Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Bogdan Salciuc a întrebat

Bună seara as vrea sa aflu și eu niște informați

publicat pe 3 mart. 2021 in categoria Cumpărători

Am cumpărat o garsoniera de 23m pătrați în Suceava, Burdujeni în zona gări pe Strada Florilor nr 11 și am plătit pentru garsoniera prețul de 18.000 de euro as vrea sa știu dacă prețul care lam plătit este corect sau este prea mare.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
4 mart. 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Am identificat pe site-ul nostru 7 anunturi vanzare garsoniere, un zona Burdujeni, suprafata utila 20-30 mp: http://www.imobiliare.ro/feedback_292552 Preturile sunt cuprinse intre 15000 E si 27500 E. Pentru a consulta mai multe statistici, accesati oricare anunt din lista de rezultate si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica ‘Pretul pe piata’, cu optiunea ‘Vezi detalii’ – aici, gasiti informatii cu privire preturi, evolutii, comparatii etc.
Va sfatuim sa faceti si o evaluare a proprietatii utilizand aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_59974 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.