Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Nadia a întrebat

Buna, nu inteleg agentia, am patit-o eu personal: ieri am sunat ptr…

publicat pe 20 oct. 2012 in categoria Cumpărători

Buna, nu inteleg agentia, am patit-o eu personal: ieri am sunat ptr un anunt sa vizionez o casa si raspunde la tel spune ca este agentie si ca daca vreau sa o vizionez sa merg cu buletinul sa faca un contract daca doresc sa o vizionez. De ce fac contract? Cine stie sa spuna si mie – ca nu am inteles daca mie nu place casa ce se intampla cu acel contract? Chiar nu stiu – am vizionat multe case, dar nu au cerut buletin. Mi se pare ciudat, voi ce spuneti? Astept raspunsuri, Nadia

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la cititori
Vision Real Estate a răspuns:
23 oct. 2012

In mod normal se semneaza un contract de prestari servicii cu agentia inainte de vizionare, in care trebuie sa se prevada clar si explicit ca daca Dvs. cumparati imobilul situat la adresa X datorati comisionul Y.
Acesta este rostul solicitarii buletinului inainte de vizionare, iar cei care v-au solicitat acest lucru ar fi trebuit sa stie sa va si explice. Problema apare de la agentii care fac turism imobiliar fara contract si arata case, obisnuiesc clientul cu ideea ca asa este firesc, dupa care eventual se mai si mira ca au fost ,,sariti" la comision de catre acei clienti.
E greu cu ,,imobiliarele" astea...