Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Remus a întrebat

Buget 80k realist pentru 3 camere modern?

publicat pe 23 Jun 2014 in categoria Cumpărători

Sunt in cautare de o locatie de aproape 2 luni. Bugetul este de aproape 80k EUR, prin credit si nu prea gasesc nimic care sa se potriveasca cu ce caut.

Am in vedere asa: ori casa relativ apropiata de Bucuresti individuala (ca exemplu Corbeanca este mult prea departe) ori un apartament (as zice modern) mai mare (de exemplu 70 mp nu e deloc mare) cu o terasa spatioasa unde poti pune macar o masa si niste scaune dar care sa fie in Bucuresti si preferabil in zone ok (metrou, ratb, poate chiar semi-central, etc.).

Ieri am primit o oferta de la un complex nou cu zona ok (Mihai Bravu), nu avea tot ce cautam dar macar avea cateva criterii dar cu preturi >110k. Oamenii aia au innebunit? Sunt eu cumva nerealist la ce caut la bugetul ala?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
6 răspunsuri de la cititori
George a răspuns:
2 Jan 2015

Daca mergeti prin agentii imobiliare, este clar un buget foarte mic. Exemplul meu: Caut garsoniera in zona Unirii, chiar pe bulevard cu max 52000 cash.Pe piata pe care o urmaresc de aproximativ 8 luni sunt aceleasi proprietati in jurul sumei de 70000(in urma cu 1,5 ani am gasit o proprietate conform cerintelor la 46000). M-am decis sa apelez la o agentie.Primul mesaj : Sub nici o forma nu se gasesc in zona respectiva in bugetul meu si apoi povesti pescaresti din punctul meu de vedere. Este prima proprietate pe care vreau sa o iau in scop investitional.

Raporteaza

0