Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
romantic_tgv a întrebat

buna ziua!

publicat pe 27 aug. 2019 in categoria Cumpărători

Am un apartament de vanzare in zona sectorului 5 str radu constantin si as dori sa stiu cu cat se vinde mp. Mentionez ca apartamentul arata f bine are centrala gresie faianta parchet zugravit se poate muta direct in locuinta are 3 camere situat la parter/4

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
27 aug. 2019
  • imobiliare.ro

Pentru a afla pretul proprietatii dumneavoastra si timpul estimat de vanzare puteti utiliza aplicatia noastra - Pret Expert: http://www.imobiliare.ro/feedback_59974 Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.

Daca doriti sa consultati mai multe statistici legate de pretul proprietatilor din zona, puteti face o cautare in portal - apartamente de vanzare, Bucuresti, zona de interes, 3 camere. Accesati oricare anunt din lista de rezultate si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti gasi informatii cu privire la preturile minime/maxime din piata, evolutia preturilor, randament etc.

Pentru mai multe informatii cu privire la piata imobiliara, puteti contacta o agentie imobiliara din zona dumneavoastra, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_59976 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”