori ceva manevre periculoase pe Ion Mihalache pe liniile de tramvai.
2nd @ Remus: stau in Dragomiresti-Vale, Ilfov, fac 35 minute pana la Victoriei, 25 pana la Plaza, 15 pana la Carrefour Militari si tot cam atat pana la Militari Shopping Center. Zona de nord, Baneasa/Pipera cam 30, respectiv 40 minute. Exista transport in comun pana la Gorjului din 15 in 15 minute. La bugetul tau, teren + casa gasesti in zona foarte ok, toate utilitatile posibile.
Gandeste-te bine, e o diferenta mare intre a sta la casa si a sta la bloc. Personal, am preferat sa stau la casa. Bafta! Pentru mai multe informatii despre zona, ne auzim.