Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
iulik a întrebat

buna ziua.intentionez sa ma mut cu sotul si copilul de un an intr-o…

publicat pe 3 nov. 2011 in categoria Cumpărători

buna ziua.intentionez sa ma mut cu sotul si copilul de un an intr-o garsoniera si deocamdata suntem la faza de cautare…totusi am si eu o intrebare:ce parere aveti de garsonierele la mansarda?am auzit multe pareri contra cum ca degeaba ar fi izolate pt ca e rece mereu, mai ales acum ca vine iarna nu as vrea sa ma joc cu sanatatea copilului meu.multumesc anticipat

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
iuliu a răspuns:
3 ian. 2012

locuiesc intr-un apartament cu 2 camere la mansarda (living et 5 si dormitor et 6) construit in 2010 si este chiar foarte cald in casa .. depinde de la constructor la constructor.

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
30 nov. 2011

Depinde în funcție de fiecare proprietate dar de obicei e nevoie de o investiție importantă. Vă trebuie un buget de renovare dublu față de o altă propritate în care ați vrea să investiți. Dacă vreți să cheltuiți toți banii pentru achiziția proprietății și apoi „vedem ce facem”, atunci nu cumpărați o garsonieră la ultimul etaj, ați putea risca sănătatea familiei dumneavoastră. Dar, ar trebui să începeți de la: A – De ce venit dispuneți? Care sunt zonele vizate? De ce ați alege o garsonieră la mansardă? Apoi puteți continua cu „ce tip de garsonieră” etc.