Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Remus a întrebat

Buget 80k realist pentru 3 camere modern?

publicat pe 23 iun. 2014 in categoria Cumpărători

Sunt in cautare de o locatie de aproape 2 luni. Bugetul este de aproape 80k EUR, prin credit si nu prea gasesc nimic care sa se potriveasca cu ce caut.

Am in vedere asa: ori casa relativ apropiata de Bucuresti individuala (ca exemplu Corbeanca este mult prea departe) ori un apartament (as zice modern) mai mare (de exemplu 70 mp nu e deloc mare) cu o terasa spatioasa unde poti pune macar o masa si niste scaune dar care sa fie in Bucuresti si preferabil in zone ok (metrou, ratb, poate chiar semi-central, etc.).

Ieri am primit o oferta de la un complex nou cu zona ok (Mihai Bravu), nu avea tot ce cautam dar macar avea cateva criterii dar cu preturi >110k. Oamenii aia au innebunit? Sunt eu cumva nerealist la ce caut la bugetul ala?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
6 răspunsuri de la cititori
Stefan a răspuns:
18 dec. 2014

Buna, preturile pe care le-ai primit sunt foarte mari, ti-o spun din proprie experienta. Eu mi-am luat acum 3 luni un apartament de 3 camere in bucuresti in alt complex...si am dat pana-n 60.000 euro, deci trebuie neaparat sa mai cauti. Nu stiu ce te intereseaza, dar mai ales la locuintele din complexe trebuie sa fie totul pus la punct. Oferta pe care am prins-o eu a fost clar sub pretul pietei, nu mai zic ca la asta intra piscina, terenuri de sport, sala si tot ce mai are complexul. Noi l-am luat cu banii jos si doar ne-am mutat, n-a trebuit sa mai facem ceva la apartament. Bugetul tau e foarte ok, ei sunt super nerealisti cu propunerile astea.