Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
iou a întrebat

Buna ziua. Speram sa lamuriti pentru publicul larg de ce grilele…

publicat pe 1 Jul 2011 in categoria Cumpărători

Buna ziua. Speram sa lamuriti pentru publicul larg de ce grilele notarilor cu pretul imobiliarelor nu este facut public. Observ ca site-ul w w w . unnpr . ro
e parolat! Sau e frica prea mare ca preturile s-ar putea prabusi ajungandu-se la cele din grila notarilor ?!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
15 răspunsuri de la cititori
paula a răspuns:
2 Sep 2011

nu cred ca toti cei ce-si cumpara o locuinta sunt FRAIERI.sunt persoane care stau cu chirie de ceva vreme si care gandesc ca si peste 10 ani tot cu chirie vor sta si de ce sa nu dea 300 euro pe rata la un apartament de 2 camere, bloc dupa 1980, cand acelasi pret il platesc pentru chirie?? intr-adevar, riscul este pentru toti acelasi, de a ramane someri, de a avea dificultati cu achitarea creditului intr-un moment sau altul.
persoanele care fac credite in 2011, dupa perioada 2008-2009 cand se dadea credit cu buletinul, sigur s-au informat si stiu ce vor, cunosc riscurile si indatoririle si nu trebuiesc convinse de nimeni, banca nu vine acasa sa-ti propuna sa iei credit, tu te duci la ea si ceri bani daca ai proiecte si ai nevoie de finantare.
iar acest program sustine mai ales piata imobiliara normala, mai putin dezvoltatorii care au preturi foarte mari la vanzare, piata ce se desfasoara cu ajutorul creditelor imobiliare dintotdeauna.. practic, se sustine cat de cat mersul firesc al unei piete de consum.

0