Liviu a întrebat

Buna ziua. Am un teren industrial pe care se afla o cladire de…

publicat pe 27 Jun 2011 in categoria Proprietari

Buna ziua. Am un teren industrial pe care se afla o cladire de transformator electric pe care Electrica a parasit-o, intrucat a fost construit unul nou, modern alaturi. Ce demersuri trebuie sa fac pentru a intra in posesia cladirii ca sa o pot intretine? In momentul asta e in stare de degradare, putand fi considerata pericol. Sau sa fie demolata, pe cheltuiala lor bineanteles.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
Ilias Papageorgiadis a răspuns:
29 Jun 2011

Cred ca ar trebui sa consulti un avocat in aceasta privinta. As sugera sa si platesti acest avocat si sa te asiguri ca se va implica in proiect si iti va oferi un raspuns serios.

Orice proprietate are caracteristici diferite si nu este usor sa dai un raspuns doar ghidat de cateva informatii oferite pe internet.

As vrea sa ii multumesc domnului Constantin care a dat primul raspuns si iti doresc sa rezolvi aceasta problema.

Raporteaza

0

Constantin a răspuns:
28 Jun 2011

Imi mentin parerea ca romanii nu vor sa-si apere drepturile, ci nu ca nu stiu sa si le apre.
La subiect: conform legilor romane, daca terenul dvs este ingradit, face-ti imediat sezizare la electrica, la inspectoratele pentru disciplina in constructii judeteana si locala, la politia locala si catre primarie DAR o singura formulare, in mai multe exemplare iar pe inceputul seseizarii sa se vada ca ati trimis-o catre toti cei de mai sus.In 30 de zile trebuie sa va dea raspunsuri, oricare dintre acestia... Dupa aia ( o sa vedeti ce tambalau ve-ti produce...incredibil cum functioneaza) daca nu se iau masuri concrete ( cel putin sa se inceapa cu autoriztiile de demolare-daca e nevoie), asta e fratilor... II DATI IN JUDECATA PE TOTI, dar, nu institutiile ci pe sefii departamentelor catre care ati trimis sesizarile, pentru NEGLIJENTA IN SERVICIU ( codul penal!!!). Ei bine, de data asta chiar o sa aveti rezultate. Garantez
Intrebarea este, sunteti gata sa va comportati ca un cetatean responsabil?

Raporteaza

0